176908
banner
  • Tomy Lee
    Hajrá
    Legalább kipróbáljuk:)
  • Tomy Lee
    G25-höz képest seholsincs...
  • Zsoltika 007
    Mától ingyenes a Heroic Map pack Xbox liveon! (Igaz jelen pillanatban még nem, de a mai napon várható hogy ingyenes lesz, és nem kell 800 ms pontot csengetni)
  • Sephi
    Ez nem warez csak erdekesseg szal nem kell anyazni.

Alitolag a mai nap delutanjan sikerult egy ugyes USA beli pasinak lemasolni a GTA4-et... eleg erdekes lenne ha mar egy honappal a megjelens elott igy megjelenne a scene-en...

Azert ez mar durva. Az Assassins Creed 7 nappal a megjelenes elott leak-elodott es igy is fel vilagnak megvolt...
  • CSOCSO
    kiproszaltam az xbox kormanyt.. egesz jo! nem mondom hogy nagyon elvezetes az oledben tartani a kormanyt de kibirhato.. az iranyitas meg sokkal kircsibb.. forza 2 ben eleg faszakat lehet driftelgetni!!!! holott joy al soxor kifordultam, kifaroltam
  • Ragnar360
    Na ugylatom ,h végre normális kerékvágásba "került" a topik :)
  • Ragnar360
    Hááát igen :D
  • Istencsászár
    Hülye kérdések:)

Magától leszedi, ezek ujítások javítások... no warez szóval itt most abba is lehet hagyni, mert tudom mire megy ki a játék:)
  • dienesoft
    OFF:Nagyon jóóó!:D
  • zole72
    Miért jó a Dashboard-ot update-elni?
    Árt ez a gépnek vagy sem?
    lehet tudni hogy milyen update van most fent a jelenlegi boxon?
    Ha nem árt neki akkor honnan lehet letölteni a legutolsó update-et?
  • grayfox
    Szaggatás sajnos egyre jellemzőbb az iparra, 360-és ps3 esetében is találkoztam ilyen játékkal :(
    Pc-s port.. már ha egyáltalán megjelenik..
  • spammer
    Akadás előfordulhat pár játéknál, de azért nem jellemző, nálam eddig kis "reccenés" volt, olyan mértékű szaggatás mint PC-n, nem.

Játszani sokkal jobb rajta mint PC-n, bár profi FPS-es nem leszel vele, de singleben élveztes így is. PGR4, Forza 2 pedig nagyon állat autós, és nincs PC-re.

Van rá rengeteg játék, tuti hogy találsz magadnak megfelelőt.
  • Gideon Wieth
    szia.
    Én azt vettem észre hogy ami X360on megjelenik, az előbb vagy utóbb PC-re is.. Amúgy X360ra olyan mértékű akadás mint ami néha a pcken szokott lenni nekem eddig nem volt jellemző..

Amiért én boxot vettem az 2 ok : Első---nem volt pénzem csúcsgépre. Második---- Sokkal //akár évekkel// hamarabb jelennek meg rá a játékok. Például Gta IV Devil May Cry 4 Assassin's Creed //bevallottan ezért vettem meg a Box-ot :) Itt szántam el magam, amikor tudtam h jönni fog:) Aztán itt lesz majd a Dark Sector //ha jönne végre//
    Star Wars Force Unleashed Alone in the Dark stb... :)
  • bubu13
    Viking Battle For Asgard miről szól + vélemény?
  • Ragnar360
    Tőccsétek ... yoozan.hu - Volt egy nyár (Birka mix) kicsit BeST zene :P
  • mochee
    Sziasztok!
    Van egy játékra alakalmas elég jó PC-m (alul), az érdekelne, hogy szerintetek érdemes-e vennem mellé egy Xbox 360-at. (Eredetileg a Wii-re izgultam rá az irányítás miatt, de most nézem hogy a játékok 90%-a gyerekeknek van kitalálva és amúgy kb 3-4 érdekelne csak igazából...)
    Más élményt nyújt Xboxal egy HDTV-n nyomulni, mint PC-n monitoron billentyűzettel? Játékok szempontjából sok olyan van ami PC-n nem jelenik meg és jó?
    PC-n annak ellenére hogy jónak számít sokminden akad (érthetetlen módon amúgy), Xbox 360-on ez mennyire jellemző? Vagy minden megy mint forró kés a vajon?

Amúgy főleg egyedül szeretek játszani értelmesebb játékokkal, mint pl RPG-k, vagy bármilyen akció, FPS amibe beleéli magát az ember. (tehát nem UT, MMO-k, NFS ...)

