176908
banner
  • Istencsászár
    végigjátszol 1-2 FPS-t ( bénázol, anyázol, izzadsz ) utána, MINDEN fpst konzolon fogsz majd tolni, mint én:D
  • Malbeth
    Hát ez szomorú...Igaz csak pár prcig próbálkoztam a Halo 3-mal mert a körbeálló gyerekek eléggé hülyének néztek,hogy milyen béna vagyok,aztán ezt látva gyorsan átadtam a helyemet másnak...
  • DanielT
    Valamelyik nap néztem pc-n havernál a COD4-et meg a Crysist, hát egy röhely volt az a rángatózás. Gagyi.
  • Istencsászár
    Nemkell ide egér... kontrollerrel sokkal reálisabb az fps, mivel nem lehet rángatni... te sem rángatod a fejed, törzsed, 360 fokba fél sec alatt ide-ode... meg kell szokni utána annyira kézre áll és természetes lesz h jobban fog tetszeni a kontroller, mert minden gomb kézre esik, és ugy jó ahogy van...
  • DanielT
    Neki pl eléggé
    sikerült.

• DanielT
    Nem lehet.

Viszont meg lehet tanulni használni a kontrollert, bármíly hihetetlen is...
  • Malbeth
    Sziasztok!
    Én most gondolkozok xbox 360 vásárlásán,és lenne egy kérdésem...Mivel én eddig pc-vel játszottam nemvagyok hozzászokva ahhoz a kis irányító micsodához...Múltkor kipróbáltam a Saturnba a Halo 3-mal,éshát valami katasztrófális volt...,vagy forogtam körbe körbe,vagy mentem előre,vagy lőttem (a célzásról nem is beszélek,mert az lehetetlennek tűnt a számomra),de a három együtt nem ment.Tehát a kérdésem:Lehet-e az xbox 360-ra egeret,és billentyűzetet csatlakoztatni,és azzal játszani??Ha lehet akkor milyen típust?
    Köszi!
  • Zsoltika 007
    Amivel érdemes játszani azt azért letesztelik. Btw pár emberkét felvettem liveon vegyetek fel :D MrBond0070
  • gator
    Megosztottam a netet és már érzékeli az xboxot rendesen ( nem csak ugy hogy nincs kapcsolat vagy korlatozott ) .
    De az IP adressnel mindig elbukik a dolog.
    Mac adressnel az en ethernet halokartyam fizikai cimet adjam meg vagy a vezetek nelkuli internetét ?
    Illetve a kiszolgalo dns cime a vezetek nelkuli kapcsolatra vonatkozik?Amit a basic settings>DNS settingsbe kell megadni ?

• Adi
    Ha a laptopodba van hálókártya akkor a gond megoldva.
    Összekötöd a laptoppal a boxot. Hálozati kapcsolatok->wifi kapcsolatnál-> jobb klik->speciális fül->internet kapcsolat megosztása kipipál.
    X-boxon pedig minden automata. Ha vmi nem menne akkor max még beírod a kiszolgáló dns-s cimét. Nálam utobbi megoldással tök életesen müködik.
    Mondjuk én nem wifin veszem a netet, mert úgy lagolok.
  • Sir Quno Jedi
    pl. vagy xboxyde
  • Tomy Lee
    Mi az a pff??
    Ne legyen már bajod azzal,hogy nekem ezek tetszettek a legjobban,lol:)
    Sz.tem igenis a legszórakoztatóbb gémek amiket felsoroltam.
    3 különböző műfaj 3 nyertese:)GTAIV lesz a negyedik...
  • Istencsászár
    vagy IGN
  • Alwares
    Gametrailers.com :)
    Bár az a baj nem minden játékot néznek meg és viszonylag későn...
  • Sir Quno Jedi
    Én igazándiból már nem is demókat akarok, mivel azok nagyok és nehézkesek, csak az adott gépen mennek és kurva hiányosak, félkészek, megvágottak, önkényesen kiragadottak az egész játékból. Legyenek jó HD review-k és én már kussoltam is!
  • Istencsászár
    Helyes
  • gator
    valaki pls : #39128
  • Gideon Wieth
    itt sztem inkább az a kérdés mit nevezünk next gen-ek... Elvileg a 360-at ps3 at gyakorlatilag már a következő generáció lesz a next gem--- és ez a current sztem.. de am meg tök lényegtelen, mindegyikkel lehet most és majd órákra kikapcsolódni :)
  • Gideon Wieth
    ha tetszik megveszem --- ezért morgok hogy nincsenek demók. jobb lenne 1 gigát letölteni liveről mint 7et...eddig is csak a mass effekt volt ami lejött releaseban, mert nem mertem megvenni. 2 óra játék után meg rohantam a boltba az eredetiért...
    éN csak nem merek kockáztatni.. Halo 3at is megvettem h de jó lesz, meg mindenkinek tetszik. aztán nekem annyira nem is jött be.azóta csak biztosra megyek :)

kivéve AssAssin Creed amiből első voltam aki gyűjtőit vett amint megjelent... Kedvencem...

