176900

-
nem vetted észre az iróniát a hsz-ban:) -
Gabe18 #39671 A Resi 2-ben volt egy extra amihez 6x kellett végigjátszani 3x-3x mindkét karakterrel felváltva,mindig "A" szintre.Az "A"-t akkor kaptad ha 3 óra alatt fejezted be,és arra emlékszem hogy nekem a 6.-nál már nagyon közel volt a 2 óra.
De pontossan igazad van."Marandandó" legyen,tartalmas legyen egy játék.Nem az a lényeg hogy elnyújtsák a vakvilágba,hanem hogy amig játszol érdekes legyen,esetleg legyenek benne olyan elemek amiért az újrajátszás is esedékes legyen.
Egyszer régebben írtam,hogy nem értem miért nem mennek rá jobban a játékfejlesztők a több fajta befejezésre,ami az egyk legnagyobb újrajátszási indok lehetne.Nyilván vannak játékok amikben nem megoldható,de sokban adná magát a lehetőség mégsem teszik bele. -
n**** nem ír release-t de engem az csak a kipróbálási lehetőség miatt izgat. ha megérdemli, mert jó ugyis megveszem. ha nem ?? Akkor befizetek Gta gyűjtői változatra :D
A resident evil 2 nekem kifejezetten tetszett. Ám mondjuk megnézném azt a 2 órás végigjátszást. Nekem a rövid játékokkal az a bajom, hogy mire kezdek belemelegedni vége lesz. :( nem azt mondom h nincsenek jók. De ha rövid a játék, akkor elvárom hogy valami maradandó legyen. amiért megéri megvenni... -
Aham, hát thx, jutottam már el odáig csak sajna 94%-os hp-val, és kaptam egy golyó szóró sorozatot és meghaltam, pedig már csak a fő repcsi volt, meg 2 sima vadászgép...
-
fú épp ezzel játszom, pont tegnap csináltam azt a pályát. Elég szopatós, a lényeg hogy először a strigon vadászgépeket szedd le és csak utána foglalkozz a buzi nagy gépekkel. A fő cél, hogy a legnagyobbról leszedd az összes ágyút és utána lehet elkezdeni kilövöldözni a hajtóműveit, ha az sikerült, kapsz egy checkpointot és utána már csak a cocpitet kell kilőni. -
Az igaz, hogy a későbbi játákoknál szükség lehet a vinyóra? A GTA 4 kapcsán írta valaki, azt hiszem. -
spammer #39664 Nem azért vettem Arcade boxot, hogy utána megvegyem hozzá azt, ami eredetileg sem kellett. lol
Demokhoz elég nekem 1 dvd-rw is.
Nem tudom miért akar mindenki okosabb lenni a másiknál, ahelyett hogy válaszolna az eredeti kérdésre, ha pedig nem tud válaszolni, akkor egyszerűen csak ignore, nem kell okoskodni. :) -
Hi!
Vett egy ismerősöm x360-at, és az lenne a kérdésem, hogy milyen felbontást kell/lehet beállítani 16:9-es 100hz-es crt (tehát nem lcd) tv-n? Nekem monitoron van, ott ugyebár egyértelmű!:) -
nem kell másik boxot venni, csak 1 hdd...lol -
Gabe18 #39661 Ezt hogy lehet igy mérni?Ami hosszú csak az a jó?
Akkor a Resident 2 egy xar játék volt mert 2 óra alatt végig lehetett vinni? -
Csasztok!
Ace Combat 6-ba, aki jó az segítsen már plz nekem...
A 9. pályán vagyok elakadva, amikor jön 5db olyan bazi nagy repcsi, na arra a páyára vane valakinek valami jó ötlete?
Vagy ne tán Co-op-ba meglehete csinálni? -
spammer #39659 Oké, akkor vehetsz nekem egy vinyót az Arcade box mellé. Mikorra küldöd?
A flash nem tartozik ide, nem full gamet akartam leszedni, és ha nem flashelt, az Arcade box akkor is kimarad a buliból. Vegyek másik boxot? Vegyen a f*szom, rakják fel a demokat netre legálisan, ahogy a PC demokat is. Tőlem aztán tele lehet az oldal trágya MS reklámokkal is. MS pontok meg stb LOL.
Nekem priviben is jó, ha valaki annyira fél leírni 1-2 címet, elvégre kommunizmusban élünk :D (Jajcsakmegnelássasenki) -
jellemző :S most várhatok hétvégéig :S
Demok... Hol lenne reális az ,hogy 10 pálya és 1 pályáért 1500 ? Játékra nekem valaki azt mondja tíz pályás meg se veszem.. Kivéve ha azt mondja hogy ha az a 10 pálya 3-4 óránként jelent egyet.. DMC 4 mondjuk a maga 11-14 órájával korrekt akciójáték volt!