Ezek alapján vegyek vagy ne vegyek?
    (és bocs ha hülyeségeket kérdezek de még PSP-n kívül nem volt konzolom)
  • Istencsászár
    Nem, mivel ez nem demo hanm multiplayer béta.
  • spammer
    Ha leszedem a Bad Company demot és kiírom, egyedül meg tudom nézni a játékot? Tudom h gamelni csak liveon lehet, de indíthatok én simán pályát megnézni, mászkálni?
  • Gideon Wieth
    Már mi is várjuk
    576-ba ma én se láttam. Uberkonzolnál április 4 a megjelenés :S
    Mások március 26ot mondtak. Szóval nemtom most mi van. Gamestar 25-öt mondott
  • Alwares
    Írtam egy rövide elmélkezést a Bad Companyról.
    http://www.gamer365.hu/blog_post.php?id=7948
  • Grizzly4x4
    de akkor meg már foglalkozzon vele a faszom mert végre itt lesz a GTA 4 is!
  • Grizzly4x4
    Hali mindenkinek nem tudja valaki hogy a Dark Sector mikor fog megjelenni mert én még sehol nem látom + ma voltam 576-ba és ott sem volt na most akkor hogyis van az hogy 25.-én jön mert az ma van viszont a játék még sehol. Komolyan ameddig ezzel játékkal csúszkáltak el bírnám képzelni hogy csak jövő honapba jön.
  • Aleksz
    Hello vettem egy fifa 07-t azt írja h magyar felirat de nekem angol felirat van. Hogy lehet átállítani magyarra?
  • DanielT
    Promóciós dobozok, játék nincs bennük.
  • Freedy
    Nem 29-én jelenik meg?
  • Tomy Lee
    Nincs az még sehol.Ha ott lenne akkor már nálunk is(azaz nálam bizta:)...
  • zole72
    winyóra nem lehet teljes játékot felmásolni ha összekötöd a géppel?
  • Ewergo
    Azt a pókot kilehet nyirni anélkül is hogy belemennél.: a seggén lévö fényt lövöd és eccercsak leesik az egész hátsó kaszni és kivülröl láthato és löhetö a szivecsücske.
  • Istencsászár
    lábait kell lőni amig össze nem esik, utána hátulról belemenni, és belül a erőforrást felrobbantani, és aztán pucolás onnan:)
  • ellington
    és a Scarab Tank-ot hogy lehet megölni (halo3)?
  • Alwares
    Most már nekem is jó volt, toltam egy órát kb. Ha a teljesben jók lesznek a szerverek akkor istenjó game lesz. Végre egy rendes Battlefield!
  • dienesoft
    Hát te nem vagy normális. (ez a szívemből szólt :D )
  • Ragnar360
    Zsoltika, ha sikerült a dolog szólj nekem is , kivancsi vok...jó multkorába én is akartam csinálni, de sajna routerba nem tudtam megoldani a dolgot, SŐT sokan mondták ,h nem is lehet ott.De lehet,h csak megvan ,h meik router támogatja.
  • ágybanalvó
    szevasztok!
    remélem nem fogjátok törölni a hsz-emet, és kapok választ. csak annyit kérdeznék hogy meg találom e valahol még a régi faq-t? priviben is jöhet ha még valahol megvan.
  • Istencsászár
    Nyomtam egy pályát... nekem nem laggolt, teljesen jó volt, talán kicsit sötét, de tetszik, a fegyverrel jó lőni, rezeg mint az állat és látványos, favágás is megvolt:)), rombolás is... mindig lelőttek, még gyurni kell rá:)), viszont map váltásnál befagyott...
  • grayfox
    nyehehhehhee. lebuktatsz-e? :)
  • Beni521
    pedig ott volt, és furcsa módra több féle dobozban
  • dienesoft
    GTA-t nehezen hiszem, Április 25 a megjelenés. Március van. :]
  • Beni521
    Angliába voltam vár 610 olvasatlan üzenet... na mind1 lényeg h az ottani boltokban már pihennek a GTA 4-ek és a Rainbowsix Vegas 2-k
  • Alwares
    Na már megy a Bad Company béta és biztos jó is lenne ha nem ugrálna előre-hátra az ember benne. Gusztustalan egy szar volt, meg elég sötét volt a játék és nem is sokat láttam belőle. Ez az első tapasztalat nagyon negatív számomra. Kb olyan feelingem volt tőle mint anno a PC-és MMO bétáktól. Játszhatatlan, laggos. Éppen ezért nem értem mért kellet eddig várakoztatni az embereket ha már eddig nem tudták megoldani a szervereket...