176898

-
Meg DMC4, Fight Night 3, Dead or Alive, van itt minden jó:) -
Megcsináltam nagy unalommal az A kategóriás jogsit... azóta a gépbe nemvolt a lemez... kevés a játémod, versenymod, sokkal többet kihozhattak volna belőle. -
haj, ja! és ha már itt vagyunk talán egy GTA IV. is befigyelhet még
-
Meg egy nagy klasszikussal a Dead Risingel:) Meg ha szereted a gördeszkázást a SKAT-el! -
Paradise nem tartalmas? Ne viccelj. Istenjó és eszméleten sok tartalom van benne. -
Burnout Paradise-hoz meg jönnek az új tartalmak, versenyek, + motorok! JA és ez mind ingyé! -
én még kiegészíteném egy Lost Odyssey -vel
-
Dark Sector, nem kapott túl jó értékeléseket...
Black, ajánlom! ( igaz ez prevgen, de szép és hangulatos )
Condemned 2, ajánlom
Army Of Two, csak co-opba haverral szigorúan, de abban viszton egyik legjobb
Fifa Street-ek, ha a 2. részt nemláttad akkor tetszhet a 3, viszont nemajánlom... inkább Euro 2008
Burnout-ok, a Paradise sajnos nem lett túl tartalmas...
Halo 3, ajánlom
PGR, ajánlom
The Darkness, ajánlom
Forza Motorsport, mivel más nemigen van, igy el lehet vele szórakozni -
Hát jah ezen igen jó játékok. Mass Effect-el is érdemes egy próbát tenni azért. Forza megazisten ;) -
Kell sajnos mert pc-re nem adnak ki szinte semmit.
Ezek a gamek nagyon tetszenek csak ezek miatt szeretnék venni (meg sok más miatt ami még majd jön).
Dark Sector,Black,Condemned 2,Army Of Two,Fifa Street-ek,Burnout-ok,Halo 3,PGR,The Darkness,Forza Motorsport. -
A demo sem telepít, leszeded és megy, csak hogy tiszta legyen neki, mert félreérthetően irtad. -
Nem telepít, csak használja de nemlátod ennek semmi nyomát csak hogy nem popuppol a GTA pl. A keretprogramban ( Deshboard ) mindent látsz, és tudsz állítgatni törölni, legyen az demo, video, kép, zene, mentések, vagy akármilyen fájlok amiket egy játék használ.. pl replay. -
van menü, van minden, csak ezt nem desktop -nak, hanem dashboard -nak hívják :) egyébként nagyon elenyésző a telepítések, inkább csak a demókra érvényes a nagyobb méretű helyfoglalás, full játékoknál nem jellemző, lsd. Bioshock ami kb. 200 megát zabált mentésekkel -
Láma vagyok konzol téren nagyon :(
Ha "feltelepíti" a gamet a vinyóra márha csinál ilyet akkor az le is lehet simán uninstalálni vagy törölni? Konzolnak is van valami menüje ahol lehet ilyeneket?
Tudom alapvető dolgok lehetnek ezek de életemben nem volt semmilyen konzolom. -
Te is fiam grebber? Ma már mindenki vesz X360-at? :) -
Vegasnak csak a demojával játszottam, de már abból leszürtem hogy a Bio alatt az UT motor szebb és sokkal gyorsabb, mások a fejlesztők... -
én mondjuk a rainbow six vegas I. utolsó két pályáján azért vettem észre elég erős popup -ot...viszont pl. a Bioshock -ba meg semmit, holott ugyanaz a motor -
Eddig ilyen probléma más játékoknál nemvolt ( csak mass effect, de ott mindegy volt neki, hogy volt e vinyo ). -
nem létszükgélet, de nagyon fontos eleme a winyó a boxnak, demok, zenék, vidók, játékmentések stb. és mint látod a játékok is kezdik igényelni, szerintem kötelező a winyó -
Értem.
Még egy utólsó kérdés: Az hogy pl én arcadot fogok venni amiben ugye nincsen vinyó annak lesz valami hátránya játékoknál? Mert ahogy olvasgatom gta 4 topikot ott felrojják a későn megjelenő textúrákat a vinyó hiányára. Más játéknál is van ilyen ha nincsen vinyó? -
Tomy Lee #41228 Nem tudjátok véletlenül,hogy az xfps szerkentyü kompatibilis lézeres egérrel is?(logi mx revolution).
Kössz -
Falcon bevezetése óta arányleg megbízható a gép, bár a 3led olyan dolog hogy vagy jön vagy nem... tök mind1 milyen a gép, de ha veszel akkor Falcon típusut ami 175 wattos, és 65nmeres CPUval van.
