banner
  • geristar
    Én 2007. januárjában vettem meg az xbox360-am, a számítógépem mellé, akkor azért vásároltam, hogy haverokkal tudjunk nyomulni együtt pl. foci, box, autóverseny játékokkal. Amíg újdonság volt, kb. 1hónap, mindig nyúztuk a gépet, utánna csak most bő 1év múlva vettem elő újra(addig ment a lotro,wow gőzerővel), letöröltem róla a port szétnéztem játékok terén és lám nagyon sok nagyon fasza játék jött, jön ki mostanában. Gyorsan beszereztem közülük egy párat és lám olyan jól el lehet vele szórakozni, hogy csak na :) .
    Ma már belátom, hogy a legjobb felállás (persze ha van rá pénze az embernek): játék:konzol internet,zene,munka:számítógép
    Ma már nem érdemes súlyos százezreket elkölteni számítógépfelújításokra, amikor a következő évben úgyis akadni fog valami, és xbox-ot már 65000ft-ért hozzád vágnak. Én már beleestem ebbe a hibába és többször nem fogok, a szgép most már nem érdekel, majd akkor fejlesztem újra ha az internet szaggatni fog(nem valószínű), vagy ha az xbox 3ledes lesz(ez valószínűbb:) .
    Még 1kérdés ha már ide írok: 94cm-es lcd tv-m van, az árnyékolás nektek is elég mosottas és nem tűéles? Néha elég rossz az árnyékolás benne mosottasak a szinek. Mintha sima tv adást néznék. Pedig azt hirdetik milyen fasza a képe a régi tvk-hez képest, nekem volt 1 72cm-es samsung sík képernyős tv-m, és azon is nagyon jól nézett ki a játék, meg merem kockáztatni, hogy néha még jobban is mint a mostani tv-n. De lehet, hogy csak azért ilyen, mert nagy a tv és elég közelről nézem kb. 2méter, vagy nem lehetne vmit állítani a tv-n, vagy a játékgépen hogy jobb legyen?