176898
banner
  • arty
    nekem DMC4-től esett le (átvezetők)
  • Kandurex
    16,5k
  • bubu13
    Mennyi lesz a szállítással együtt a Gta4 az überkonzolból?
  • Kandurex
    mind állejtős lesz az SD TV után ...salz mindegy
  • Alwares
    GTA IV-ig? Az már egy hét sincs! :D
  • barca15
    heló. holnap hozzák meg az új lcdtv-m. szerintetek melyik az a játék amitől a legjobban fog leesni az állam így a sima tv-n való játék után? valamint a boxon a displaybe mire rakjam hogy a legszebb képet kapjam a komponens kábellel( nem hdmi-s a box)
  • Scooby87
    köszi.
  • edios
    Igen
  • Scooby87
    az xboxon be lehet állítani a widescreent?.....szóval,hogy 1024*768-ban 16:9re rakja a képet?
  • DanielT
    A csóró kerületben is vásárolj be. Ha minden boltot végigjársz, simán meglesz a kellő számú cucc. A vásárban is lehet venni dolgokat.

Nemtom, nekem azzal a kártyával nem volt gondom. Állj pontosan oda a térképen és vagy feletted, vagy alattad lesz.
  • mucsácsó
    Szerintem sem rossz, sőt! :) Én is beleöltem vagy 18-20 órát a játékba...elvoltam vele. Bár ez a rapper-ghettonigga style nekem nem fekszik abszolúte, de azért jó gamma tényleg. Annyira nem is volt bugos, viszont egy helyen textúrahibák jelentkeztek...de ott kivétel nélkül mindig :D (valamelyik autópályán asszem)
  • Fido4life
    #41059,#41057 <-- Köszönöm ennyit szerettem volna tudni. A játék amúgy szerintem abszolút nem szar, simán elvagyok vele a GTA 4-ig.
  • Örm
    Kösz már megvan. 250 itemet, hogy lehet összeszedni, mert én már mindent megvettem a boltokból és a szuvenirestől is, de csak 231 van meg. Az utolsó kártya ami a Gym-nél van azt hol találom meg?
  • DanielT
    A store ott van ahol a boxklub is, legalábbis abban a városrészben nem messze.
  • Örm
    Egy kártyát nem találok, ami a tornateremnél van. Az Acquaberry storet hol találom? Mert még ott is meg kéne vennem mindent.
  • DanielT
    Imádom, hogy itt a fórumokban mindenki el akarja baszni okoskodással mások üzletét. Ügyesek vagytok
  • Zsoltika 007
    Nem ártana kiírni hogy milyen acchoz jó. (usa/uk stb nem mind1)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A másik meg hogy 8-9-ért vehetsz ebayen.
  • Kandurex
    bundle ugyanúgy teljes verzió, semmi különbség nincs, csak, valóban, a lemezek fekete - fehérek, de ennyi, minden másban ugyanaz

(magyarul a játék szar)
  • Evogordon
    Ha valakit érdekel egy 12+1 hónapos live gold 12.000-ért az írjon privit.
  • mucsácsó
    Hát nem befolyásolja a bundle dolog. Ez pont egy olyan játék, hogy a hemzsegő bugjairól híres..ez ilyen...majd talán a 2. része.
  • Zsoltika 007
    Lehet azért nem írnak mert nem tudják?
  • mucsácsó
    Erre én is kíváncsi lennék...én főleg a fagyásoktól tartok...azzal még valamennyire meg is barátkoznék, hogy szaggat..de hogy fagyjon is...idegbajt kapnék, ha nem ment, és úgy fagy le.. :D
    Hallottam, hogy egy kis patch a LIVE-ról orvosolja az imént leírt problémákat, csakhát itt a LIVE luxus.
