176900
banner
  • Istencsászár
    Miért szar? nézted? csinálja azt amit eddig?
  • erdei1989
    Küldtek egy lapot amin be van X-elve a Motherboard! Ebböl gondolom, és meg mindig xar a meghajtó.
  • rudanjoe
    najó, akkor így: www.konzolvilag.com
  • rudanjoe
    hoppá,,
    mégegyszer:=gamepage&data[cat_id]=3&data[prod_id]=52]itt
  • rudanjoe
    =gamepage&data[cat_id]=3&data[prod_id]=52]inkább pl itt
  • shamboy
    Kösz
    Mediamarktban lehet kapni vagy ne próbálkozzak ott?
  • arty
    honnan tudod h cserélték az alaplapot?
    meghajto továbbra is rossz? :O

szvsz reklamálj KEMÉNYEN, kérj csopvezt stb a callcenterben, egyrészt h figyeljenek oda, másrészt ... ööö ... kapj valami ajándékot :D
  • Istencsászár
    Inkább vegyél pontokat feltöltő kártyán... na szórakozz a bankártyás fizetéssel amig nincs hivatalos Live, mert ha valami probléma lesz akkor nem segítenek, mivel illegálisan használod.
  • rambuu
    Na gyorsan frissen megcsináltam utánna elsőre, most már a 13. pálya jön amikor Gracemeri-át kell védeni vagy támadni nem tudom, me még nem kezdtem el.
  • Gideon Wieth
    rosszabb lett :D de van csak azzal este kell játszani :D Condemned 2 :P
  • shamboy
    Sziasztok
    Nem tudok MS pontot tölteni az xboxhoz bankkártyáról mert az irányító számot nem fogadja el,ez azért van mert MO és ugye az nincsbenne és ne próbálkozzak kártyával vagy valami más baja van?
  • erdei1989
    Én most kaptam vissza a boxom az MS-töl egy új alaplappal,pedig meghajto hibát jelentettem be!thx MS
  • Istencsászár
    Nyugi... nincs más játék ami lefoglalna?:D
    Olvass addig:)
  • Gideon Wieth
    a japán verz eubam nem megy ugye ? :) Basszus jelenne meg vagy lenne Eus release de valami történjen már :D
  • Gideon Wieth
    és még mindig csak a kancsó amcsik meg japánok tudnak dark sectorozni.. Én menten idegrohamot kapok :S
  • SlickAdam
    jó ötlet!:D
  • Csacsi
    Tárold állítva, használd fektetve. Én így szoktam :D
  • deep
    Ahogy csak tetszik. Melegedésvédelmi okokból is töknyóc:) Ha be akar szarni, úgyis beszarik. Kényelmesebb fektetve, mert könnyebb beletenni a lemezt:)
  • SlickAdam
    hja én is erre gondoltam, de állítva jobban nézne ki.:)
  • Istencsászár
    Márcsak az optikai meghajtó maitt is fektetve, de a légáramlás miatt is fektetve, amugy mindegy:), de fektetve ésszerűbb.
  • SlickAdam
    Emberkék! Hogyan érdemes tartani az X-et, állítva avagy fektetve?
  • woodbear
  • arty
    eddigi küldikben használtam, de itt nem sok értelmét láttam :( mintha semmit se értek volna :(
  • woodbear
    LOL
  • rambuu
    AHam na THX, majd ma megpróbálom, ugy is tegnap ki toltam a Turning Pointot. (4-5 óra hossza alatt... szánalom)

Ugy hogy ma majd megnézem. THX
  • Istencsászár
    Hehe:)inkább akkor butítsanak rajta h jó legyen, minthogy erőmű kelljen alá, vagy boxon szenvedjen mint pl a Mass Effect.
  • grayfox
    When the AS (Allied Support Gauge) fills up, press and hold the UP button to request
    a coordinated attack against the targets in front of you. Request a coordinated allied
    cover by pressing the DOWN D-Pad

Egyszóval, ha valamennyire megtelt az allied support gauge (egy vonal a map alatt jobbra) akkor tartsd nyomva a d-padon az előrét, és akkor a látóteredbe eső egységeket támadják. Ha hátrafele nyomod, a mögötted lévőket fogják.

Ezt a csíkot ellenfél gyilkolásával tudod "feltölteni".
  • grayfox
    Az allied attackot használjátok?
    Egy idő után ha megtelik a bar, a d-padot asszem előrenyomva vagy lenyomva kell tartani, és máris jön a segítség :)
    Én végigtoltam a játékot, nemsokára nekikezdek még 1x, ha sikerül eredetiben megszereznem :/
  • Sephi
    Annyit kell rola tudni, hogy ha a kiado megondolja magat, akkor van ra hope, hogy kijon. Eltoltak azert mert vegul Xbox360-anra is kiadjak, de szivnak vele... rohogni fogsz, de nem fernek bele a X360 memoriajaba :D
  • arty
    thx, én is ezen a pályán hagytam abba, pedig nagyon élvezetes volt eddig az ace combat :) de itt sok sok óra után elég... :)
  • Alwares
    Hát én inkább bízok benne, hogy a Bethesda készít egy jó Fallout-ot, mint hogy a Rockstar egy jó Max Payne-t. Ha a Remendy csinálná akkor mág oké, de így, nem sok reményt fűzök hozzá. Na majd az Alan Wake...
  • Istencsászár
    Hát már erről valahogy lemondtam amugyis... inkább Keksz Péjn 3 jönne, ők fejlesztik? vagy valaki más?
  • Sephi
    Nem lesz kesz szeptemberre.
  • Istencsászár
    Fallout - America’s First Choice in Post Nuclear Simulation:) magyarán "Posztapokaliptikus RPG"
  • algor91
    milyen játék a fallaout3? én csak azt hallottam róla, hogy hivatalosan 200 befejezése lesz! :S
  • Gideon Wieth
    de lehet erről mennek a viták :)

meg egy csomó regény is van, apró cselekedet is változtathat :S
  • ThugEdge
    hááát
    mondjuk vegyünk a mi kis szaros életünkből valamilyen fejezetet
    azért azt nem hiszem,hogy a döntéseinktől függően a következő 10 évünk 100 féle módon alakulhat, ez nem életszerű
    persze ez egy játék
  • ThugEdge
    na végre hallani már erről is vmit
  • Gideon Wieth
    vagy a profizmusét... nem tudok semmit róla csak azt h rpg... akkor meg reális. minden döntés másfelé sodorja a cselekményt.. ez így korrekt :) és hatalmas meló:)
  • ThugEdge
    na mondjuk a fallaout 3-ra állítólag 100 féle befejezés lesz
    azért ez már súrolja a baromság fogalmát szvsz