banner
  • dienesoft
    Most végeztem ki a Devil May Cry 4-et. December óta van Xboxom, de nekem egy hangyányival jobban tetszik, mint az eddigi összes játék, amit kipróbáltam (beleértve Gears Of War-t is). Iszonyatos nagy kaszabolás volt. A grafika, hangok, átvezető animációk (amiknél szebbet még nem hiszem, hogy csináltak volna) nagyon jól összehangoltak és a történet sem utolsó. A szereplők jellemét is igen jól ábrázolták, néha felnevettem Nero és Dante beszólásain, reakcióin. Tisztára olyan volt, mint egy mozifilmben :) . Nem tudom, hogy lesz-e folytatás (igazából a 4-ben elkezdődik valami de a végére meg is oldódik, legalább is én úgy vettem észre). Biztos, hogy az előző részekre is vetek néhány pillantást, hisz az első hárommal nem is játszottam, csak hallottam róla. Egyetlen negatívuma talán a végefele van, a fejlesztők igen csak húzták-nyúzták a fő-fő-fő bossharcot és amint átvesszük Dante szerepét, gyakorlatilag mindenben visszafele megyünk a helyszín ugyanaz. Ettől eltekintve azt mondom, az egyik nagy kedvencemmé vált ez a játék, remélem lesz még hasonló élményben részem! :)