-
kerdes , erdemes x360-at egy kis boltban venni, vagy saturn/mediamarkt is megteszi ? Illetve van bolt ami kerulendo ? :) -
Még annyi lenne a kérdésem hogy ez a 3 ledes hiba ez bármelyik xbox 360nál elöjöhet vagy már javították?? -
Na ezt berakom majd bannerba. -
ITT van pár általam összegyűjtött hazai konzolbolt, nézz körül mi mennyi -
Ajánlom pl uberkonzol -
Még annyit kérdeznék, hogy számít az a dvi kábelnél amit veszek hogy 19tűs/pin-es, ha a monitornak 24tűs dvi bemenete van? -
Irnátok pár helyet ahol lehet venni xbox 360-at.Most milyen árban mennek a premium és elite verziók (remélem ezek vannak)??
-
Egér bill igen, bár nem sokat toltam mert warez volt, majd megveszem, ugyse lesz most másfél hónapig értékelhető 360as gém, igy belefér 1-2 pécés. -
spammer #41218 Xbox360 VGA HD AV kábel, ilyen néven megtalálod. Ezen van egy VGA (D-sub) csatlakozó és 2 RCA (piros-fehér) a sztereó hangnak. Kötheted D-subra is, vagy vehetsz rá egy D-sub-DVI átalakítót, ha DVI-re akarod kötni. Bármely konzolboltban megkapod a kábelt, MM,EW-ben is, csak ott drágább. Jó az utángyártott is, nem kell eredeti MS kábel. -
Hát izé, köszi de ettől sokkal nem lettem okosabb. -
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=40957 -
Sziasztok! Mostanában szeretnék venni egy x360-at de nem tudom, hogy a monitoromhoz milyen kábelt kell vennem hogy összeköthessem vele. Ebben kérném a segítségeteket. A monitor egy samsung 226 cw (Csatolófelület: 15 tûs D-Sub, 24 tûs DVI-D), addig oké hogy hdmi-dvi kábelt akarok venni, de kell itt figyelni valamire? Úgy értem a dvi-nek van több változata? Mert én nem tom mit jelent a "DVI" után a "-D" mert olyat is láttam ahol úgy van írva az ilyen kábelnél, hogy "DVI-M", éppenséggel pont egy ilyet néztem ki de nem merem megvenni: "DVI-M - HDMI kábel, 2m (Roline),("Segítségével egy DVI csatlakozós TFT monitor egy HDMI csatlakozós TV vevő kártya kapcsolható össze.
Nagy felbontású videojel és sokcsatornás audiojelek továbbítására egyetlen kábelen
Támogatja a HDTV-t, a 8 csatornás hangátvitelt" ). Bocs ha nagyon láma kérdés de légyszi világosítsatok már fel, hogy hogy is van ez és hogy jo-e nekem akkor az a kábel amit belinkeltem. Nagyon köszi előre is. -
vszeg tényleg zéro másodpercet fektettek bele :( de ez még 2990ftért is lehuzás lenne, nem értem, h MSnél ennyire nincs minőség-ellenőrzés?
eddig is akadozott eléggé, de most nagyon felnyomta az agyam ez a teremben ugrabugra 10fps mellett :( de pc-n nem állnék neki még1x az elejéről :)
amugy pc-n megy kontrollerrel? vagy egér+billel játszod? -
TombRaider: Anniversary egy rossz port... valszeg csak a eladások miatt adták ki konzolra, túl sok időt nem fektettek bele... az én x800omon tökéletesen megy, a a konzolos árazása meg a másik vicc. -
ott a linkelt video(k)
néha frameráta gondok, néha felbukkano tárgyak (a lemezed karcosságátol és az olvasód állapotától függően), de egyébként tökéletesen játszhato. nem rosszabb, mint az eddigi gta-k :)
sehol nincs pl. a TombRaider:Anniversaryhoz képest, ahol van olyan terem, ami ugy néz ki, mint a legtöbb játék '97-ben, mégis akad, mint a szar és a peremről az irányitás lag miatt rosszkor ugrassz el :( -
IGN rivjú
"Lasting Appeal
The game runs for about 10 hours and most of that is fun. The fact that your weapons don't carry over sucks, but the new difficulty is a welcome addition. The team-based multiplayer is hit or miss." -
Egy átlagos MÁNIÁS játékosnak! kb. milyen hosszú a Dark Sector?
Me a GTA 4 úton van, és az érdekelne, hogy be bírom-e fejezni, minnél előbb. Me már csak az van befejezésre, és akkor utol értem magam, de nem akarok bele kezdeni a GTA 4-be addig, me az meg elvisz az ember életéből egy jó pár órát, és én meg nem szeretek egyszerre több játékba bele kezdeni! -
Szar. Vegyél vinyót.