176898

-
Hi All!
Végre meglett a Monitorom!
Csináltam rolla pár képet, csak hogy milyen is, meg az én kis Cyber birodalmomról.
-
Official Xbox Magazine. GTA 4 review. 10/10. Ennyi... ;)
Scanek itten
-
En gepem is ilyen baszott hangos ha lemez van benne :)
Mondjuk dashboard alatt is szep hangja van, meg kell feszitsem a TV alvany vitrinjet, hogy az uveg ne mozogjon, ne kattogjon :D
Bezzeg a PC-mben olyan fasza Pio DVD iro van, hogy az eg vilagon szinte semmi hangja nincsen ;) -
2005 elején/közepén szted mennyi volt 1G ram ára? (ultragyors ddr3-ról beszélünk, amit az alaplapon kellett össze vissza vezetékezni, hiszen a GPU és a CPU is eléri!)
mondjatok egyetlen konzolt/generáciot, ahol a ram nem volt szűk keresztmetszet! :) mindig ezen sporolnak ... :( ... és a ps3 fix 2x256mb osztásánál igy is jobba szabadon használhato 512. -
kisaba #40709 PÜ ment! -
Ha elindítod a játékot és fent vagy a Liveon akkor automatikusan update-el. -
Hello! valaki megtudja mondani, hogy a bully-t, hogyan kell fel patchelni? játékból kell, vagy külön felmenni livera? mert live-n nem találom:( köszi! -
még hagyjad, a PS -el nem izzadnak, hanem görcsölnek,...amúgy számomra a legnagyobb rejtély a next-gen konzoloknál a memória nincstelensége rejti, hisz ma már 1GB olyan pár ezer forint körül mozog,...szóval, nagyon remélem, hogy következő generációba MINIMUM 8GB vagy valamivel több memória lesz.
(a másik rejtélyt a winchesterek mérete hozza) -
Csak izzadnak a jatekfejlesztok az Xbox360 bazi nagy memoriajaval :DD -
Istencsászár,
"A töltési idő, de a textura pop upokban ez mennyire jelent többlet időt? annál szánalmasabb nincs mint hogy várnod kell amig előtted kirakja a dolgokat..."
Biztosan láttál te is az eredeti lemezeiddel popupot, ez sajnos igyis-ugyis megvan, drivesebességtől függetlenül.
Nekem pl eredeti Forza2 is rak néha aszfaltot/guminyomot elém :( (bizonyos pályán, ott sem mindig, holott a gyári korongok 12x sebességgel pörögnek).
Minstrel,
"ja én is gondoltam erre, hogy miért nincs sebesség állító funkció benne, amúgy a régi se hajtja max.-on, vagy lehet abban még olyan lassú van, hogy a max se hangos, talán 8x"
eredeti xbox1-re gondolsz? igazad van, ott nekem se tünt fel, h süvit a drive. ott viszont a seek hang zavart :))
Edios,
"...sürgős lenne nekik felhozni a meghibásodási arányt normális szintre, és mivel a Jasper a meghibásodások oroszlánrészéért felelős GPU-t módosítja többek közt (65nm), nagy esély van rá, h végre megbízható lesz az x360.
Teória: ATI(amd) nem tud hűtést csinálni a hardvereihez"
Mi köze az ATI/AMD-nek az xboxban levő elbaszott hűtéshez ??? Ugye nem gondolod komolyan a feltételezést, h ők tehetnek az elbaszott xbox dizájnról? -
Szerintem ez egy jó ajánlat, add el neki. -
Nem az van, hogy necces, ha az új gépre egy bannoltról teszed át a HDD-t ? -
Tomy Lee #40701 40K-ért megveszem. -
Azt elfelejtettem oda írni, hogy szeretnék LIVEozni újra, és ezért nem adom oda a HDD-t, de lehet, hogy felesleges eladni inkább vegyek egy Arcade pakkot mellé?
-
ellington #40699 20 gigás vinyó nem kell? nekem van egy. -
XBOX360 Premium (2006. 05. 24.-i gyártás) Flashelt, hűtésmoddolt és bannolt. Soha nem fagyott, Hitachi 47-es drive van benne. Tudomásom szerint ez az egyik legjobb. Egy vezetéknélküli kontrollerel. De 20 GB-os HDD nélkül.
