176909

-
Repülős van jó. Ace Combat 6-nak hívják ;)
Splinter Cell Conviction nyáron fog kijönni. Alone in the Dark pedig május 30-án ;) -
spammer #38995 Las Vegas, Tokyo stb.. mind városi pályák, kicsit egyhangúak szerintem. Lehetett volna több versenypálya, meg más, nem városi, vagy nem olyan stílusú, amiből 100 van már. Főleg amikor sötét esti pályák, neonfények stb.. Unalmasak egy idő után nekem.
De ezt leszámítva tényleg nagyon jó game. -
köszz meggyöztél :) -
Elég sok idő végigtolni, én nekem majdnem kereken 18 órát írt mire az Elite szintű jogsit elértem...igaz, én hülyülgettem is, nem csak folyton a versenyeket csináltam.. :) Ráadásul még ezt is tudod folytatni...+elhülyülsz a városban +a gyűjtögetnivalók, achievementek...tehát rengeteg idő, és ha ezt 100%-ra akarod kiakasztani, akkor legalább 100-150 órát bele kell fektedned.. :) Szóval igen, így kurvahosszú :D (valahol olvastam, hogy kitolta a tag 100%-ra, és durván 150 órába telt neki)
Mindenféleképpen érdemes megvenned, ellehet vele lenni! ;) -
köszz a véleményeket aszhem már holnap megveszem a gémet :). De a bunr-paradise az is jóó ?? és kb mennyi idö a kijácása ? mert a fifa street 3 és az army of two elég rövid game volt -
Macau, China
Las Vegas, USA
London, England
St Petersburg, Russia
Tokyo, Japan
New York City, USA
Shanghai, China
Quebec, Canada
Nurburgring, Germany
Nordschleife
Michelin Test Track
s ezek kombinációja... nagyon kevés:) -
priluki #38990 "Nem. A nagy hőingadozás akkor van, ha az üzemi hőfokon tűzforró gépet még pluszban hűtöd, vagy ha sokkal hidegebb környezetben van. Légkondis, nagyon hűvös lakásban előbb tönkremegy, mint melegben."
Ezt tese gondolod komolyan?! Ekkora baropmságot rég halotam már ne haragudj... -
spammer #38989 PGR 4 tényleg nagyon jó, de a változatos pályák kicsit túlzás szerintem.. Elég kevés stílusú pálya van, és azok vannak variálva.. Pár városi, egy F1 pálya azt csokólom. Szerintem kevés. -
Ne hallagss senkire:)
PGR4 a legjobb árkéd autós játék, gyönyörű, sok pálya, autó, változó időjárás ( soha nem látott minőségekben ), autó s motor. A motor nagyon élvezetes csak meg kell szokni, jók a módok változatos karrier, sok különleges jármű.
Forza 2, gyenge grafika, nincs belső nézet, hangok is lehetnének jobbak, unalmas gémpléj egy idő után. -
Nem tudtok Xbox 360ra valami jó repülős vagy tankos játékot ? :) -
amdrula #38986 Nem rossz, a motorozás nem tetszik benne, és zavar, hogy nincs külön fordulatszám mérő belső nézetben, csak a műszarfalon, ahol meg általában takartja a kormány.
Autó nemtom, passz, számomra bőven elég van benne.
Mindenesetre inkább a Forza2őt javaslom, ha még egyiket sem próbáltad. -
Előrendelők meg hamarabb megkapják :) -
, (a gamespot szerint 18.)
-
jaa és a PGR4 az jóó játék ?, mert nekem csak a pgr2 volt meg és az bejött és kb hány db auto van benne ?? -
hyy a buornot paradise-t kb menyi idö alat lehet végigvinni ? ,
-
Még jóhogy csöndbe, 20.án jelenik meg:), szerintem pár nap és lesznek tesztek. -
Nem. A nagy hőingadozás akkor van, ha az üzemi hőfokon tűzforró gépet még pluszban hűtöd, vagy ha sokkal hidegebb környezetben van. Légkondis, nagyon hűvös lakásban előbb tönkremegy, mint melegben.
Külön kell rakni mindentől, ne szekrényben legyen, ne legyen mellette más hőforrás (pl. PS3 :D), és reménykedni kell, hogy ne RROD-zzen. Ha mégis, akkor az MS kicseréli.
