banner
  • arty
    Istencsászár,
    "A töltési idő, de a textura pop upokban ez mennyire jelent többlet időt? annál szánalmasabb nincs mint hogy várnod kell amig előtted kirakja a dolgokat..."

Biztosan láttál te is az eredeti lemezeiddel popupot, ez sajnos igyis-ugyis megvan, drivesebességtől függetlenül.
    Nekem pl eredeti Forza2 is rak néha aszfaltot/guminyomot elém :( (bizonyos pályán, ott sem mindig, holott a gyári korongok 12x sebességgel pörögnek).

Minstrel,
    "ja én is gondoltam erre, hogy miért nincs sebesség állító funkció benne, amúgy a régi se hajtja max.-on, vagy lehet abban még olyan lassú van, hogy a max se hangos, talán 8x"

eredeti xbox1-re gondolsz? igazad van, ott nekem se tünt fel, h süvit a drive. ott viszont a seek hang zavart :))

Edios,
    "...sürgős lenne nekik felhozni a meghibásodási arányt normális szintre, és mivel a Jasper a meghibásodások oroszlánrészéért felelős GPU-t módosítja többek közt (65nm), nagy esély van rá, h végre megbízható lesz az x360.
    Teória: ATI(amd) nem tud hűtést csinálni a hardvereihez"

Mi köze az ATI/AMD-nek az xboxban levő elbaszott hűtéshez ??? Ugye nem gondolod komolyan a feltételezést, h ők tehetnek az elbaszott xbox dizájnról?