176908
banner
  • fanatifo
    Sziasztok aki tudna rám szánni 15percet a live beállításokkal kapcs kérem vegyen fel msn-re!

[email protected]

köszönöm
  • Alwares
    Bizony PC-én Pes a király, de konzolon. Nagy reményeket fűztem hozzá, de így elég gáz. Mert közben megfeldkeztem arról, hogy a Pes modok miatt olyan jó. És ha PC-én megvan a játék, kvázi egy évig olyan szintű frissitési özönt kapok hozzá, amit más játéknál nem nagyon. Bár részben ez a Konami hibája, mert csinálnak egy rohadt jó játékot aztán csak a tartalmat hagyják ki belőle...
  • Istencsászár
    Semmit nem kell regelni:), létrehozol egy lájv accountot és minden játék azt fogja használni ( fifába a videó feltöltés miatt még asszem kellett egy accountot csinálni de fél perces malo volt )... nincsenek serialk nincs semmisem, amikor van keretfrissítés jelzi, 1 gombnyomás és már szedi is le.
  • Pacal17
    Ja és bocsi a sok üziért, de a játék csak akkor updateli magát ha Live ra be van regisztrálva? vagy elég ha az ethernet cable be van dugva azt csá?
  • Pacal17
    Igen, konzolon a fifa az úr de PC-n a pes. Nekem nincs xboxom, igazából csak azért játok ebbe a fórumba mert tervezem a konzol beszerzését vagy valami, és nem árt informálódni :) Szal fifa fölvéve a játéklistára...sok van rajta...persze ha lesz egyáltalán boxom
  • Istencsászár
    Fifát nem kell peccselni, ha van valami változás magától frissít:), online emberek ellen az eddig legjobb ficis játék, mindent lereagál, még több mint 100 meccs után is ledöbbenünk h ilyet is lekezel, ez is megvan irva vagy csak random összerakja a motor... fenomenális játék. Persze vannak hiányosságai, mint pl nincs eső, nem szaladgál ott a bíró, meg a partjelző, de ez a legkevesebb... ja és szép!
  • Pacal17
    PES2008 csak PC-n jó. Boxon nemigen lehet moddolni, és az a game extra stuff nélkül 2 hónap alatt megunható. De ha folyamatosan "frissíted" akkor hosszutávú, és játékélményben alapból is kenterbe veri a fifaszt
  • Pacal17
    hát nemvéletlen hogy már nem lehet core-t venni
  • Alwares
    Az elöző hsz-edre válaszolva, igaz az nagy fasság.
  • Fido4life
    -.-
  • DanielT
    A multis fejlődős ökörség nélkül 1 percet sem nyomtam volna vele.
  • Istencsászár
    COD4 jó pécén... a multi főleg ugy hogy a fejlődő ökörésg ki van szedve.
    Pes08... akkor te még nem játszottál a Fifa 08al, fényévekkel jobb.
    TDU tényleg jó, de van más autós gém is.
  • Alwares
    Pff, ha ezek a jó játékok akkor te még nem játszottál semmivel se...
  • Gabe18
    Realistic-en sincs semmi belengés célzásnál...
  • Tomy Lee
    Szvsz a CoD4-nél jobb játék nincsen box-ra!
    CoD4,Pes08,TDU.Ezt a 3 játékot sosem feledem.A többivel csak úgy játszottam:D
    Pc-re már picit bővebb a repertuár-om:)
    ui:"amúgy én is többre számítottam Vegas2-vel kapcsolatban"
  • Adi
    Hardcore-ba nyomtad már a cod 4-et? Nincs célkereszted, nincs radarod és egy lövés és megpurcansz.
    vagy mondjuk 1 vs.1-be?:)
    Meg amit nem tudok, h ha realisticbe nyomnám az r6-ot akkor megmozdul vmit a célkereszt mikor belenézzek? tudjátok, ahogy veszi a karakter a levegőt. Mert most mediumba vagyok, de olyan a célkereszt mikor belenézzek, mintha vmi robottal lennék!
  • zole72
    Ha az xbox360 winyót rádugom a gépre mivel lehet megnyitni a winyót mert az xp alapból nem látja.
    Vagy egyálltalán lehet e ilyet?
  • Kandurex
    ja, ja a HD reviewokat nagyon érdemes tolni a gametrailers -en, bár nem közelítik meg a demót, de jó támpontnak
  • gator
    üdv!!!

