176900
banner
  • Pacal17
    A hűtésmoddtól (12V) mennyire lesz hangos a gép?
  • ellington
    emberek, én tényleg hülye vagyok, ha olyan arcadet akarok venni, amiben csak flash van, hűtésmod+késleltetés nincs? mert az egyik konzolboltnál kb hülyének néztek, és mondták, hogy az nekik sok futkosás, hogyha tönkremegy. és hogy rakassak bele ilyeneket, mer úgy nem megy tönkre. mondja ezt úgy, hogy pont ott van a három ledes gépem náluk, és nem tudnak mit kezdeni vele.

(szerk. ha flashelve van a gép, akkor azt nem küldhetem csak úgy én vissza az ms-nek, vissza kell adnom a konzolboltnak is, hogy kiszedjék a flasht, vagy azzal nemtörődnek?)
  • farrrrkas
    vannak erre kapcsolók....
  • bubu13
    rámész a legszélső fülre a live-osra és rényomsz hogy join live és megkérdezi hogy uj profil vagy már meglévő és nyomj rá hogy recover gamertag.Azt hiszem igy kell csinálni
  • gator
    üdv!!!
    Van ket profilom a xbox 360n. Egyikkel offline szoktam jatekokkal jatszani a masik profillal meg neten szoktam multiban nyomni.Na most az a kerdesem hogy a offlines jatekprofilomat hogy tudom en felvinni livera?
  • Minstrel
    itt
  • james69holden
    EU-ban hol annyi az Elite?
  • Minstrel
    mármint ha szállítástól lenne baja vagy ha műszaki baja lenne?
  • Istencsászár
    Mintha már lett volna erről szó, hogy a garit érvényesíteni ( ha netán baja lenne ), nem olyan 1szerű, vagyis nemigen lehetne.
  • Minstrel
    gépet rendeltetek már külföldről? mert ahogy nézem ott az Elite 75-85ezer Ft körül van, a postaköltség meg max. 2.000 lenne. vagy ez a postáztatás nem biztonságos annyira?
  • trick daddy
    csáó a dark sectorban elakadtam ott ahol egy templomban egy oszlopokra ugrálo szörny van probáltam tüzel meg árammal de semi ugy is csináltam hogy elöször tüzel akor leesik és utána áramal megvágni de semmi vissza felugrik az oszlopokra és regenerálodik mit tegyek !???
  • Grizzly4x4
    Hello lenne egy kérdésem van egy 19 colos LCD monitorom és most 1280*720-as felbontást használok a boxon de lehetnek kiválasztani nagyobbat is pl HD redy-set 1300*768 vagy valami ilyesmi. Maradjak az 1280*720-as felbontáson vagy használjak nagyobbat nemigen veszek észre különbséget de azért szeretném ugy használni a boxot hogy a lehető legszebb képet kapjam előre is köszi! Ja és még egy kérdés mi az a 1:1 jpixelmapping annyian irták már ide de fogalmam sincs előre is köszi!
  • Zozo76
    Es mivel hajtod? a VGAn vagy a DVI-n? Mert VGAn nem igen lesz 1:1 pixel... :)
  • ellington
    20 gigás winchester nem kell senkinek pesten? 13ért adom. vagy megegyezünk az áron.
  • Zozo76
    Egy ideje VGA kabelt hasznalok monitorral, es valamelyik hetvegen ramjott hogy nosztalgiazzam a HALO Combat Evolved-el. Mondom nem veszem elo az XBOX-ot (classic), hanem megnezem milyen a jatek a 360-on, monitorral. Hat akkor jott a pofaraeses. Valahogy nem kultivalja a monitoros "eletet". Minden regi XBOXos jatek miatt akkor vissza kene dugni a hagyomanyos SDTV-re? :\
  • Alwares
    Én most teljesen boldog vagyok a VGA/DVI bemenetes 1280*1024-es felbontású TFT-mel. Kellemes az 1:1 pixel!
  • arty
    én inkább ezt viselem el, minthogy
    a.) ne játszak/pc-n játszak (mert a párom tévézik az lcd-n éppen)
    b.) átkapcsoloval élvezzem a PC homályosodott képét (majd ha látok jo átkapcsolot, veszek. 20ezres kategoriáig láttam ilyeneket, nem durva de számomra zavaro - pláne h a vga már enélkül is homály, a távoli cél egy DVI bemenetes monitor, ami képarányhelyes/pixelpontos 1920x1080at tud az 1920x1200as panelján (örök álom...))
