176908

-
Na most már én is TFT-én kersztül nézem a "világot". Elképesztő az élmény. Főleg hogy megy 1:1 pixelben. Királyos nagyon. Na megyek is, akinek fenn vagyok nyugodtan dobhat egy invájtot Halo 3-ban :) -
De hogyan tudok belépni a silvere, mert még csak most vettem meg 2 napja az XBOX 360-am. Ugy hogy kezdö vagyok. -
#39184 ? -
tihibaby #39194 A silver ingyenes,tudsz vele tölteni.A Gold a fizetős,multi játékhoz... -
Valaki nem tudja hogy miért kell regisztrálnom ahoz hogy a XBOX Live-n tudjak tölteni? Nem lehetne ezt vala hogy ingyen meg csinálni? -
Hmm egy új autós gamma a láthatáron elég igéretes az ingame videó! szinte már film!
http://www.gametrailers.com/player/32013.html -
2 hét után nem vágysz a bill+egér elé ujra ;) kényelmesebb a kontroller, de persze pontatlanabb is. de h mennyire jol lehet kontrollerrel fps-ezni az játék függő is, halo3 perfekt, kane and lynch pl szar (nehéz célozni)
gator: a dvd-t miért is kell összekötni a tvvel? illetve értem, hogy tudj dvd filmeket nézni... de hogy jön ez a boxhoz? ;) -
Ragnar360 #39190 Az ugymond karakterválasztásnál LB RB vel tudsz lapozgatni ,rakd AUTOMATIC-ra (ez fog megjelenni ott ,majd látod) és akkor magától exceedel. -
valakinek elado Timeshift -je esetleg? :) -
Sziasztok!
MIután végigvittem a DMC 4et lett egy bloody place mode is ... Na amikor először mentem ott neroval, az ütések után mindig felment vagy a kard ,,motorja " vagy a stukkerral a charge shoot !!! és most megint gamelnék és ezt nem csinálja pedig sokkal jobb ugy. :S Nem tudjátok hogyan kell ? vagy mit állítottam el ? :) -
gator #39187 és megcsinaltam! mukodik ! ugy kell hogy ide dugod be a box vezetekeit es osszekotod a dvdt a tvvel . ennyi . kics maris jobb a jatek hanzasa... -
Az nem jack :) Amúgy igen. De csak stereo lesz mert csak a jobb és bal csatorna megy át. -
gator #39185 varj...es ha a sarga feher piros jackeket ide dugom be es atnyomom az aux1re akkor elvileg a dvd hangfalain kellene kijonni a dolgoknak.nem? -
Az új Premium xbox is ugyan akkora eséllyel hal meg mint az Arcade vagy az Elite? -
Az ott optikai kimenet. Nem bemenet! És ez a baj. Amúgy nekem is ez a szopás tárgya mert itt a sony dav házimozi 5.1 erősítő minden és nem tudom összekötni. :( -
gator #39182 ilyen a hazimozim hatulja . ott van rajta a digitalis hangbemenet.
bedugom az optikai kabelt, de nem szol rajta semmi . valaki nem tud segiteni? -
aha, valami hasonló sejtésem volt, köszi -
Ja bocs csak kicsit fuckface az angolom. XD -
Gabe18 #39179 Éreztem én hogy itt valami súlyos összekeverés lesz részemről...
A Frag FX az PS3-hoz valami ilyen cucc.Sorry. -
XFPS :)
Amúgy tetű egy dolog. Volt Perfect Darkban multiban egy angol csávónak és nem lehetett lelőni. :( Az egész csapatot kicsinálta mielőtt hozzá értünk volna. Én ezért adnám a live ban-t. -
Gabe18 #39177 Ajánlott...
Amúgy USB billentyűzetet akármilyet ráköthetsz,de az alapban csak szövegbevitelre lesz jó.Tehát játékon belül nem lesz külön funkciója a billentyűknek.
Van még Frag FX vagy valami hasonló nevű átalakitó micsoda,ami külön fps-ekhez van hogy tudd egér-bill párossal játszani,de nagyon rossz vélemények vannak róla. -
Sima USB billentyűzetet szövegbevitelre kezeli a 360, de egeret nem lehet rádugni. -
valamit márpedig csak lehet, mert ehhez pl bill. kell
final fantasy mmo, xbox360 -
Gabe18 #39174 Hát maga a játék jó,de még véletlenül se várd azt a játékstilust mint régen a pc-s részeknél.Ez sokkal látványosabb,pergősebb,de kevésbé realisztikus.Hogy úgy mondjam inkább a konzolos igényeket szem előtt tartó Rainbow Six már,ami sok régi pc-s játékosnak nagy bánata. -
gator #39173 CONDOMNED 2 : BLOODSHOT
ELADÓ !!! ÚJ !!! BONTATLAN !!!
ÁR : 14.000 FT -
Nyugodtan. Nem ez fogja megmenteni. -
detoxic #39171 Semmi hibát nem vettem észre eddig 
Mert szerintem nincs is
-
Most komolyan. érdemes leturboznom vagy ne? Mert most ahol vagyok, nagyon zavar. -
Thx! -
Nem tudom, hogy ebben az árkategóriában van -e olyan moncsi, ami tudja az 1:1 pixelmappingot, érdemes lenne körülnézni! -
Felturbózni volt kár. -
Eső nincs benne.
Játssz online, és ott lesznek matricázott ellenfelek! :D -
Na. Felturbozott hutesu boxot érdemes e leturbozni? Kibaszott hangos... vagy hagyjam így? HDMI-s verzió... -
Azért ne dobálózz a tökéletes kifejezéssel, mikor 16:9-es képet tolsz 16:10-es képernyőre:) -
detoxic #39163 Az enyém majdnem ilyen
,és tökéletes box-hoz!
Forzás kérdéseimre valaki válaszol?Köszi! (#39158) -
Nekem, aki nem játszott a R6:Vegas-szal ajánlott a Vegas2 beszerzése ? Érdemes ? (Nagyon régen, a R6 sorozat első pár epizódjával sokat játszottam pc-n)
Mondjuk kérdéses, hogy egyálatlán vegyek-e valamit ehhez a foshoz, mert ha megint beszarik, akkor kidobott pénz (egy része). -
Nekem is így volt. Mikor megvettem a gépet 3 napig anyáztam hogy vagy a padlót vagy az eget néztem :) De pár nap és belejön az ember. Szerintem sokkal szórakoztatóbb mint egér+billel. De nem is lehet összehasonlítani a kettőt. Teljesen más. -
Valaki használ ilyen monitort X360-hoz?
Eztetittenni.
Vásárlás előtt vagyok és eddig ezt sokan ajánlották. (Futott még a samu is egy ideig, de kiesett) TV nem kell még egy (illetve kellene, de ami szóba jöhet kb. 3-4szerese a monitor árának), mert az van és ez jó lesz a géphez+box-hoz. Remélem... -
Kezd platform játékokkal (pl. Kameo) és ha ott megszokod az irányítást, jöhet bármilyen játék. -
detoxic #39158 Én már nem is tudnám bill.+egérrel 

ui:Most forza 2 vel tolom,és nagyon bejön!Olyan ps1-es gran turismo szerű,csak 1000szer szebb-jobb!
Egy dolog nem tetszik benne....Én agyonmatricázom az autóimat,a gép meg ilyen csupasz ellenfeleket dob be nekem...
Még valami....eső nincs benne?