Az assassin's Creed is a maga 20 órájával, mire mindent megcsinálsz :) Meg a Resident Evil 4 is 14 órás :) Remélem az 5 se lesz kevesebb :) -
28-án jelenik meg,persze,hogy nincs sehol
én is néztem a cba-ban és nem tudnak még róla
...vicceltem
demok:
azért az télleg szemétség,hogy egy olyan játék részletet,ami ugye arra van,hogy kipróbáld, hogy kő e majd vagy sem ingyen letőteni/megszerezni áááá
hát micsoda világ ez kérem
azt kéne,hogy egy játék 10 pálya, demo 1 pálya akkor magyar lében fizessünk kb 1500 Ft-ot és kapunk egy pályát/demot
na ez reális
-
Dark Sector még mindig sehol :S:S -
Erre jó példa, hogy az egyik barátom majdnem 300 (!) rugót költött Januárban az új gépébe és a mai napig nem tud játszani vele, mert mindig kifagy, tönkremegy és állandoan cserélgetI benne a dolgokat, de mindig van neki vele valami baja. Játszani meg nem tud, mert 1.fagyogat, kilép, bugos, rossz, stb... 2. ki se jött PC-re. Én pont ennek az elkerülése miatt választottam az Xbox360-at. -
Szolj a supportnak, 1 hét alatt ez orvosolják, kapsz uj drájvot. -
Ha itt elkezdenek linkelgetni torrent oldalakt akkor a demok meleltt biztos ott vannak a full gémek is ami már warez... van goggle, tudod mi kell, beirod és kiadja a torrent címeket, vagy privátba érdeklődj valakitől aki warezol biztos segít... én csak elővigyázatos vagyok, ezvan. -
Na én még egy hétig nyúzom itt a gépem amennyire csak tudom és jövő héten megy is az MS-hez. Most már elsőre semmit se olvas be, hiába karcos vagy nem, hiába eredeti a játék vagy nem. Nem műkszik rendesen. Ebbe új drive kell, szerintem hét múlva már filmet se tudok majd rajta nézni. Jó kis Samsung, azt hittem a 3 led fog elérni, de az olvasó fej döglött meg hamarább, hát ez van sajna.... De azért a kövi egy hétben nem lesz nyugta a gépnek, azt garantálom :D 
-
Gabe18 #39651 Igazából az is warez...
Mert ugye vannak demók amiket silver eléréssel nem lehet azonnal tölteni csak bizonyos idő múlva (vagy már minden demó ilyen?fene tudja),te meg lezúzod torrentről,mi ez ha nem warez?Felháborító...
De még ha lehetne is tölteni azonnal,de te nem a LIVE-ról töltöd,hát gondold el micsoda reklám fogásokból maradsz ki.Amig ott keresgéled a demót,esetleg látnál valamit aminek megszerzésére ellenálhatatlan vágyat érzel, hogy pl. egy 20 éves játékot újra megvegyél 800 MS pontért,vagy ilyenek.Na de ha torrentről leszeded azt a demót akkor erre már esély sincs...Tehát ez is warez,a MS tudatos megkárositása!
És akkor még a paraszti logika is ott van.Ott a 360,ott a Live,lehetne tőlteni .De te inkább leszenéd máshonnan?Ahhhaaa....akkor aztán biztos flashelt aljas kis géped van!Most megvagy! Tehát ez is warez...
Itt meg ugye már lejárt a türelmi időszak is,kemény világ van,hát szóval érted... -
spammer #39650 Nem tudom miért kellett törölni a demokra vonatkozó kérdésem, a demo nem warez. Gratulálok! -
adott esetben ... általában viszont csak 'javitják' vagy másik 'javitottat' kapsz vissza. olyanrol még nem hallottam, h valaki az uj HDMI-sből kapott volna a régi alaplaposa helyett, ergo ugyanugy van esély rá, h behal megint :( -
Egyertelmuen az MS-nek kell visszakuldeni a gepet ha van ra garancia ez nem vitas. Masodik harmadik alkalommal biztos kicserelik az alaplapot es azzal jo esetben megint boldog lehet a tulaj valameddig. -
Ha javíthatatlan baja van a gépnek...
ez mondjuk igaz:) -
MS csak átmelegiti eredetileg! -
pl -
Az MS adott esetben kicseréli az alaplapot/gépet, gondolom, ezt nem kapod meg a 7000 forintból. -
(h egy ilyen 'megjavitás' mennyire tartos, az más kérdés. erről nem ő tehet, lévén az MS trágya hw-t tákolgat... vagy az MS által megjavitott gépek már sosem romlanak el? ;) ) -
Ezt most nem értem. 1 hete kaptam vissza a boxom Wadarrtól, megjavitotta a 3LED-es hibát a nem garis, másodkézből, moddoltan, bannoltan, de _OLCSÓN_ vett konzolom, mely 8 honap után döglött meg. Mindezt 7 ezer forintért tette és 1 hét garit kaptam a javitásra ...