Nem kellenek az ilyen extrahűtés parasztvakítások, ami valószínűleg többet árt, mint használ. -
Alone 4 az ősz nem ??? Splinter Cell Conviction is ősz ?? :) -
Jó a játék. Fergeteges a hangulata, és minden rendben van vele... Látogass be a pc-s rainbow 2 topicba oda írtam róla bővebben :) -
Valaki tolja már a Vegas 2 -őt? mesélhetne, h milyen, érdemes beruházni rá, stb.(sajtó még csöndben van) -
Hi
Nincs valakinek eladó army of two?
Ha van írjon privit. -
Nem:), a cpu, gpu és egyéb dolgok melegedése miatt... de ha átállnak végleg kisebb csíszélességre minden téren akkor ez csekélyebb lehet hiszen elsősorban a GPUnál gáz mivel felszakadnak a forrasztások a hőingadozás miatt, s ezen semmi moddig nem segít, csak a granacia repül vele, s a pénz ha meghal, mert az a gép ami halálra ítéltettt az meg is fog halni.... -
Nem is baj, nyárra is kell valami ütős cím... GTA4el addig elnyomorgunk, meg a Alone4el:) meg meg.... -
amdrula #38973 És a nagy hőingadozás nem a rossz hűtés miatt van?
Az más kérdés hogy nem nagyon lehet a dolgot megoldani csak simán plusz ventikkel/felhúzott ventikkel. -
Gordianmail #38972 Eltolták a megjelenést nyár utára sajnos....
-
hát emberek nem hiszem hogy itt lesz Április elején Star Wars... Nagyon csöndben vannak a fejlesztőbácsik :( -
Freedy #38970 Én most játszok vele! Hát nem tud túlságosan lekötni... Grafika prev gen szintű kb. Irányítással szerintem nincsen gond. A hangok is jók.
Ez mondjuk csak az én véleményen. -
Nem attól hal meg a 360, mert nem jó a hűtése, hanem a hőingadozás és deformáció miatt. Ezen szerintem nem igazán segít, ha a már nem működő gépet még pluszban próbálod hűteni.. -
Persze, de inkább a 4... -
Cod 3 mennyire jó játék? Irányítása rendben van? -
spammer #38966 Az, hogy ha valaki nem érti miről beszélek, az nem az én problémám (más majd érteni fogja), amiről beszéltem, arról, már nem 1x volt szó ebben a topicban. (Különben sem kell tudnom ki mit tud.. :))
Ua mint az overcool, csak nem kell szétbaxni hozzá a gépet. Világmegváltó nyilván nem lesz (én is tudom), de az hogy semmit nem ér... Nekem nem ez a véleményem, de hát nem kell mindenkinek egy véleményen lennie.
Akksi külön lesz ilyen célra, tehát nem érdekel, hogy az erre a célra belerakott akksi mennyit bír, azt a pár percet bírni fogja mindig ameddig utána járatni akarom.
De a lényeg a lényeg: csak annyit kérdeztem, tud e valaki olcsón :) Ha én utána ostornak használom, vagy földhöz verem, az már az én dolgom, oda sem kellett volna írnom, valójában mire kell :P -
ez sok szempontbol felesleges
egyrészt 'csak' addik pörögnek a ventik, amig töltődik az akku
másrészt az akkuk szarrámennek az állando töltögetéstől
harmadrészt a 3led sajnos nem ezen mulik ... csekkold a topikot, hány overcoolosnak behalt a gépe :( -
tudom! én csak leírtam, hogy mit akar Spammer! én sem látom értelmét különben! -
"nem a hűtéshez kell az akksi [...] hanem hogy kikapcsolt állapotban is pörögjenek a ventik"
mi kérünk elnézést, hülyék vagyunk h nem értjük miről beszélsz -
Halottnak a csók, teljesen felesleges dolog. -
spammer #38961 Ahogy már előttem írták, nem a hűtéshez kell az akksi, hanem az áramellátáshoz, hogy kikapcsolt állapotban is pörögjenek a ventik ;) -
ha kikapcsolod a boxot, és a p&c kit be van dugva akkor a ventik mennek tovább! -
Melyik fajtájú boxot érdemes venni? Elite, vagy sima arcade, melyiket? -
Mit szeretnél egy akuval hűteni?:) -
spammer #38957 Keresek play & charge kitet olcsón. Hol érdemes venni? Gyári 6k, utángyártottat 4k-ért láttam, de nekem csak utánhűtés miatt kellene, így tökmindegy milyen. Pls jelezze valaki, ha tud ennél olcsóbban.