176908

-
Vegas 1et sose láttam ( csak a demot 2 percig:) ), azért nekem akár jó is lehet... videókról tetszik. -
Pont azért lett Vegas 2 és nem egy új Rainbow six, mert a változások elenyészőek, hisz nagyon gyorsan, 1 év után jött ez a rész. -
Grizzly4x4 #39034 Hát srácok én nem tudom nézegetem a képeket a Vegas 2-ről és nem tudom hogy megvenném-e. Nekem az első rész ultrabejövős volt,de ahogy a videókat amiket kiadtak azokból úgy tűnik hogy nem törte össze magát a fejlesztőgárda ezealatt a picit több mint 1 év alatt. A képeket nézve sem láthatő valami nagy grafikai javulás. Mondjuk ha az irányítás marad a régi azt nem bánnám mert az ugy jó ahogy van de ennyi erővel adhattak volna neki valami alcímet is a Vegas 2 helyett de majd meglátjuk menet közben és akkor lehet változik a véleményem mondjuk kihagyni tuti nem fogom -
Igen, a fizika érdekes, de én jókat röhögök, amikor kap egyet a figura socival és két hátraszaltót dob:D Grafika meg mindig lehet szebb:) -
Egynek nem rossz, ilyen Kane & Lynch-et bealáz teljesen, tényleg nagy fun lehet coopban... :) (bár story ügyileg már azért meggondolandó ez a kijelentés)
Viszont az UE3 ettől sokkal többre képes, nagyon nagyon kihasználatlannak érzem, ráadásul (nálam legalábbis) az egyik legfűrészfogasabb gamma, amit boxon láttam ezidáig...semmi fizika, +a ragdoll iszonyatosan irreális, bár néha tényleg nagyon élethűen esnek össze az emberek, de sajnos ezutóbbi a ritkábban fordul elő. Még ugyan nem értem singleben a játék végére, viszont van egy olyan fél órányi hátra...vagy annyi sem...nagyon rövid, még az is hatalmas hátránya a gammának. Mindezek ellenére egy erős 7-est, max 7.5-öt azért megérdemelne szerintem. -
Co-op ra van kihegyezve, ketten teljesen korrekt kis játék. Több helyen csak egymást segítve lehet átjutni az akadályokon. Jó az ellenfelek AI-ja, a grafika 10/7-8 a fegyvervásárlás és tuningolás üde színfolt. Szerintem jó stuff!
-
Torry #39030 Army of Two nagyon gyengére sikerült szerintem. SZóval azt inkább majd később lesz érdemes beszerezni amikor lejjebb megy az ára. -
Tomy Lee #39029 Jogos!Szomorú,hogy ez idő alatt nem tudtak új szériával előállni:(
Vagyis nem javítják a problémákat... -
Hát PGR4-el egy hónapig játszottam minden délután. És nem is keveset. Hamar meguntam? Nem. Csak sokat játszottam vele, nagyon. Viszont lehet csak én vagyok ilyen beteg, de én a Forza 2-öt még mindig nem untam meg. Ha rákap az ember a multijára akkor abbahagyhatatlan. Folyamatosan tuningol az ember, gyakorol, tanulja a pályákat, állítgatja a kocsit. Legalábbis ezt tette velem a játék. Szerintem nagyon jó gammme. PGR4 meg árkád és csodaszép! -
alaplapot áttervezhették volna és a GPU kicsit kikerülhetett volna a dvd alól, h rámenjen egy értelmesebb hűtés ... :( több mint két éves ez a sz*r, könyörgöm!!!!! :(
de MS csak vár és vár a gyártásra, h majd a 0.65 oldja meg helyettük :( -
amdrula #39026 Ha egy jobb hűtésed van, kevésbé melegszik fel a szobahőmérséklethez képest-> kisebb a hőmérséklet változása.
Nem érdekel az overcool hülyeség, én nem arról beszéletem, hanem a arról, hogy a gép szar hűtése a meghibásodások fő oka...