Hol ebben a lehuzás? Hol az átverés?
És ki javitotta volna meg korrektebben és olcsobban a gépet szted?
Amikor vettem, az számitott, h olcson vegyek gépet, nemérdekelt, h bannolt/stb, ráadásul amennyivel kevesebbe került igy a gép, annyibol még 3x megjavittathatnám nála ... -
Most olvasom, hogy mar nagyon jol alnak azzal a TOOL-al ami feltorheti a REGIO kodot... tehat mar csak kicsit kell varni es nem lesz REGIO problema...
Vagy megsem?
Xorloser Xbox360 Dev Tools: XexTool, Xex and PPC Altivec Support for IDA
Ennek valami koze van hozza alitolag. -
( Console Cornerban ) -
Én biztos nem:), vásárolni vásároltam nálatok már játkot, azzal semmi gond nincs, de összekeversz valakikel:) -
Azt hiszem leesett, ugye te vagy az a Toth Tibor aki karacsony elott jelentkezett hozzank felvetelre? :) Lehet felreertetted, nem a szemelyed ellen volt kifogasunk hanem egyszeruen olyan embert kerestunk akinek van szakmai gyakorlata. 22 évesen viszont nem hiszem, hogy ez neked meglett volna, nincs harag. -
Tavaly nyáron vettem boxot és nem bántam meg. (Eszembe sem jutott volna a konzol, de a szükség úgy hozta, hogy be kell áldozni a játékszobámat...). Odáig iszonyat pénzeket öltem a PC-be, most meg simán elvagyok egy mezei notival, hiszen dolgozni és netelni tökéletes, játszani meg ott a box. És mindez annyiba került tavaly, mint egy jobb videokártya (120 körül - vízhűzéssel). Idén az alapgépet már 55 rugóért adják. Megéri. Játékélményben, grafikában ott van kb, ahol egy jobbféle PC. Arról nem is beszélve, hogy a nagytévé előtt punnyadni és úgy játszani messze veri a monitor előtt görnyedést.... Szerintem nem fogod megbánni, ha veszel egy Boxot. -
Rendben, akkor ezt megbeszéltük
-
2 hónap alatt a 2 nap alatt pénzért megbuherált géped 3szor tönkremehet, akár véglegesen is, erről ennyit... mondjuk én 2 hónapról nem hallottam senkitől akinek baja volt vele... de mivel én nemvagyok függő, az MS hibájáért nemfogok fizetni egy vasat se, semmiféle olyan embernek akik szerint ez jó üzlet. -
Ja, vagy 2 hónap. -
Aha, és ezért fizetsz:), nekem nincs semmi baja a gépnek, de ha lenne, ingyen javítják, az meg h mennyi idő... valakinek 4 nap valakinek 1-2 hét... kitudja, nem mind1? -
Én is náluk javítattam meg legutóbb, szerintem korrektek és jól csinálják (nem utolsósorban jóval gyorsabb, mint a hivatalos MS szervíz). -
geristar #39631 Én 2007. januárjában vettem meg az xbox360-am, a számítógépem mellé, akkor azért vásároltam, hogy haverokkal tudjunk nyomulni együtt pl. foci, box, autóverseny játékokkal. Amíg újdonság volt, kb. 1hónap, mindig nyúztuk a gépet, utánna csak most bő 1év múlva vettem elő újra(addig ment a lotro,wow gőzerővel), letöröltem róla a port szétnéztem játékok terén és lám nagyon sok nagyon fasza játék jött, jön ki mostanában. Gyorsan beszereztem közülük egy párat és lám olyan jól el lehet vele szórakozni, hogy csak na :) .
Ma már belátom, hogy a legjobb felállás (persze ha van rá pénze az embernek): játék:konzol internet,zene,munka:számítógép
Ma már nem érdemes súlyos százezreket elkölteni számítógépfelújításokra, amikor a következő évben úgyis akadni fog valami, és xbox-ot már 65000ft-ért hozzád vágnak. Én már beleestem ebbe a hibába és többször nem fogok, a szgép most már nem érdekel, majd akkor fejlesztem újra ha az internet szaggatni fog(nem valószínű), vagy ha az xbox 3ledes lesz(ez valószínűbb:) .
Még 1kérdés ha már ide írok: 94cm-es lcd tv-m van, az árnyékolás nektek is elég mosottas és nem tűéles? Néha elég rossz az árnyékolás benne mosottasak a szinek. Mintha sima tv adást néznék. Pedig azt hirdetik milyen fasza a képe a régi tvk-hez képest, nekem volt 1 72cm-es samsung sík képernyős tv-m, és azon is nagyon jól nézett ki a játék, meg merem kockáztatni, hogy néha még jobban is mint a mostani tv-n. De lehet, hogy csak azért ilyen, mert nagy a tv és elég közelről nézem kb. 2méter, vagy nem lehetne vmit állítani a tv-n, vagy a játékgépen hogy jobb legyen?