176898
banner
  • aricsi
    Egy arcade pack-hoz vett ms hdd-t hogy kell csatlakoztatni?Adnak hozzá kábelt?
  • Minstrel
    rohadt warez,még 4-et se láttam ő meg már 5-öt tolja
  • Kandurex
  • Alwares
    A GTA 5 (öt)-ben? Hát szerintem telefonálj a rádióba és keresd a síntért. Jelige: kutálymajom.
  • MaSzKa
    elakadtam a gta5-ben az olajkútas résznél tudtok segíteni mit kelll csinálni ?
  • fishBNS
    NFS PROSTREET
  • VLB
    vinyót vennék
  • joshua
    Szerintetek a konzolgame.hu oldalról érdemes rendelni? Merevlemezt néztem ami sztem egész jó árban van.
  • arty
    Fifa08 - magyar kommentárral
  • Istencsászár
    Szoktak, Viva Pinata, Crackdown, PGR4, Forza 2 igy kapsából.
  • Soldiers
    Box 360-as játékokat szoktak kiadni magyarul?
  • kriszkrisz
    45000ft de alkukepes
  • Doog
    Bocs ez kérdés akart lenni, hogy kapható lesz-e ?
  • Istencsászár
    Főleg ha olyan jólesz mint a 08:DD

Inkább Euro 2008-azz addig, az legalább jó.
  • Tomy Lee
    Úgylegyen!Mivel ez a játék megéri az árát!
    Mindennek ellenére nekem Pes'09 lesz az év játéka ami ősszel jelenik +.
    De addig is gta4 persze
  • Doog
    Magyarországon lesz kapható az az Xbox360 Pack amiben lesz a gép, 20GB winchester, GTA IV, Joy, kábelek.
    Németországban már kapható úgy kb. 65k-ért.
  • Istencsászár
    van, 20
  • Soldiers
    a Premiumban van vinyó ha igen hanyas?
  • Ragnar360
    Hidd el megfogják azt venni.
  • MaSzKa
    ára?

40eft?
  • kriszkrisz
    premium xbox360 ELADO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vezetek nelkuli joy,headset,winchester,es az osszes kabel,osszes papir,a gep fel eves ,ha ment eddig 30 orat sokat mondok van ra meg 1 es fel ev garancia,anyagi okok vegett valok meg tole,surgos lenne
    erdeklodes a [email protected] email cimen,azonnal vissza tudok irni
  • AntiHero
    Elvileg lesz új rész.
  • Scooby87
    úgye az arcade-k kevésbé hibásodnak meg..(a 3pros ledes hiba ritkább)
  • arty
    furcsa, mert én is nekiültem megjelenésekor, de fél ora után unalomba fulladt - épp, ahogy elmult a gfx varázsa.

azota megvettem a burnout3-at (végülis anno ezért vettem boxot, sokat toltam és most meglett 360ra is) és azzal néha elfelejtkezem az időről - az egyetlen bajom, h eredeti lemez lévén a box 12x pörgeti és a süvités felülmulja a hütésmoddolt ventijeim hangját is :( pedig az is bőven elég idegtépő ...

anniversary felidegelt, pcn nekiálltam folytatni a prince of persia:2 trónját, kinyirtam épp az oriást ... végre a 360kontollerrel élvezetes játszani :) nagy kár, h még nincs uj pop 360ra! lesz egyáltalán, nemtudja vki?
  • Evogordon
    Na meg vegyél már úgy játékot hogy van egy 300e ft-os géped és lehet akad rajta a játék mert konzolnál a fejlesztőknek csak 1 hardware-re kell optimalizálni nem 1000 féle VGA-ra meg 1000féle CPU-ra... A crysis a legjobb gépeken alig megy biztos vagyok benne ha box-ra fejlesztették volna vagy PS3-ra elsősorban akkor meglenne a stabil 60 fps.
  • Evogordon
    Azért szerintem mert pc-re letöltesz egy játékot krekkeled és kész és még multizni is tudsz a játékok többségével. Box-nál meg ki kell flesh-eltetni a gépet amivel elveszíted a garanciát ami a 3 led miatt igen is kell mert aztán vagy kidobod a gépet vagy elmész egy olyan személyhez aki xbox javítással foglalkozik. Meg ha ki flesh-eltetted a gépet akkor nem ajánlott fellépni a LIVE-ra mert akármikor bannolhatnak (nem ajánlott multizni játékkokal sem mert ugyanúgy bannolhatnak mivel felléptél live-ra). Szóval ha flesh-elt a géped single módba nyomhatod a játékokat mást nem is nagyon csinálhatsz mert mint mondtam jön a BANNn.