///Ha ezért ban jár ne haragudjon a moderátor bácsi és kérem érje be egy figyelmeztetéssel ///
  • Freedy
    Hát szerintem sem currentgen. Inkább prevgen... és az x360/ps3/Wii a currentgen. Wii-ben nem vagyok biztos teljesen. mert hiába gyenge a HW-ja, de attól még ebbe a generációba "született".
  • amdrula
    Szal szerinted még mindig a PS2/Xbox a current gen?
  • dienesoft
    (Pénzügyi)-szegénységi bizonyítványt.
  • Istencsászár
    Letőteni? cenzúrázzátok ezt a szót, ilyen remek gémet csak MEGVENNI érdemes, aki meg letölti az közbe töltse ki a szegénységi bizonyítványt magáról :/
  • Freedy
    vagy optikai bemenetes házimozi is szóbajöhet, nekem is úgy van, de kezdetben a hifire kötöttem rá RCA-val, és tökéletes volt!
  • spammer
    Venned kell a boxhoz VGA kábelt, azon van piros,fehér RCA csati. Ha van a hangfalon RCA, akkor oda bedugod, ha nincs, akkor RCA-Jack átalakítóval megoldod és már mehet is a hangfalba a hang.
  • TVelvet
    ! ! !
  • Gideon Wieth
    gondolom ebből sincs demo :D
  • Pacal17
    #39123 please
  • mucsácsó
    Jóhogy érdemes...ez egyáltalán nem kérdéses :) Év eddigi egyik legkiemelkedőbb játéka szerintem, naná, hogy érdemes! ;)
  • gator
    Na még egy kérdés . !! 5.1 !!
    Sima Tv-m van nem HDTV. Scartot bedugom hatul,es ra akarom kotni a boxot 5.1re. Bedugom az optikai kabel egyik veget a scart elejebe,a masikat meg a dvdbe és semmi . AUX 1-n se és AUX2-n semmi. Az optikai kabel jo, mert amikor kihuztam a dvdbol vilagitott. Ti hogy kotottek ossze ?
  • Gideon Wieth
    most komolyan kérdezem, hogy érdemes-e letölteni ? nekem az előzőbe a verekedés nem nagyon tetszett...de csak az :) meg h mondom, iszonyat sötét volt minden
  • Istencsászár
    Ez is végig sötétbe megy:) lámpa nélkül else tudsz indulni:D
  • Gideon Wieth
    mennyire jó ??? nekem az volt a bajom, hogy végig vaksötétbe ment az első... tudom hogy horror-- de meg lehet oldani jobban is :)
    érdemes megszerezni ? jobbak a verekedős részek ? :)
  • dienesoft
    Ebben a pillanatban akartam elkezdeni a játékot, csak előtte fölnéztem a fórumra! Megyek is, játszok :]
  • Pacal17
    LCD monitoron hogy lehet csinálni hangot? Hangfalat lehet valahogy hozzákötni?
  • james69holden
    ááááhh, végig is vittem Condemned 2-őt
    egyik leghangulatosabb horror játék amivel eddig játszottam
    nagyon jó történet, szép grafika (bár nem valami stabil framerate), überfosatós hangok, jó fegyverek, ami kell...
    külön tetszett h ilyen kevés lőfegyver volt benne (kevés tölténnyel) és nem ment át "klasszik shooterbe"
    a nyomozós részek nagyon bejöttek, kár h nem volt benne több a játékban!
    szvsz várható folytatás, legalábbis a történet arra utal :)
    legjobban a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Black Lake Lodge nevű havas pálya jött be (7-es chapter)
    a medvés üldözés iszonyat király volt benne!

ha tehetitek próbáljátok ki, én ajánlom
    főleg az esti órákban... :)

• Pacal17
    Az TÉNY, de Next gen konzolon sajna... De igaz, a current geneken a PES maradt a király
  • cenobite
    "...Igen, konzolon a fifa az úr..."

Khhmmm.. Ízlések és pofonok. Nálam speciel még mindig a PES6 PS2-es verziója a legjobb fociprogram.
  • gator
    üdv!!!

Szeretnem a laptopomat modemkent hasznalva osszekotni az xboxszal.
    Az a helyzet hogy internetet wifin keresztul kapom es kabellel szeretnem osszekotni a boxszal a laptopom.
    Lehetseges-e ez ? Es ha igen , mi kell hozza ?

koszi
  • Pacal17
    Hát, ha a liszenszek megvolnának a Konaminak akkor fele annyi kieg se lenne hozzá. PS3-ra láttam valami szintü modokat a gamingaccess-en, de zokat az EDIT mode ban Xboxon is meg tudod csinálni.