176898
banner
  • kvanta
    Gondolom az is elég ha visszaviszem a vásárlás helyére (MediaMarkt). Köszönöm szépen a választ. Csak kicsit zavar hogy pár napos a gép és máris mehetek vissza.. na de ez van
  • Istencsászár
    100 emberől 4 csinálja a fesztivált valami miatt az nem jelent semmi, majd megoldják...
  • rayx
    Az enyim nem csinálja és este szápeket álmodok rola!
  • Kandurex
    nem természetes, valami ziccer van vele, tessék hívni a pihe-puha ügyfélszolgáltatot
  • kvanta
    Üdv mindenkinek! Pár napja vettem egy Xbox 360 Arcade gépet és azt vettem észre ha nincs bekapcsolva akkor baromi zavaró hangon "zizeg" ( nem tudok jobb szót rá :D ) a külső tápegység. De ha bekapcsolom akkor semmi hangja nincs... csak akkor ha narancssárgán világít a lámpa az elején! A kérdésem az lenne hogy ez természetes dolog vagy hibás darab? Kicsit unom hogy mindig ki kell húznom a gépet ha nem játszom vele. A válaszokat előre is köszönöm.
  • Darth Razor
    Hát nekem is eléggé furcsa volt, hogy sem nekem sem haverjaimnak semmi baja a géppel, ott a fórumon meg rengetegen sírnak... De akkor mi bajuk van ezeknek?!
  • Kandurex
    terjed a hülyeség
  • Minstrel
    érdekes, nekem az x360-as szebb képet ad komponensel, mint a régi xbox, eddig azthittem, hogy a tv rossz, mert a réginek fakóak a szinei a gyári kábelével, utángyártott s-video-val viszont szép.
  • guardian hero
    Nem tudod...
  • james69holden
    az accomhoz tartozó "lokáció"-t meg tudom változtatni?
    azaz US accomat meg tudom változtatni egy UK-ésre? :P
  • Zozo76
    Magyarul amit hozza adnak az componens + composite, egy kabellel. Hagyomanyos SDTVhez csak a kompozittal tudsz csatlakozni ami a legszarabb kepet adja majd, ezert kell hozza az RGB vagy SVIDEO kabel. De jobban jarnal egy VGA kabellel es akkor a monitorra kotned. Velemenyem szerint meg SDTVn is feelingesebb konzolozni mint monitorral de egy ido utan elegge faraszto tud lenni a kep az alacsonyabb felbontas miatt, de inkabb meg hogy farasztja a szemed.
  • dienesoft
    Vagy is nem komponenes, hanem AV kábel.
  • dienesoft
    Van hozzá komponens kábel, bár avval igen könnyen elronthatod a szemed meg úgy tényleg nagyon szar. Érdmes hozzá venni egy RGB (a napokban rendeltem külföldről egyet) vagy S-Video kábelt érdemes.
  • Th0m
    hali! xboxot akarok venni premium csomagban! és az a kérdésem lenne hogy abban van sd "sima" tvhez kábel? mert aztolvasom hogy csak Hd av kábel van..köszi a válaszokat
  • dienesoft
    Én is csak ajánlani tudom, mellesleg.
  • Zsoltika 007
    Azért nyomatom az ebay-t mert ha valamit fele áron megkapok, akkor nem fogom itt tizen ezrekért venni pl:a Gta IV-et X360-ra gyári csomagolásban megkapom (br) 9600 Ft-ért (postával együtt!) Angliából. Ja és az e-bayen üzletek is árulnak, nem csak vadidegenek (btw aki már sikeresen eladott 1000 akárhányszor negatív értékelés nélkül az biztos nem nálad fogja elkezdeni az átverést...). Na pont ezért ajánlom annak akinek akarom. Ez egy fórum, azt írok be amit akarok! Ha azzal segítek és nem sértek mást! És sztem nem. Max néhány üzletet akik vadkeleti módon áraznak. De azok úgyis lehúzzák a rolót nemsokára... Az emberek nem hülyék. És ha ez valakinek piszkálja a csőrét annak ez az egyéni szoc problémája.
  • Zsoltika 007
    Nekem is jól megy.
  • Istencsászár
    Nekem nem fagy le semmi.
  • Darth Razor
    A hivatalos fórumon olyanokat olvasok, hogy az új update telepítése után lefagy a gép, nem lehet LIVE-ra csatlakozni stb. Ez igaz?
  • Olcsi2
    A vidamparkban is meg kell vasarolnod az osszes nyeremenyt (legalabbis a ruhakat, orakat, stb...)
  • Istencsászár
    Bocs, csak élet halál harcot vívok a pécémmel, de most magára talált és megy ujra:D