Ezért a boxnál az ember meggondolja hogy érdemes e flesh-eltetni pc-nél meg minek mert ott nem baszhatsz rá. És sokkal de sokkal több az olyan ember aki inkább megveszi eredetiben a játékokat majd ha meg megunta eladja. Nem tudok olyan nevet mondani Magyarországon aki folyamatosan vesz eredeti játékokat boxnál meg nézz be a gta 4 topikba az emberek 60 % eredetibe veszi a játékokat (pl én is :) ).

Jó a fenti írásom lehet nem teljesen igaz mert hallottam már olyanról hogy úgy kitudják flesh-elni hogy ha tönkre megy a gép vissza tudják tenni az eredeti szoftvert és mehet gariba...

De egyébként ezért megy tönkre a pcs játékipar mert maíg pc-re pl a cod4-ből eladtak 700e-ret konzolra 7 milliót..
  • Istencsászár
    Azt nemtudom, de itt csak pár ember játszik vele a többi vár a megjelenésre.
  • Tomy Lee
    Persze,sz.ted meg fogják venni azután,hogy már játszanak vele?
    Én ebben a %arányban nem lennék olyan biztos:)
  • Istencsászár
    Pécén a warez annyire elmutálódott hogya többség elvből nem vesz gémet, vagy megsem fordul ez a fejében, illetve sose vett, akkor ezek után minek. Meg nincs rá pénze, meg minek vegyen meg olyan játékot amit fél délután alatt kipörget... leszedi, kitolja, letörli és fikázza h milyen szar volt, meg rövid volt stb...

Mennyire ment az Assassians Creednél hogy megveszik:), az a pár ember komolyan goldolta a 80% meg lewarezolta és ott szenved vele, az megsem fordul a fejében h megvegye.

Aktuális most a GTA4, aki ide a konzol topikokba rendszeresen ir, nem is tudok olyan embert aki nem veszi meg a GTA-t... a többség előrendelte már és várja h megküldjék, a másik fele pedig megy kedden a boltba érte... itt az arány 80% megveszi, 20% meg nem.
    Válasz 'grebber' üzenetér
  • grebber
    De amugy nekem fogalmam sincs miért vesznek kevesebb gamet pc-re.
    Hiszen ez is egy jó példa gyakorlatilag az utolsó csöves is letölti/letöltötte a GTA4-et azt mégis több millió darabot elfognak adni belöle.
    Pc-n is van pár game ami jó eladásokkal büsukélkedhet.Szerintem a minőség az ami meghatározza veszik-e vagy sem.
  • Evogordon
    Hát mondjuk igen.. Pc-re nem nagyon jönnek játékok mert nincs benne pénz mindenki warezol. Nekem is kellet egy kis idő hogy rájöjjek játékra konzol kell add el a brutál géped vegyél egy netezőset meg egy xbox 360 elitet :D

PC-s játékoknak leáldozott!!
  • webadam
    Hol lehet kapni jó árom 20Gb-os HDD-t?Ebay-t még nem használtam szal az nem lenne jó.Ha valaki tud akár használtat pls szóljon.
  • grebber
    GTA 4 annyira nem izgat 1 game a sok közül.De majd végigviszem azt is feltéve ha lesz magyarítása :D
    Még nem leszek konzolos várok hátha fog még csökkenni az ára!
  • Evogordon
    *maradsz
  • Evogordon
    Mivan kint van a GTA4 és egyből konzolos leszel? :DDD Pedig úgy tudtam te örökre pc-s leszel :D
  • joshua
    Na most hogy lassan kijön a gta és elég ijesztő híreket hallottam a vinyó nélküli játékról, ezért akinek van eladó xbox360-as merevlemeze (20 gigás), az megdobhat egy privivel Főleg használtak érdekelnek(mivel nincs sok pénzem:))
  • Tomy Lee
    Skate fullos gém deszkás stílusban
    Dead Rising inkább vicces mint horror:)
  • grebber
    Mass Effektek azért nem vettem ide mert az hamarosan tiszteletét teszi PC-n is szerencsére!
  • Istencsászár
    A várossal egy percig sem volt bajom, kiváló az egész, csak a tartolmba vérzik el.
  • Alwares
    Szerintem a város pálya design-ja iszonyat jó! Annyi millió kis dolog van benne ami miatt imádni való. Az online challeng-ekre pedig nem mondhatod, hogy kevés, van belőle 400 és viszonylag változatos/poén. Szerintem jó játék.