banner
  • Evogordon
    Azért szerintem mert pc-re letöltesz egy játékot krekkeled és kész és még multizni is tudsz a játékok többségével. Box-nál meg ki kell flesh-eltetni a gépet amivel elveszíted a garanciát ami a 3 led miatt igen is kell mert aztán vagy kidobod a gépet vagy elmész egy olyan személyhez aki xbox javítással foglalkozik. Meg ha ki flesh-eltetted a gépet akkor nem ajánlott fellépni a LIVE-ra mert akármikor bannolhatnak (nem ajánlott multizni játékkokal sem mert ugyanúgy bannolhatnak mivel felléptél live-ra). Szóval ha flesh-elt a géped single módba nyomhatod a játékokat mást nem is nagyon csinálhatsz mert mint mondtam jön a BANNn.

Ezért a boxnál az ember meggondolja hogy érdemes e flesh-eltetni pc-nél meg minek mert ott nem baszhatsz rá. És sokkal de sokkal több az olyan ember aki inkább megveszi eredetiben a játékokat majd ha meg megunta eladja. Nem tudok olyan nevet mondani Magyarországon aki folyamatosan vesz eredeti játékokat boxnál meg nézz be a gta 4 topikba az emberek 60 % eredetibe veszi a játékokat (pl én is :) ).

Jó a fenti írásom lehet nem teljesen igaz mert hallottam már olyanról hogy úgy kitudják flesh-elni hogy ha tönkre megy a gép vissza tudják tenni az eredeti szoftvert és mehet gariba...

De egyébként ezért megy tönkre a pcs játékipar mert maíg pc-re pl a cod4-ből eladtak 700e-ret konzolra 7 milliót..