176898
banner
  • Kandurex
    az jó, :), kevertem a másik masinálval
  • Istencsászár
    De wireless.
  • Kandurex
    igen adnak, de az "árkádba", mintha nem is wireless kontroller járna
  • SlickAdam
    jaja tuti. remélem legalább egy elemet adnak a kontrollerhez:D
  • Alwares
    Nincs? Ez biztos? Akkor küldtem privit.
  • SlickAdam
    árkádban nincs csak kompozit:S
  • Alwares
    Jah hogy neked majd csak lesz xboxod? Mert mindegyik pakkban van ilyen kábel. Csak hogy nehogy feleslegesen vedd meg.
  • SlickAdam
    igen ez kell. 1 hdmi és 1 komponens bemenet van a tv-men, ps3 már lefoglalta a hdmi-t, a leendő x-em így a másikat veszi igénybe.
  • Alwares
    Ha erre gondolsz akkor nekem van egy:
    kábel
  • Pacal17
    és azt hogy nyomjam rá a TV-re? Scart-tal?
  • SlickAdam
    télleg! 360-hoz való komponens kábele nincs valakinek feleslegbe ócsón?
  • arty
    kompoziton? biztos? ocsmány képe lesz a boxnak ... legalább egy svideo/rgb kábelt vegyél hozzá!
  • Pacal17
    Úristen bocsánat: *Kisebb

Nyelvtantanáromtól is elnézést kérek XD
  • Pacal17
    Hát, végülis az új gépek jóval kissebb százaléka romlik el. A Youtube on egy szem olyan videó van amin Xbox 360 Arcade RROD van. De azért a hűtésmodding nem árt meg :)
  • SlickAdam
    én is vásárlás előtt állok, tehát csak tippelek, de elég valószínű hogy van benne magyar leírás. Microsoft játékokat is magyarít, ebből kifolyólag szinte biztos. Nekem a PS3-ban is volt magyar leírás, pedig magyar PS3 játék nemigen van.
    amúgy meg: minek az a leírás? csak össze tudsz dugni 3 kábelt:D
  • Doog
    Valaki PLS válaszoljon...
    Úgy néz ki, hogy holnap vennék ezért szeretném tudni...
  • TVelvet
    elkezdtem e dark sectort, miutna meglesz az invisibility, kicsit predatoros érzésem van, faja cumo:)
  • Alwares
    Nem csak MS ingyenes és ők nem szoktak javítani, inkább cserélik az alaktrészeket. Egyébként én is olyanon játszok, azaz VGA-n. De én egy új HDMi-s gépbe nem tennék inkább már semmit se...
  • Pacal17
    Ja és ez csak akkor romlik el ha HDMI-n játszol? Mer én Compositon fogok.
  • Pacal17
    ja és vársz 6 hónapot hogy megjöjjön. Csak a MS tudja ezt megjavitani? CSAK neki vannak hozzá alkatrészek?
  • MaSzKa
    wandarr az nem kamul
  • Alwares
    Nem tudom. Szerintem felesleges bármit is belerakni. Ha valami baja van -> vissza MS-nek. Az új gépek kevésbé lettek 3 ledesek gondolom kellet valami új. Nekem nagyon nem tetszik ez. Hogy ez a kis fikányi csip is pont túlmelegedéssel küszködjön. Ha létezik ilyen szerintem az még sokkal kisebb hiba százalékban fordul elő mint a 3 led...
  • SlickAdam
    csávesz írja hozzászólásban hogy félig-meddig behalt már neki, csak kompoziton műkszik...:S
  • joshua
    Én egész addig nem hiszek benne amíg nem hal meg az enyémben:) (remélem nem fog)
  • Pacal17
    Biztos?...
  • Alwares
    El ne hidd. Én már nem hiszek ebben... Baromság...
  • Doog
    Ha veszek egy új Xbox-ot kapok hozzá magyar leírást ???
  • SlickAdam
    Na most ez a legfelső hír basz fel nagyon. Sose lesz jó ez a gép? Most a HANA HDMI-s chip szarik be nagyobb arányban...:(
  • Pacal17
    Figy, errefele 60 a Ninety-Nine Nights os Xbox :D Szerintem vedd meg nyugodtan a Crackdownosat, úgyis megvennéd hozzá, akkor meg csak jobban jársz :)
  • SlickAdam
    MOndjuk tudom hogy ekörül mozog az ára, csak ez a játék nem igazán hoz lázba.:(
    Van a környéken más boltban Crackdown-al, ami jobban tetszene, csak ott meg 60k a gép.:D
  • Pacal17
    Szerintem meg. Mondjuk én 52 ért fogom venni és hát... Egy alapból egy kis "plussz" funkcióval... Aki érti érti aki nem nem :D
  • SlickAdam
    Szerintetek XBOX360 Arcade csomag + Ninety-Nine-Nights játék megér 55k-t? Sajnos csak ilyen kiszerelésben lehet kapni ahol lakok...:(
  • Doog
    Értem !
    És ha most megveszem az új Xbox360 Arcade-omat akkor kapok hozzá magyar leírást ?
  • Kandurex
    nem téveszetette el, beállításoba nézelődj!
  • bubu13
    huuhh te aztán topikot tévesztettél szerintem
  • Aleksz
    Hol tudom megnézni a PPPOE beállításaimat a gépen?/felhasználó és jelszó/
  • Alwares
    Szerintem semmit se lehet felvenni. Gondolom a replay fájlokra gondol a játék, az csak premium/winyó. TV műsor? Khm olyan nincs. Majd lehet lesz, de szerintem valószínűbb, hogy majd a következő Xbox-ban. IPTV-nek hívják, de még várni kell rá. Idehaza még inkább...
  • Zsoltika 007
    Értelemszerűen akkor nem.
  • Aleksz
    Ok kösz én voltam a hülye. Vmiért nem tok csatlakozni livera ip problémák miatt/nincs flashelve/ és ezért kérdeztem
  • Doog
    Köszi !

De az Arcaddal is lehet felvenni ?
    Mert Premiumhoz ez van írva:
    "Felvétel készítés az Xbox 360 merevlemezére"
    Ja és még valami... TV műsort is fel lehet vele venni ?