A reklámokat is kéretik mellőzni, megvannak a megfelelő topikok a gép adás-vételre...
  • arty
    dsubra kösd a boxot, igen

a scartos tévédnél sokkal jobb képet fogsz kapni (boxot allitsd 1280x720 vagy 1280x768-ra: amelyik jobban tetszik képileg)

az árkádhoz kapott kábel kompozit jelet ad, a lehető legszarabb, ami csak létezik. ha a tévén akarod használni, vegyél RGB (vagy SVIDEO) kábelt a boxhoz - attól fügően a tv melyiket támogatja
  • Laci08
    A monitoromon dvi és dsub kimenet van, és a pc a dvi re van rákötve. A kérdés hogy a dsubra kötöm az xboxot akkor is jó lezs a képe vagy gyengébb minőségű. Az arcade pakkhoz mellékelt kábelt milyen tvre lehet rákötni? scartos tv m van. A monitor pedig samsung 223bw. előre is kösz a segítséget
  • detoxic
    Ez mekkora brutál kép!
    Egy teljes hátas tetkónak nem lenne egyszerű:
  • arty
    act1-2-3 van, de nem ugyanannyi küldetéssel - ha jól rémlik, a későbbi actokban több van

ilyen játék még a GRAW1 :D és sztem hasonlo a R6 Vegas 1-2 is, csak más a környezet
  • DanielT
    Na takarítsunk.
  • DanielT
    Nem, ez sajnos el fogja rontani őket.
  • detoxic
    "Vagy Uri Geller hatott rád?"

Nem,csak kiszámoltam hogy egy évben mennyi pénzt cigizek el....
    Hmmmmm,nem kis összeg,és másra is elkölthetem :D
    Na,én léptem,a GRAW 2-t meg ki ne hagyd,HATALMAS!
  • Kandurex
    olvastad a fenti piros szöveget?
  • mucsácsó
    Vagy Uri Geller hatott rád? :DDD (bár az nem volt 5 napja :D)
    TPS amúgy, igen, ezt tudom róla én is. PC-n FPS nézetű a GRAW, 360-on meg TPS. Hát még meggondolom...lehet belekezdek én is :)
  • detoxic
    Hát nem tudom,de én teljesen rákattantam!
    Ez amúgy tps?Mert nem fps,azt látom!
    Ha tps(majd valami hozzáértő jelezze ha nagyon lámulok),akkor rájöttem valamire....Jobban bejön mint az fps!
    Pfffffffff,mára offolom magam,már össze vissza írkálok,lehet elvonási tünet(5 napja nem cigizek,jöhetnek a gratulációk)
  • mucsácsó
    Hm...tényleg ennyire jó lenne? Érdemes beszerezni? Pont be tudnám most. :)
    Habár így a GTA 4 előtt nemtom mennyire érdemes... :)
  • detoxic
    GRAW 2-ben honnan tudom hogy kb hány%-nál járok?
    ui:Húúúúúúúúúúú,de nagy ez a játék is!
    Ilyen stílusú játékokat tudtok mondani?A GOW is naggggyyon bejön,de ez a GRAW 2..... Beszarás!
    Imádom hogy box-ot vettem!És még mennyi játékot nem láttam!
    És még mennyi jön!
    Yeah
  • edios
    Szegény Mass Effect ki lett hagyva
  • Freedy
    nekem eddig minden frissíytést letudott tölteni memcard-ra
  • mucsácsó
    Egyébként, ha LIVE-ról le szeretném szedni..teszemazt a bizonyos Bully patchet, akkor azt csak vinyóra tudom letölteni? Mert az nekem biza nincsen =/ Memóriakártyára meg nem bírja lementeni, nemde? =/ Vagy hogy is van ez?
  • ThugEdge
    igaza van,tökmind1
    én pont a bioshockban voltam,amikor lcd monitorról(ami szintén nem volt egy fostaliga) váltottam tv-re és azt hittem bekakkantok, annyira más, akkor egy sdtv-hez képest hejjj
  • james69holden
    szvsz: bioshock, pgr4, dmc4, assassins creed
  • Alwares
    Tényleg nagyon jók a DMC4 átvezetői, mondjuk engem a legtöbb japán játék átvezetője letaglóz, azt nagyon tudnak (lásd DMC, Ace Combat, FF és a többiek).
  • Freedy
    áá dmc 4:D hétvégén kezdtem el nyomni! Nagyon jó játék, és az átvezetők tényleg csodálatosak. nem csak a látvány, hanem valahogy az egész:D a történések pl.