BTW szerintem lényegében mind1, hogy légkondis-e a lakás vagy nem, a GPU hűtése alapból egy vicc, szerencse kérdése a túlélés. Overcool/húzott venti szerintem sem segít sokat.
De egy vízhűtés vagy egy szétszedett gép, amin normális hűtés van megoldhatja a problémát.
MS pedig azért nem oldotta meg a dolgot, mert akkora térben léghűtéssel jobbat nem nagyon tudnak produkálni, megoldás tényleg csak az lehet, hogy kevesebb hőt termelő GPUkat készítenek. -
wcg-n need for speedek is szotak lenni, igen mérvadó dolog ez tehát :D
amdrula: egyet értünk, bár a beállitásokat nem élvezem, mert baromira nem értek hozzá :) a vezetési élmény a 60fps mellett viszont számomra is többet és ami nagyon fontos, nincsenek bojakerülgető versenyek :D
PGR széria nekem a 2. rész ota favorit, ha nem lenne bólyás baromkodós töltelékbajnokságokkal tele, vszeg nem irritálna ennyire ;) -
amdrula #39024 -PGRben hiába van belső nézet, mert nem látni a fordulatszám mérőt a legtöbb kocsiban...
-Forza garfikája nekem jobban tetszik, lehet technológialiag gyengébb, viszont gyorsabb.
-Nekem a PGR4 lett igen hamar igen unalmas :P
-A vezetési élményről és a kocsik beálítási lehetőségeiről ne is beszéljünk, nincsenek egy szinten.
Félre ne érts, mind a kettő jó játék, de ha választanom kéne, akkor igen könnyű dolgom lenne. -
bocs -
Nembaj a WCG-n akkor is pgr4 lesz és nem forza :P -
nekem is volt holtpont forzában, halálosan beleuntam. kis pihenő (1 hónap) után viszont ujab lelkesedéssel álltam neki, élvezem :)
pgr4-et az állandó erőltetett szar minijátékok(cone csellendzs bazz...), rossz idő és sötét pályák miatt viszont ugy meguntam, h nemtom valaha elő e tudom még venni :( (nekem mondjuk belső nézet nem fontos, motorházról vagy hátulrol megyek, a fizika és a kocsik viselkedése valamint a 60fps kárpotol a gyengébb grafikáért) -
Valszeg drágább lett volna a gyártás átszervezése, igy mivel ugyis vitték mint a cukrot, nekik megérte igyis... -
Az hogy esetleg nincs igazad, meg az, hogy overcool kell-e az két külön dolog szerintem. Nekem se kellett overcool, mikor elküldtem Wadarr-ékhoz.
Kicsit off:
Az idegesít a legjobban, hogy hány éve si volt az MS-nek korrigálni a hibát ? 3 legalább. És véleményem szerint nem kellett volna mást tenniük, csak egy foglalatba helyezni a GPU-t, és akkor lehetne hőingadozás, nem zavarna senkit. -
hírdetéseket itt, thx -
Majd ha a 3. részbe lesznek jobb pályák, változatosabbak, belső nézet akkor felértékelem:), a grafikával még nem is volt gondom, csak az unalomba ment az egész... pedig a karriert jócskán elvittem, s még az összes time trialt is megcsináltam perfektre, és ott kufujt az egész... kár érte. -
O RLY?
Akkor ne hallgassatok rám, overcoolozzátok, biztos jót tesz neki!
-
+1 szavazat a PGR4-re,
-5 a Forza2-re.
