banner
  • Gabe18
    Hát én most néztem bele.Nem is tudom,jó játéknak tünik,de lehet aki nem tud angolul az elveszik benne (mint én).
    Mert nem annyira egyszerü hogy A pontból mész B pontba azt egy "folyosón" lemészárolsz mindenkit.Egy nagy térképen vagy,ahol kapsz feladatokat aztán oda kell menni és azt teljesiteni.
    Pl. elsőnek a falumból kimenve egy farmra mentem,ahol fogva tartottak más viking harcosokat,azokat kellet kiszabaditani,és ezáltal a farmot "felszabaditani".De utközben egy barlangban is találtam foglyokat.
    Ellenfelek egyelőre a Gyűrűk Urából eltévedt ork szerü teremtmények,ezeket kell lekaszabolni.A harc nem egy Devil May Cry,nem kell egy ellenfelet egy percig püfölni (legalábbis ezeket még nem),2-3 csapás aztán jöhet a kivégzés az X gombal,aminek keretei közt szakadnak a kezek-fejek,vagy derékban kettévágjuk a nyomorultat.
    Más karakterekel lehet beszélni,vagyis ők beszélnek,mi meg hallgatjuk,mert emberem eddig még egy hangot se szólt.Igy kapjuk az újabb célokat ugye,amiket a térképen feltüntet a program.Már valami monostort vagy micsodát is jelöl,gondolom oda is el kell majd látogatni,meg még 2-3 helyet.
    Van még bolt ahol lehet vásárolni,energiát,kincses térképet (mert útközben találunk néha eldobott aranyanyakat) gondolom ezzel könnyebb megtalálni,meg fene tudja még mit.Kovácsnál meg a fegyverre lehetett volna valami mágikus rúnát rakatni.
    Szóval ilyen Rpg-kaland elemeket vonultat fel a játék.Hát amig aránylag értem,addig ok,de ha majd valami bonyolultabb feladatot pontossan kell végrehajtani,hát ott már meg leszek löve az angol miatt.
    A kinézete meg szerintem meglepöen szép,éjjel az esőben komor sötétségben mentem felszabadiatani a farmot,utánna kisütött a nap és már vidám szines zöld mezőkön mentem visszafelé.Szóval ezen része szerintem rendben van.