  • mucsácsó
    Hát én is...át szoktam pakolni a monitort a szoba másik végébe.. :D másként nem nagyon tudom megoldani. 1-2 perc és kész, nem halálos..bár lehet nem a legegészségesebb a kábelek ki-be húzgálása... :S Ettől tartok kicsit, dehát mást nem tudok tényleg itt a szobában.
  • Gideon Wieth
    egy elosztó kell--- Úgy müxik egy ilyen hogy hátul van X hely//pl nekem 4// aztán van egy input output rész-- ezt összekötöd a monitorral. Ami a számitógépedből megy kábel az megy mondjuk az A helyre X360 meg a B-be. És csak az elosztón kell majd átállítani hogy A vagy B müködjön. Ha gondolod tudok neked ilyet szerezni. keress meg [email protected]
  • Gideon Wieth
    ez hülyeség... nekem is átkapcsolom van és full olyan minőséget produkál mint nélküle
  • arty
    átkapcsolo lerontja a minőséget - főleg a PCn veszed majd észre
    dugdosd :) (én is unom, de ez van)
  • joshua
    nekem 3ezres noname switch-em van és tökéletesen működik. Nincs torzulás,élességvesztés. Nekem bevált:D
  • Dévids
    ok kösz mindenkinek a választ.Találtam a neten 3k-ért vga switch-et (könig) ez milyen lehet ?
  • dienesoft
    Ez jó...viszont (gondolom én) nem mindegy, milyen minőségűt, márkájút veszünk, nem?
  • edios
    vga switch
  • Alwares
    Nem feltétlenül kell. Ha van két bemenete a monitorodnak akkor nem kell. Legalábbis nekem így van. VGA-án jön az Xbox, DVI-on pedig a PC. Átváltani pedig OSD menüből tudok (input kiválasztása). Ha teheted, te is így, vagy hasonlóan használd.
  • dienesoft
    Én nem találtam megoldást, legalább is ésszerű választ sehol sem kaptam...elméletileg ha 2 csatlakozód van a monitoron, mindkettőt bedugod és tudod váltogatni...ha enm olyan a monitorod, hát, nem tudom.
  • Dévids
    Sziasztok!
    Egy VGA kábellel az LCD monitoromon használom a x360-omat.Az lenne a gond, hogy ha számítógépezni vagy ha x360-ozni akarok akkor mindíg ki/be kell húzgálni a vga kábelt.Erre milyen megoldás van?Valami átkapcsolót kéne szerezni ?
    A választ előre is köszi !
  • fishBNS
    muhahaha ;|DDD
  • Istencsászár
    nyilván bannolták lájvról warez miatt... játékot nem vesz
  • DanielT
    Ha veszel egy új játékot azon is rajta van a frissítés.
  • dienesoft
    Igen, sima SDTV-n játszok én is, de néha már kiég a szemem...:]. Mutatsz egy aránylag olcsó kábelt, ami azért jó is (weboldalat)? Vagy mindegyik ugyan olyan?:] Köszi a segítséget!
  • gizzda

Sziasztok!

Honnan lehetne letölteni xbox 360 frissítéseket....(xboxal nem tudok csatlakozni netre......lemezről szeretném frissíteni....tud valaki valami címet ahonnan tudok ilyesmit letölteni...és aztán lemezről fissíteni...

előre is köszi
  • greyfox
    Összességében még ha tönkre is megy olcsóbban megúszod, mint én :P
  • woodbear
    nekem meg már ugrott, szóval mostmár mindegy, ezért is rakom rá hátha ér valamit, de max nyáron rakom rá, mert hidegen hagy egy kicsit a téma, csak a saját megnyugtatásom kedvéért :D
  • greyfox
    Én hozzá nem nyúlok, sajna akkor ugrik a garesz :(
  • woodbear
    kösz szépen! akkor rá is ragasztok egyet :D
  • pc killer
    16x16 mm-es.
  • woodbear
    kösz! akkor szerintem pont jó rá a vga borda!
  • cenobite
    Gondolom sima SD-TV-n nyomod - ahogy én is. :) Jobb lesz a képe. Ne várj HD minőséget, de jóval szebb lesz és az írások is olvashatóbbak lesznek. Én is vettem RGB kábelt, úgyhogy nem a vakvilágba beszélek. :)