176898

-
az jó, :), kevertem a másik masinálval -
De wireless. -
igen adnak, de az "árkádba", mintha nem is wireless kontroller járna -
SlickAdam #40268 jaja tuti. remélem legalább egy elemet adnak a kontrollerhez:D -
Nincs? Ez biztos? Akkor küldtem privit. -
SlickAdam #40266 árkádban nincs csak kompozit:S -
Jah hogy neked majd csak lesz xboxod? Mert mindegyik pakkban van ilyen kábel. Csak hogy nehogy feleslegesen vedd meg. -
SlickAdam #40264 igen ez kell. 1 hdmi és 1 komponens bemenet van a tv-men, ps3 már lefoglalta a hdmi-t, a leendő x-em így a másikat veszi igénybe. -
Ha erre gondolsz akkor nekem van egy:
kábel -
és azt hogy nyomjam rá a TV-re? Scart-tal? -
SlickAdam #40261 télleg! 360-hoz való komponens kábele nincs valakinek feleslegbe ócsón? -
kompoziton? biztos? ocsmány képe lesz a boxnak ... legalább egy svideo/rgb kábelt vegyél hozzá! -
Úristen bocsánat: *Kisebb
Nyelvtantanáromtól is elnézést kérek XD -
Hát, végülis az új gépek jóval kissebb százaléka romlik el. A Youtube on egy szem olyan videó van amin Xbox 360 Arcade RROD van. De azért a hűtésmodding nem árt meg :) -
SlickAdam #40257 én is vásárlás előtt állok, tehát csak tippelek, de elég valószínű hogy van benne magyar leírás. Microsoft játékokat is magyarít, ebből kifolyólag szinte biztos. Nekem a PS3-ban is volt magyar leírás, pedig magyar PS3 játék nemigen van.
amúgy meg: minek az a leírás? csak össze tudsz dugni 3 kábelt:D -
Valaki PLS válaszoljon...
Úgy néz ki, hogy holnap vennék ezért szeretném tudni... -
elkezdtem e dark sectort, miutna meglesz az invisibility, kicsit predatoros érzésem van, faja cumo:) -
Nem csak MS ingyenes és ők nem szoktak javítani, inkább cserélik az alaktrészeket. Egyébként én is olyanon játszok, azaz VGA-n. De én egy új HDMi-s gépbe nem tennék inkább már semmit se... -
Ja és ez csak akkor romlik el ha HDMI-n játszol? Mer én Compositon fogok. -
ja és vársz 6 hónapot hogy megjöjjön. Csak a MS tudja ezt megjavitani? CSAK neki vannak hozzá alkatrészek? -
wandarr az nem kamul -
Nem tudom. Szerintem felesleges bármit is belerakni. Ha valami baja van -> vissza MS-nek. Az új gépek kevésbé lettek 3 ledesek gondolom kellet valami új. Nekem nagyon nem tetszik ez. Hogy ez a kis fikányi csip is pont túlmelegedéssel küszködjön. Ha létezik ilyen szerintem az még sokkal kisebb hiba százalékban fordul elő mint a 3 led... -
SlickAdam #40249 csávesz írja hozzászólásban hogy félig-meddig behalt már neki, csak kompoziton műkszik...:S -
Én egész addig nem hiszek benne amíg nem hal meg az enyémben:) (remélem nem fog) -
Biztos?... -
El ne hidd. Én már nem hiszek ebben... Baromság... -
Ha veszek egy új Xbox-ot kapok hozzá magyar leírást ??? -
SlickAdam #40244 Na most ez a legfelső hír basz fel nagyon. Sose lesz jó ez a gép? Most a HANA HDMI-s chip szarik be nagyobb arányban...:( -
Figy, errefele 60 a Ninety-Nine Nights os Xbox :D Szerintem vedd meg nyugodtan a Crackdownosat, úgyis megvennéd hozzá, akkor meg csak jobban jársz :) -
SlickAdam #40242 MOndjuk tudom hogy ekörül mozog az ára, csak ez a játék nem igazán hoz lázba.:(
Van a környéken más boltban Crackdown-al, ami jobban tetszene, csak ott meg 60k a gép.:D -
Szerintem meg. Mondjuk én 52 ért fogom venni és hát... Egy alapból egy kis "plussz" funkcióval... Aki érti érti aki nem nem :D -
SlickAdam #40240 Szerintetek XBOX360 Arcade csomag + Ninety-Nine-Nights játék megér 55k-t? Sajnos csak ilyen kiszerelésben lehet kapni ahol lakok...:( -
Értem !
És ha most megveszem az új Xbox360 Arcade-omat akkor kapok hozzá magyar leírást ? -
nem téveszetette el, beállításoba nézelődj! -
huuhh te aztán topikot tévesztettél szerintem -
Aleksz #40236 Hol tudom megnézni a PPPOE beállításaimat a gépen?/felhasználó és jelszó/
-
Szerintem semmit se lehet felvenni. Gondolom a replay fájlokra gondol a játék, az csak premium/winyó. TV műsor? Khm olyan nincs. Majd lehet lesz, de szerintem valószínűbb, hogy majd a következő Xbox-ban. IPTV-nek hívják, de még várni kell rá. Idehaza még inkább... -
Értelemszerűen akkor nem. -
Aleksz #40233 Ok kösz én voltam a hülye. Vmiért nem tok csatlakozni livera ip problémák miatt/nincs flashelve/ és ezért kérdeztem -
Köszi !
De az Arcaddal is lehet felvenni ?
Mert Premiumhoz ez van írva:
"Felvétel készítés az Xbox 360 merevlemezére"
Ja és még valami... TV műsort is fel lehet vele venni ?