176905

-
Darth Razor #39474 A napokban valamelyik fórumban (már nem emlékszem pontosan hol) olvastam egy olyan kommentet, hogy a Soul Calibur IV-ben lévő, egyelőre PS3 exkluzív Darth Vader bónusz karakter letölthető lesz majd XBOX360-ra is Live-on keresztül. Tud erről valaki valamit? -
Hát, kicsit elvontnak tűnik nekem. Azért köszi! -
mászkálós Tps...
Nézz vidit róla youtube-on :)
Ürge nem érez fájdalmat, ráadásul mutálódott is a jobb karja melynek következtében egy életveszélyes 3 pengéjű frizbit tud belőle alakítani :)
És akkor hajrá a monszták ellen :) -
a Dark Sector az milyen fajta game? Pár infot légyszi. -
"majdhaleszxboxomakkormegszerzem" lsitára felkerült ;) -
ps3-on nekem a heavenly sword nagyon bejött, remélem legalább annyira jó lesz. Igaz még dmc4-et se nyomtam :D
-
Gabe18 #39468 Hát én most néztem bele.Nem is tudom,jó játéknak tünik,de lehet aki nem tud angolul az elveszik benne (mint én).
Mert nem annyira egyszerü hogy A pontból mész B pontba azt egy "folyosón" lemészárolsz mindenkit.Egy nagy térképen vagy,ahol kapsz feladatokat aztán oda kell menni és azt teljesiteni.
Pl. elsőnek a falumból kimenve egy farmra mentem,ahol fogva tartottak más viking harcosokat,azokat kellet kiszabaditani,és ezáltal a farmot "felszabaditani".De utközben egy barlangban is találtam foglyokat.
Ellenfelek egyelőre a Gyűrűk Urából eltévedt ork szerü teremtmények,ezeket kell lekaszabolni.A harc nem egy Devil May Cry,nem kell egy ellenfelet egy percig püfölni (legalábbis ezeket még nem),2-3 csapás aztán jöhet a kivégzés az X gombal,aminek keretei közt szakadnak a kezek-fejek,vagy derékban kettévágjuk a nyomorultat.
Más karakterekel lehet beszélni,vagyis ők beszélnek,mi meg hallgatjuk,mert emberem eddig még egy hangot se szólt.Igy kapjuk az újabb célokat ugye,amiket a térképen feltüntet a program.Már valami monostort vagy micsodát is jelöl,gondolom oda is el kell majd látogatni,meg még 2-3 helyet.
Van még bolt ahol lehet vásárolni,energiát,kincses térképet (mert útközben találunk néha eldobott aranyanyakat) gondolom ezzel könnyebb megtalálni,meg fene tudja még mit.Kovácsnál meg a fegyverre lehetett volna valami mágikus rúnát rakatni.
Szóval ilyen Rpg-kaland elemeket vonultat fel a játék.Hát amig aránylag értem,addig ok,de ha majd valami bonyolultabb feladatot pontossan kell végrehajtani,hát ott már meg leszek löve az angol miatt.
A kinézete meg szerintem meglepöen szép,éjjel az esőben komor sötétségben mentem felszabadiatani a farmot,utánna kisütött a nap és már vidám szines zöld mezőkön mentem visszafelé.Szóval ezen része szerintem rendben van. -
a kés és a sniper fegyver unlockja viszont 30ezer ft lesz, szal ... :D -
Tomy Lee #39466 Akkor mindenki Sniper-el vagy késsel a kezében fog rohangászni és kettőt lőni csak naponta vagy szúrni amennyit csak akar:)))...
-
ott fejeződik be azonnal játékos pályafutásom :/ -
pár év, és a lőszerért is fizetnünk kell... :( -
Egy kis segítség kéne!
Kérdésem azokhoz irányul akik a boxhoz külön vettek memkarit (tehát pl. nem Arcade pack-hoz kapták). Tehát: Ti kaptatok valamilyen garanciapapírt a memkari mellé?
-
Darth Razor #39462 Eddig úgy volt, hogy valamikor áprilisban jelenik meg, de most úgy néz ki eltolták nyárra...
-
ellington #39461 vegas2-ben a helikopteres pályán hogy kell elmenekülni a rakéták elől? pluszba még, nem tudtok egy sw force unleashed megjelenési dátumot? -
Hack and Slash -
Mész azt kaszabolsz. Vidik alapján olyan mint a Ninety Nine Nights. -
Gondoltam! De maga a játék milyen? -
Vikingel kell gyilkolni?
-
Hello!
A Viking játékról tud valaki mondani valamit? -
Meg nincs is piacon... ez kamu. -
Hát ezen kib*szottul látszik, hogy nem igazi a piros led! csak valami ratyi piros szín :P -
már csak 2 nap dark sector-ig ...
Bezzeg ez nincs kint sehol megjelenés előtt napokkal :S -
Így van, gyorsan kijavítottam a hibát:D Amúgy a gamest*r oldalán találhatod ezt a képet. -
gyorsan megphotosoppoltad? XD -
Nem azért, de szerintem ez a kép úgy kamu, ahogy van. Már csak ezért is:
-
még ki se adták már 3ledes lett :-(
-
mondjuk DL lemezek egyenként 9 giga X 4 = 36 giga az rengeteg...szal, -
tud még, hidd el :)
szánalmas. aki ezek után ezért a játékért pénzt ad, megérdemli :( az a gáz, h az ostoba és gazdag nyugati tesok biztos vezsik majd a fegyot, mint a szemét és a modell működni fog :( -
Ezvan... erre haladnak a dolgok, béta megvan, megnézem magamnak, de csodát nemvárok tőle, ezek után meg nem fog kelleni, mert a COD4be is idegsített h a kocka pisike már a megjelenés után másnap 55ös volt, amikor én csak 5ös rangú és minden fegyverrel lőtt meg minden csítes erővel fel volt szerelve... itt meg majd a újgazdag amcsi kölök megveszi a tutit és akkor éljen az egyenlő esély... -
Jah én is erre gondoltam. Nem kell ide Blu-ray =) -
Újra fogom kezdeni, 4 heal az érték
-
na, hát leteszteltem...nagyon, nagy zsíírosság! Kicsit féltem, hogy a grafika nem lesz valami nagy,...de a felégetett földön való mászkálás megnyugtatott, hatalmas hangulat,..gyakorlatilag minden a helyén :) ami bosszontatott, hogy az elején a böhöm nagy gépre elhasználtam 4 healt is :/ amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:)nem is lehet ott megpusztulni :/ -
Nem ez egy lineális játék. Eljutsz a történetben xy városba és akkor kell a kettes lemez. Ennyire egyszerű... -
Gabe18 #39441 Ez már a vég,nem tudom az EA hova tud még pénzharácsolás szempontjából sűlyedni...
Fizetős fegyverek az új Battlefieldben
Jól irta az egyik hozzászóló,az lesz a következő lépés hogy a lőszert is külön kell majd a játékokban venni.Esetleg egy légicsapás 400 MS pontért?Vicc... -
De igen csak nem értem hogy konzolon hogy lehet megoldani. Rá kell tenni a HDD-re? -
Még nem láttál több lemezes, töb cds, több dvds játékot? -
4 DVD-s a game???? Xboxon azt hogy? Ha eljuttsz valahova kéri a kettes DVD-t? -
-

-
bazz, a tokban 4 DVD figyel..
[füttyent]
hűűű...