  • DanielT
    A patch után javult a szaggatási faktor. Amikor kijött a review, hogy szaggat, azonnal lemondtam az előrendelésem és backup verzióban próbáltam/nyomtam. Majd olcsóbb korában megveszem, mert a játék jó és szép. Ajánlom.
  • SlickAdam
    én segítenék, ha tudnék, de még kezdő vagyok vala, kicsi és tudatlan:D
  • Pacal17
  • Fido4life
    azért a bennerba kibővítve mehetne ez is:
    "NINCS WAREZ! Csak említése/körülírása/kerülgetése is törölve lesz! HA moderátor találja meg előbb, akkor figyelmeztetés NÉLKÜL megy a banhammer!!! (lejárt a türelmi időszak)..És Fido4life nevű user még VÉLETLENÜL se írjon a topikba, mert alap hogy baszunk ráfigyelni, ne legyen már ilyen pofátlan hogy választ mer várni kérdésére"
  • SlickAdam
    mesélj már nekem röviden a Bully-ról légyszi. mármint ismerem még ps2-ről, csak a graf érdekelne. írták, hogy szaggat, te meg ha jól tom kényes vagy erre. mennyire zavaró?
  • DanielT
    Fotózz le mindenkit a fényképalbumba... én itt hagytam a picsába az egészet...
  • Seth
    kártyákat, gumikat összeszedted?
  • Örm
    Hello!
    A Bully-ból, hogy lehet kiszedni a 100%-ot? Már nincs egy feladatsem, és az összes órát megcsináltam,errand mission sincs, de csak 92,3%-on vagyok:
  • Fido4life
    Amúgy lenne egy kérdésem. Minden bundle játéknál a préselés fehér, és fekete körben rávan írva hogy "bundle disc, not for release" ? Mert nekem lenne egy Saints Row-om aminek a tokja bundle, viszont a lemez teljesen gyári, és semmi nyomát nem lehet felfedezni rajta hogy az csakegy demo lemez lenne. Viszont a játékban néha elég durva bugok fordulnak elő, nem mintha nagyon befolyásolni a játékmenetet, de amikor az autópályán pl eltűnik alólam a talaj, az elgondolkoztat hogy hogy lehet így kiadni egy játékot. (live-om nincs szal patchelni nem tudom ah esetleg ki jött volna hozzá)
  • Fido4life
    Életkor: 18-25 között <-- ez most komoly ?
  • Zsoltika 007
    Ugye most mindjárt az jön hogy megfenyegetsz mindenkit hogy rituálisan földhöz vágod az x-ed ha nem borulunk neked térdre?
  • Okami Amaterasu
    nah jolvan:_D
    ti tényleg túl hülyék vagytok szerintem éljen a wii és kész jah
    és a random meg minden nah jah
    mostmár lehet mondani hogy nem tudok magyarul írni(H)
    cshás punci cicikátorok:P
  • Xtian
    elgurult a gyógyszered?
  • Okami Amaterasu
    azért írtam ide mert körülöttem ha bár mindenkinek van x-e egyiköjük sem erőlteti a liveot:(
    sajnálom hogy nem tudtam bevágódni nállatok
    szivesen tartoztam volna énis a "nagy x-esek" baráti körébe
    mivel jómagam is lassan 3 éve x-et csapatok
    ps3 is van de azt hagyom a báttyámnak..
  • Istencsászár
    Senki sem kényszerít arra hogy ide irjál, ilyen stílusban.
  • Kandurex
    hmm...ha te képviseled a PS3 scene -t akkor örülök, hogy boxot vettem
  • Okami Amaterasu
    jolvan gúnyolódjá x-es vok de inkább folytatom a beszélgetést a ps-esekkel
    azok nem inen parasztok mint itt az újgazdag köcsög x-esek
  • Istencsászár
    Keress barátokat, de ne így és ne itt:) idegenekkel énse játszok arra ott a publik, ha meg multizni akarok valakivel azok a haverok lesznek akiket ismerek x éve, mert velük lehet normálisan.