-
Inkább szingli módban. Azt jobban szeretem. A Bully az tutifix már, csak még AOT vagy Vegas 2 között agyalok. Csak egy dolog zavar a Vegas2-be: A gametraileres "review" bemutató alapján én nem látok semmiféle újítást az 1-hez képest...az Army of two meg nylíván teljesen új élmény lenne. -
Bully mellett nem kell más minimum 30+ óráig :) -
multi vagy szingli ?
vegas2 kötelező, szal max az egyik választható ;) az pedig, ha a hosszt nézem, a szabad játékmenetű bully lehet!
ha multi is játszik, akkor talán az army of two is. pláne, h coopban simán ujrajátszhato splitscreenen vagy liveon! -
Tök mindegy, amilyekkel szívesebben játszanál... azt majd a többit is idővel, kár kapkodni:) -
Aha..hát..nehéz döntés, és most nem is tudom, melyik legyen a Bully mellett. -
spammer #39008 Army of Two elég jó, de ha sokáig akarsz gamelni, akkor ne ezt vedd előre.. 6-8 óra kb az egész játék, nagyon rövid. -
Holnap megyek érte, irok beszámolót igérem. -
Valahogy nekem iszonyatos unalomba fulladt a Condemned első része. Abba is hagytam anno. Azért ő rá a legkevesebb sansz, pedig szeretem a horror játékokat. Azért biztos adni fogok neki esélyt. Csak ugye a kredit kevés. Ha a pénz nem okozna gondot, már rég megvettem volna mindd a négyet! :] -
Én is erre a felállításra gondoltam először... 2 dolog miatt: 1.Bully- Rockstar játék, nyomulok vele a GTAIV-ig, azért ez "megbízható minőség" 2. Vegas 2: Játszottam vele PC-n, a végét már csak a szaggatás miatt nem tudtam megcsinálni, de az egyik legjobb RS résznek gondoltam. Viszont az Army Of Two sem hangzik olyan rosszul.. nem tudom, hogy mennyivel jobb/rosszabb a Vegashoz képest. -
Darth Razor #39004 Az én véleményem szerint a Condemned 2-őt mindeképp vedd meg. Az első résszel nagyon sokat játszottam (igaz, hogy PC-n), és azóta is az egyik legnagyobb kedvencem horror műfajban. Hiába, a Monolith tudja, hogy kell horrot készíteni.
-
Szerintem a Bully és a Vegas 2 -
Srácok!
Mondjatok két játékot, amit érdemes mostanság megszerezni!
Jelenleg 2 játékra van lehetőségem. A kinézettek: Condemned 2, Bully: Scolarship Edition, Army Of Two és Rainbow Six: Vegas 2. Melyik 2-t a legérdemesebb? Igazából hosszú és bő játéktartamút szeretnék. Legszívesebben mind a 4-et megszerezném, csak sajnos ez most pénzügyileg nem lehetséges. :] Szerintetek mi legyen? Vélemények a játékokról? -
Scooby87 #39001 tudja,mert géppel is gyakran össze van kötve...és annyi,hogy kicsit széthúza...de pölö hd-filmnél nem zavar,mert beállítom,hogy 16:9es képarány és akkor már nincs is széthúzva és nagyon szép a képe.
csak boxot meg netről venném meg és így nem tom előre kiprobálni. -
Rá tudod, elvileg. De az 1024 egy kicsit kevés. Sőt nemhiszem, hogy tudna egy 16:9-es arányú 1024*768-as képet produkálni. Ha tud 1280*720-at, áhh annál jobb nem is lehetne. Bár nem tudom milyened van. Szal próbáld meg. -
Scooby87 #38999 üdv..
érdekelne,hogy van egy régebbi lcd-tvm 16:9es ami max 1024*768as felbontást tud számítógéppel összekötve és van rajta dvi meg rgb kimenet is...arra rá tudom kötni a boxot?...valamint nem fogja széthúzni a képet?....hdmi nincs rajta...szegény már 3 éves,de még mindig nagyon pöpec képe van. -
priluki #38998 az 1-el játszottál? Ha tetszett,ezis fog azt merem állitani :) -
Hello!
A Condnemned 2-t próbálta már valaki? Érdemes megvenni? -
Repülős van jó. Ace Combat 6-nak hívják ;)
Splinter Cell Conviction nyáron fog kijönni. Alone in the Dark pedig május 30-án ;)