Szeretnem a laptopomat modemkent hasznalva osszekotni az xboxszal.
    Az a helyzet hogy internetet wifin keresztul kapom, de en kabellel szeretnem osszekotni a boxszal.
    Lehetseges-e ez ? Es ha igen , mi kell hozza ?

koszi
  • Sir Quno Jedi
    Nem kő sírni, remek oldalak vannak, ahol akár sokpercnyi, sőt/vagy órányi review/ingame felvétel van HD-ben! Megnézni/végigsasolni pont annyi idő, mint demózni, csak ők tolják helyetted.
  • Istencsászár
    Azért nem drámai a helyzet, de én szeretem előtte kipórbálni a cuccost... ha nem tehetem a gépemen akkor keresk rá más lehetőséget... de attól még a minőségi cuccok demo nélkül is nagyon jók lesznek, nem aggódok, csak zavar h nincs, mert én szeretek demozgatni... ki nem? amugy a wareznek ehhez semmi köze, kár is összehasonlítani... attól nem fogok warezolni mert nincs demo, ez baromság, s amelyik játékot az ember kitolja az MEGÉRI a pénzét, amit meg nem azt nem veszi meg...
  • Gideon Wieth
    Na pont ez a bajom nekem is... Egy csomó játék van ami érdekelne stb... DE nincs egy normális demo belőlük, ráadásul megveszem 15-20 E-ért és akkor még kiderül h szar is.Azért ez sztem már pofátlanság. És akkor csodálkoznak h megy a Warez --> túl drágák a játékok, és semmi nincs alatta. Aligegynéhány játék van ami megéri az árát.
  • kratoska
    Nekem van ilyen átalakítóm, több darab is! Ha valakit érdekell írjon, 1500Ft/db.
  • Elveon
    Dark Sector!
  • DanielT
    Könyörgöm, mit vártok tőle? Vegas KETTŐ. Tehát ugyanaz mint az egy, csak másik pályákkal+ami 1 év fejlesztésbe belefért. Nem egy új Rainbow Six játék, hanem az egyik epizódnak a folytatása.

Annyira beszédes a cím, nem értem mit nem lehet rajta felfogni :)
  • Fido4life
    Van olyan hogy a régi Core tipusú X-en az új játékok nem mennek csak szoftverfrissítéssel ? Mert szerintem nagy faszság
  • Istencsászár
    Cod4 árkéd lövölde, Vegas valamivel taktikásabb, nem egy kategória.
  • amdrula
    Én szeretem az 1. részt is, a vegas 2-től sem vártam sok újítást, így nekem bejön, de tényleg van vele pár gond.
    -Nem szeretem a scriptelt részeket és, hogy néhol látom is, ahogy elémpakolja a teroristákat a játék.
    -Óriási terek vannak, ami nem gond, de néhol a játék lemegy 10 fps köré, amikor nyílt terepen rengetegen jönnek "ránk".
  • Sephi
    Hmm.... akkor kell atalakito meg minden hulyeseg...
  • Kandurex
    felejtős, pont a csili - vili helyszínek nyűgöztek le az egyben, az "újítások" se meggyőzőek :/
  • Gabe18
    Hát kb ilyen RS Vegas 1.5 valóban.Snake cam-es kijelölés az egyben is volt már.Már ha az elsődleges-másodlagos célpontra gonolsz.
    De ami jobban bánt,hogy a pályák szerintem nem hozzák az előző hangulatát.Ott is a Vegasos csillogo-villogó neonfényes helyszinek voltak a jók szerinem,kaszinók,bárok,stb...,de itt ebből alig van valami.Csomó külsős helyszinel van eddig megpakolva (pedig már mentem benne pár órát),amik nem hozzák ki a grafika erősségét,sőt szerintem elég sterilek,egyszerüek.
  • Adi
    Kiprobáltam az R6VEGAS 2-őt. Nem tudom.. számomra olyan mint az elöző rész új pályákkal + kilehet jelölni snake came közbe, h kik vannak bent, na meg ezt a füst feelinget lehet alkalmazni erősen. Vagy kilősz egy tűzoltó kannácskát és az füstöl mint az örült erre nyomsz egy RB -t és thermal camera-ra vált. puff-puff!:D
    Régi R6 fanok biztos észre vesznek még más újítást is.
    Nálam még mindig COD 4 a király...
  • MaSzKa
    a DVI egyértelműbben élesebb képet ad
  • grayfox
    Sztem csakis 1:1 pixelmappal :P
  • Sephi
    En most nem ertem.

HDMI (Xbox360-anbol kabel ki) to DVI (Samsung LCD monitor kabel be)

jobb mint a Xbox360 VGA kabellel az osszekotes?

Jelezem az LCD-en van VGA es DVI bemenet is.
  • MaSzKa
    nem kapni itt vidéken :-(
  • Freedy
    Hát akkor mi tart vissza, hogy megvedd?:D
  • MaSzKa
    az jó lesz ha megveszed :D

amúgy ilyen vackot láttam már 1800Ft-ért is

ez lenne a legjobb mert a gépből kitudom huzni a moncsit azt át az xfos360-ra

• arty
    Maszka ... anno kétszer beraktad már az átalakitot, 2x irtam is h vedd meg... irtam a sini.hu-t is, h van nekik olcson. De te allandoan csak ujra meg ujra jössz a kérdésekkel - UGYAN AZOKKAL.

Könyörgöm!!!! vedd már meg azt a kurva elosztot vagy én veszem meg neked !!! :D :D :D
  • Istencsászár
    Demo? minek... ugyse akarja senki kipróbálni a gémeket mielőtt megveszi. Komolyan elbeszélgetnék pár fejlesztő/kiadó okoskával h mi a szarért nincs 2 hónapja egy szál demo sem a játékaikból...