176898

-
2007 június után gyártott darabok már viszonylag használhatóak. (=Falcon alaplap)
2008 második felében pedig jönnek a Jasper alaplapos darabok, ezeknél már valószínüleg semmi gond nem lesz a hűtéssel. -
metlogen #40631 köszi -
Freedy #40630 Az arcade már kevésbé hibásodik meg 3LED-el. De állítólag ezeknek az új gépeknek a HANA chip hibásodik meg sokaknál. De ha eredetivel akarsz játszani, akkor nincs semmi problééma, mert ha esetleg mégis elromlana, akkor a microsoft házhoz jön, elviszi, és aztán meg visszahozza javítva. pár héten belül. -
Köszike! -
metlogen #40628 Sziasztok!
Szeretnék venni X-box 360-at, van már olyan verzió, ami nem hibásodik meg, vagy várjak még?
köszönöm. -
Freedy #40627 tescoban lehet venni scart elosztót. Vagy ha ott nem, valamelyik műszaki boltban biztosan. -
Esetleg valaki?#40616? -
Freedy #40625 Köszi! csak elkellett fordulnom balra:D:D Azóta végigvittem, és nagyon jó játék!!! Remélem a második része is legalább ilyen jó lesz! -
Látom nem érted. -
Ki kell kerülni és futni.Fuss Freedy fuss! -
Juhuuu! 
Te szerencsés flótás!
-
Freedy #40621 Hi! Elakadtam GoW-ban, és egy kis segítséget szeretnék kérni. act4-ben járok már, azt nem tudom, pontosan, hogy azon belül melyik fejezetben.
A feladat az, hogy egy házat kell megvédeni-ezt rendben megcsináltam. aztán írja, hogy a ház mögött még több locust van. oké, odamegyek, kinyírok mindenkit. aztán kimegyek a házból, megint egy csomó locust, és elkezd visszaszámolni 30 másodpercet! itt a feladat az, hogy menyjek az APC-hez. ha lejárt a 30mp, egy natgy szörny megsemmisíti az APC-t, és vége a küldetésnek... gondolom akkor nem nyírok ki mindenkit, hanem odafutok az apc-hez. de eltorlaszolja az utat egy locust lyuk...
Ha esetleg tudna valaki segíteni, nagyon örülnék neki!!:D
-
Szeszmester #40620 Az igen! Grat! :D
Katun: miért irigyelnék bárkitől is egy 10.000 Ft-os valamit? Ez inkább neked jutott eszedbe... -
amdrula #40619 http://www.achieve360points.com/list/all
Én ezt szoktam nézni, de van egy csomó. -
http://www.xbox360achievements.org/games.php?type=Retail -
Hello!
Olyan oldalt tudtok mondani ahol le van írva, hogy a játékoknál az Archievement-ekért milyen feladatokat teljesíteni? -
Sziasztok,az lenne a kérdésem,hogy ha van digitévém,akkor csak úgy tudom használni a boxot,ha állandóan ki meg bedugom a scart kábelt,mert a box és a digi is oda csatlakozik,van erre valami más megoldás? -
Kerestem, de nincs neten, ami meg volt itthon, már rég megzabáltam
-
képet róla, igy nemtudunk gratulálni
-
vagy nem. -
ez inkább lámpa, mint kártyaolvasó :D -
Első gondolatom az volt amikor bedugtam, hogy azonnal szétszedem és kivágom a ledeket a p*csába... ezt mégsem tettem meg, de azóta nincs bedugva folyamatosan, csak ha kell.
Kinőttem én már ebből a gagyiból. -
érdemes szétsuedni és 10eFt-nyi hűtés módót belerakni azt jó is
ha kell vállalom :D -
SlickAdam #40609 CSAK A RROD-re!!!! mindenre kiterjedő csak 1 :( -
Persze, hogy nyugodtan vehetsz. Különben is van 3 év garancia a gépre. -
Hello!Most tervezek venni egy Xbox 360-t,de nagyon megrémítettek ez a rengeteg hibáról szóló cikk. Szal én azt hallottam ,hogy az újabb gépekbe 2007. ősze utána már javították a hibát és jócskán visszalett szorítva a meghibásodás.
Szóval nyugodt szívvel vehetek boltban új konzolt? -
Aha, meg jó kis itthoni diszkóót csinálnie 
-
tetszik a fénye
sztem már ez is megér 1000Ft-ot -
Karácsonyra?? Úgyis mindjárt "szezon" ahogy a multikat ismerjük.
Na off vége.
-
Uhhh genyó mifény..:) Hát megyek vezsek én is vagy hatot. -
Teszkós 'brownie' keksz mindent visz, nem tudok betelni vele! Már nem merek elmenni teszkóba mert megint vennék egy kilót... (amit kb. fél óra alatt elpusztítanék :)) -
-
Öreg vagyok én mán ahhoz fijjacskááám! Nem lehetne ülve?! :D -
Na csak várj... ne mondj semmit elhamarkodottan...
Ilyen bekapcsolva!
És most térdre!

-
Leszopni azt mégse, de granulálni én is fogok! -
-
Darth Razor #40596 Vegyél Tesco színes kaját is. Majd akkor.
-
NA! Erről van szó!
Kösziek!
-
Ez a gyerek 

Gratulálok az újdonsült KÁRTYAOLVASÓDHOZ!!
-
Gratuláljatok mááár!!!!