Vajon ezt mennyiért tudnám eladni? -
Nem kell venni és kész:), lehetne halkabb is, olyan mint a PS3 de nem olyan, ez más ez ilyen. -
Vegyen az, aki rászorul.. :] Bocs, de nincs kedvem belemenni ilyen apró hülyeségekbe. Szerintem az Xbox alapból hangos gép, ha van rajta moddolás. Ha van benne lemez, ha nincs. -
Értsd már meg nem a xbox hangos hanem az a mocskos DVD meghajtó... mennyé vagyél egyet a sarki boltba, told be a gépbe, rakj bele egy adat lemezt és pörgesd és ugy hasonlítsad. -
na jó, ezekhez képest az én gépem valamivel halkabb... -
http://www.youtube.com/watch?v=fxsRCJ2iL70 -
Xbox 360 Drive Noise Part 1
-
nagyon helyesen teszed!
-
szabzol #40690 Mit játszotok mostanában Live-on? Én eléggé rákaptam a Team Fortress 2-re.
Ha valaki gondolja, vegyen fel
Gamertagom: Zoli 360 HUN
Főleg FPS-t (COD 3-4, TF2) és Forza 2-t szoktam multiban játszani. -
lolcsiter #40689 Van egy eladó Command & Conquer 3 Tiberium Wars-om.
Bontatlan, és persze eredeti. Az ára: 8000 Ft
Ha érdekel, CSAK e-mail:
[email protected] -
a régi faq linket megtudja vki adni? -
sapphire tényleg nem vmi jó Asus,HIS,gigabyte ezek megbízhatóak több atim volt 1 sem ment tönkre mert brutál hűtése volt:D
de ez pc topic?:) -
Jaja, kb. 130.000 Ft-ot biztos rááldoztam eddig, de inkább a PlayStation3-at választom a beépített wifi, Blu-ray lemeztámogatás, és az ingyen multi miatt. Túl sokat nem játszom az Xboxommal, elég lesz, ha GTA IV lesz meg ps3-ra, mint játék. Azt is meg kell jegyeznem, a kedvező áron kínált Xbox 360-om még 2-szer új profil nyitásákor még adhat goldot, persze ha menni fog a Live -
Jó áron adod, ha nem lenne X360-am. Húhúúú! -
Sziasztok!
Eladnám az Xbox 360-omat kedvező áron 20 GB-os HDD-vel, 17 játékkal, eredeti VGA kábellel, és az összes premium tartozékkal együtt 50000 Forintért. 3 piros ledje még szerencsére sosem volt, Live működik (azért a további működése nem garantált módosítása miatt), nem sokat játszottam a géppel. Komoly érdeklődőket keresek rá, és a vásárló ki is próbálhatja személyesen. -
Nekem is. -
Freedy #40681 Huhh, nekem pont delta van... Nagyon örülök neki:S -
Az merész kijelentés volt, hogy sapphire a legszarabb,remélem jönvalami nagy ATi fan flémer és szénné olt, én nekem nincs kedvem
-
:D hát teljesen,na nem tudom mi legyen meglátom majd.
Kösz all! -
hmmm...ejha -
Nálam viszont nem,ráadásul x800gto-m sapphire volt,ami a legszarabb.Most is ati-m van.(msi x1950pro) -
Nem lehet altalanositani, hogy hangos e vagy sem. Jelenleg 3 fele ventilatorral aruljak a boxot. Delta, Sunon, Nidec. A Nidec a leghalkabb, a Deltanak motorhangja van, a Sunon meg kozepes. Hutesmodot is be lehet ugy kotni, hogy 1 stabkocka ami lehet 7808 vagy 7809 vagy, lehet fordulatszamszabalyzosra esetleg 1 , 2 vagy 3 dioda sorbakotesevel es lehet direktbe 12 voltra is kotve. Ha hirtelen utanaszamolok a 3 fele ventilatort figyelembe veve ez 21 fele zajzszintet jelent, mindennek tetejebe ezt meg kene szorozni kettovel mivel lehet csak az egyik es lehet mindket ventilator fordulatszamat modositani. Ez annyit jelent, hogy egy hutesmodolt 360 jelen allas szerint 42 fele zajszintet tud produkalni es a leghalkabb meg a leghangosabb kozott igen nagy a kulonbseg. Remelem mostmar meg bizonytalanabb lettel :)) -
Azaz: nekem is már PC-ben döglött meg nem egyszer Ati videókártya... -
Pontosan nem lehet tudni, elvileg augusztusra van ütemezve a megjelenés.
Szvsz ehhez képest max +/- 1 hónap eltérés lesz, MS nem fog sokáig várni vele, elég sürgős lenne nekik felhozni a meghibásodási arányt normális szintre, és mivel a Jasper a meghibásodások oroszlánrészéért felelős GPU-t módosítja többek közt (65nm), nagy esély van rá, h végre megbízható lesz az x360.
Teória: ATI(amd) nem tud hűtést csinálni a hardvereihez
-
:)), azt is írták hogy olyan hangos mint egy pécés dvd olvasó... ennyi