176898

-
nekem DMC4-től esett le (átvezetők) -
16,5k -
Mennyi lesz a szállítással együtt a Gta4 az überkonzolból? -
mind állejtős lesz az SD TV után ...salz mindegy -
GTA IV-ig? Az már egy hét sincs! :D -
barca15 #41071 heló. holnap hozzák meg az új lcdtv-m. szerintetek melyik az a játék amitől a legjobban fog leesni az állam így a sima tv-n való játék után? valamint a boxon a displaybe mire rakjam hogy a legszebb képet kapjam a komponens kábellel( nem hdmi-s a box) -
Scooby87 #41070 köszi. -
Igen -
Scooby87 #41068 az xboxon be lehet állítani a widescreent?.....szóval,hogy 1024*768-ban 16:9re rakja a képet? -
A csóró kerületben is vásárolj be. Ha minden boltot végigjársz, simán meglesz a kellő számú cucc. A vásárban is lehet venni dolgokat.
Nemtom, nekem azzal a kártyával nem volt gondom. Állj pontosan oda a térképen és vagy feletted, vagy alattad lesz. -
Szerintem sem rossz, sőt! :) Én is beleöltem vagy 18-20 órát a játékba...elvoltam vele. Bár ez a rapper-ghettonigga style nekem nem fekszik abszolúte, de azért jó gamma tényleg. Annyira nem is volt bugos, viszont egy helyen textúrahibák jelentkeztek...de ott kivétel nélkül mindig :D (valamelyik autópályán asszem) -
#41059,#41057 <-- Köszönöm ennyit szerettem volna tudni. A játék amúgy szerintem abszolút nem szar, simán elvagyok vele a GTA 4-ig. -
Kösz már megvan. 250 itemet, hogy lehet összeszedni, mert én már mindent megvettem a boltokból és a szuvenirestől is, de csak 231 van meg. Az utolsó kártya ami a Gym-nél van azt hol találom meg? -
A store ott van ahol a boxklub is, legalábbis abban a városrészben nem messze. -
Egy kártyát nem találok, ami a tornateremnél van. Az Acquaberry storet hol találom? Mert még ott is meg kéne vennem mindent. -
Imádom, hogy itt a fórumokban mindenki el akarja baszni okoskodással mások üzletét. Ügyesek vagytok
-
Nem ártana kiírni hogy milyen acchoz jó. (usa/uk stb nem mind1)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A másik meg hogy 8-9-ért vehetsz ebayen. -
bundle ugyanúgy teljes verzió, semmi különbség nincs, csak, valóban, a lemezek fekete - fehérek, de ennyi, minden másban ugyanaz
(magyarul a játék szar) -
Ha valakit érdekel egy 12+1 hónapos live gold 12.000-ért az írjon privit. -
Hát nem befolyásolja a bundle dolog. Ez pont egy olyan játék, hogy a hemzsegő bugjairól híres..ez ilyen...majd talán a 2. része. -
Lehet azért nem írnak mert nem tudják? -
Erre én is kíváncsi lennék...én főleg a fagyásoktól tartok...azzal még valamennyire meg is barátkoznék, hogy szaggat..de hogy fagyjon is...idegbajt kapnék, ha nem ment, és úgy fagy le.. :D
Hallottam, hogy egy kis patch a LIVE-ról orvosolja az imént leírt problémákat, csakhát itt a LIVE luxus. -
A patch után javult a szaggatási faktor. Amikor kijött a review, hogy szaggat, azonnal lemondtam az előrendelésem és backup verzióban próbáltam/nyomtam. Majd olcsóbb korában megveszem, mert a játék jó és szép. Ajánlom. -
SlickAdam #41053 én segítenék, ha tudnék, de még kezdő vagyok vala, kicsi és tudatlan:D -
-
azért a bennerba kibővítve mehetne ez is:
"NINCS WAREZ! Csak említése/körülírása/kerülgetése is törölve lesz! HA moderátor találja meg előbb, akkor figyelmeztetés NÉLKÜL megy a banhammer!!! (lejárt a türelmi időszak)..És Fido4life nevű user még VÉLETLENÜL se írjon a topikba, mert alap hogy baszunk ráfigyelni, ne legyen már ilyen pofátlan hogy választ mer várni kérdésére" -
SlickAdam #41050 mesélj már nekem röviden a Bully-ról légyszi. mármint ismerem még ps2-ről, csak a graf érdekelne. írták, hogy szaggat, te meg ha jól tom kényes vagy erre. mennyire zavaró? -
Fotózz le mindenkit a fényképalbumba... én itt hagytam a picsába az egészet... -
kártyákat, gumikat összeszedted? -
Hello!
A Bully-ból, hogy lehet kiszedni a 100%-ot? Már nincs egy feladatsem, és az összes órát megcsináltam,errand mission sincs, de csak 92,3%-on vagyok: -
Amúgy lenne egy kérdésem. Minden bundle játéknál a préselés fehér, és fekete körben rávan írva hogy "bundle disc, not for release" ? Mert nekem lenne egy Saints Row-om aminek a tokja bundle, viszont a lemez teljesen gyári, és semmi nyomát nem lehet felfedezni rajta hogy az csakegy demo lemez lenne. Viszont a játékban néha elég durva bugok fordulnak elő, nem mintha nagyon befolyásolni a játékmenetet, de amikor az autópályán pl eltűnik alólam a talaj, az elgondolkoztat hogy hogy lehet így kiadni egy játékot. (live-om nincs szal patchelni nem tudom ah esetleg ki jött volna hozzá) -
Életkor: 18-25 között <-- ez most komoly ? -
Ugye most mindjárt az jön hogy megfenyegetsz mindenkit hogy rituálisan földhöz vágod az x-ed ha nem borulunk neked térdre?
-
nah jolvan:_D
ti tényleg túl hülyék vagytok szerintem éljen a wii és kész jah
és a random meg minden nah jah
mostmár lehet mondani hogy nem tudok magyarul írni(H)
cshás punci cicikátorok:P -
Xtian #41042 elgurult a gyógyszered? -
azért írtam ide mert körülöttem ha bár mindenkinek van x-e egyiköjük sem erőlteti a liveot:(
sajnálom hogy nem tudtam bevágódni nállatok
szivesen tartoztam volna énis a "nagy x-esek" baráti körébe
mivel jómagam is lassan 3 éve x-et csapatok
ps3 is van de azt hagyom a báttyámnak..
-
Senki sem kényszerít arra hogy ide irjál, ilyen stílusban. -
hmm...ha te képviseled a PS3 scene -t akkor örülök, hogy boxot vettem -
jolvan gúnyolódjá x-es vok de inkább folytatom a beszélgetést a ps-esekkel
azok nem inen parasztok mint itt az újgazdag köcsög x-esek -
Keress barátokat, de ne így és ne itt:) idegenekkel énse játszok arra ott a publik, ha meg multizni akarok valakivel azok a haverok lesznek akiket ismerek x éve, mert velük lehet normálisan.