176908

-
40000. Komment
-
Ték, vazze. -
Akkor ideje lesz beszereznem egyett.
Pacal: Memóra kártyára szerintem nem tudna pakolni, nem is észleli nálam olyan külső deviceként, mint pl az mp3 playert, még az időt se tudom elmenteni, mindig 2005 a dátum ha bekapcsolom :D -
Például? -
Van pár játék ami nem is megy nélküle. Amúgy tényleg ajánlott főleg ha live-ra is mennél. -
hát, sztem 256 tos mem card elég lenne ahoz is...
mondjuk én nem értek annyira hozzá -
HDD hiánya számíthat ? Tudtommal néhány játék indítás elött pakol valamit a vinyóra hogy gyorsabban töltsön. -
Hmm. Nekem csak az erdőkben esik le picit a framerate de ott is csak éppen hogy észrevenni. -
Akkor az nem a gépem hibája hogy az Oblivion és a Saints Row is, durvább esetekben akár 10 fps-re is csökken ? Bár a Saints Row kevésbé, de az röhej amit az Oblivion szokott néha alkotni, mintha egy PC elött ülnék. -
Programozási gondok. -
XBOX360
(878 új üzenet) lol -
a TV fajtájának lehet köze ahoz hogy xboxon milyen mértékben szaggat/szaggat e 1általán egy game, vagy egyszerüen csak a játék programozása szar -
Nem kell! Elég egy helyen reggelni és az megy mindegyiknél. Mivel angol accod van ezért csak angol ebayen keress olyat aminek benne van a nevében hogy uk. Az tuti jó lesz neked. Játékot is érdemes ott, mert elég jó áron mennek akár a legújabbak is. Amcsiból annyira neméri meg mert rádvághatják a vámot is. -
Én is az EBAY.com-ról vettem és angol regem van. Fizettem aztán küldték is a szkennelt goldot. 12+1 hónaposat 8-ért -
Multi játékoknál pl az EU regeket EU játékosokkal rakja össze, lehetőség szerint. Valamint a piactéren más cuccok elérhetők. Esetelg van ami hamarabb/később elérhető. -
hmm. de most tényleg, miben különbözik még a európai illetve amerikai reg?
Befolyásol még valamit? (ping multinál stb) -
amdrula #39985 De leginkább szerintem azért, mivel az xboxban alapfelszertség a hdd, amit a játékok ki is használnak. -
szerintem UK. :/
a napokban regeltem, érdemesebb US-t regelni? (max újra regelek, bár annyira nem szeretném) -
Attól függ milyen accod van? Ha amcsi akkor ebay.com 8k körül mennek. Ráadásul pár perc alatt elküldik emailben a kártya scannelt képét rajta a kóddal. Mondjuk mikor én vettem még fel is hívtak adategyeztetés kapcsán. Nagyon korrekt kanadai srác volt. -
Honnan érdemes live goldot vásárolni? (olcsón :) -
Gondolom le kell szednie pár dolgot az emuláláshoz. (A régi xbox gyengített pentium (2?) procival volt szerelve, most meg power pc processzor van a 360-ban. A kettő teljesen más architektúra! Ezért is kell emulátor hozzá. Szerencsére ezt a ms emberei megoldották úgyhogy nem kell vele semmit tenned, csak betenni és játszani. Meg ellenőrizni hogy a játék megy-e 360-on.) -
én nem láttam összefüggést a nagy terek ill. az fps esés között.
esett az fps, de inkább "csak úgy" -.- -
Kemuri #39979 Köszi
Amúgy miért kell neki a hdd, ha a 360as gamekhez nem kell? -
Amihez van hdd azzal lehet. -
Kemuri #39977 Sziasztok Arcade packos géppel tudok lejátszani Xbox (1es) gameket?
köszi -
Vegas2-t próbáltátok már? Egész kellemes, hozza a sorozat hangulatát: sunnyogás, kommandózás minden mennyiségben. Rengeteg testreszabható fegyver, ruhadarab, páncél. Okos csapattagok (ennyire emberszerűen viselkedő csapattagokat talán még nem is láttam). Érdemes megnézni. Egy negatívum: nagy tereken néha pokoli módon leesik a framerate. Annyira, hogy már zavaró (15 körülire tippelem). Ezt leszámítva a "komoly" FPS-t kedvelőknek mindenképpen érdemes rápillantaniuk. -
HOPPÁÁ!! -
ha valakinek van kedve vegas 2-t koopban nyomni kicsit, akkor vegyen fel :) -
Olcsi2 #39973 A legjobb kulfoldi oldal (a regiomentes jatekokhoz) ez:
http://www.play-asia.com/paOS-14-71-bn-49-de.html
Minimalis a postakoltseg, sokszor es nagyon vonzo kedvezmenyek, stb... az esetek nagy reszeben pedig egy-masfel het alatt nalad a jatek.
-
Rena11 #39972 igen valszeg az elején vagy mert ezt az értékelést kissé elhamarkodtad egyépként a story elittésre sem méltó :) -
Mert az. -
"low temp isn't realy a good thing, unless you have a overheating issue. if the temps lower than its optimal setting it will slow performance."
ja en kerek elnezest!!!!! hat mindjart leveszem legalacsonyabbra az XCM fanokat az xboxomon nehogy tul lassu legyen a gep:D:D:D:D:D
igen ez egy idiota hsz e volt az xcm fanokra, mert azt allitottam roluk hogy faszan hutenek.. -
Gabe18 #39969 Én meg elakadtam mikor épp kezdett belelendülni a dolog... -
Én nagyon vártam már régóta, de most ezek a review-k után eléggé elbizonytalanodtam... =/ Talán kipróbálom majd, de asszem előbb végzek a Condi 2-vel meg a Vegas 2-vel.. -
Tibcsitroll #39967 Egy-két bug azért maradt benne.
Akinek a GoW bejött az próbálja ki! -
Tibcsitroll #39966 Hát akárki húzta le ezt a Dark Sectort, MARHA KIRÁLY GAME szt. -
Szeszmester #39965 "Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az objektumok alacsony polygonszámú modellekből épülnek fel amit a GPU magas polygonszámúra javít, ezzel a rendszer rendkívül kis mértékben lesz terhelve, utat engedve más feladatoknak."
Nem értem. A GPU-t terheli így is terheli. A rendszert miért is nem? Mert kisebb az adatmozgás? -
Szerintem bárhol rakták össze ugyan az! -
Érdemes elolvasni Kicsit beszopták a cheaterek. 
Továbbá: Dark Sector review Lehúzták rendesen. -
Angol ebay.