176898

-
Lehet Niko rövidlátó :) Bár vettem szemüveget neki a boltban, de nem javult meg, távolra még mindig homályosan lát szegény :) -
szvsz ez a homályositás csak ront a frémréten :(
igy a vérpistikék szerint 'szebb', mert nem látnak tőle semmit, de a vegas1 is 'szebb' mint a 2 ... -
Sztem ennyit. Max egy nagyon picit lehetne jobbat kihozni belőle. (magasabb framerate, nagyobb textúrák) -
Azért kell így kinéznie mert a Rockstar-nál játékot tudnak készíteni, kódolni már kevésbé. Ez nem optimalizálás, hanem lebutítás. Szerintem elég nevetséges vagy tényleg itt lenne a konzolgeneráció technikai határa, innentől kezdve nincs tovább? Ennyit bír a gép? Persze, hogy nem.... -
Azért volt szügség hogy ne legyen alacsony a framerate. Amit sokan írtak hogy így is alacson:( -
MSG2 mint 10 pontos :D
idiota, elmaradott, gagyiszitikus nézőpontok/irányitás ... max a százas skálán 10-es.
---
gta4 tényleg elmosodott és nem, ez nem a dof sajnos, hanem ugyan az a gagyiság, ami a vegas1 elején is volt :( alig látsz valamit, a szemeddel folyamatosan fokuszálni szeretnél, mert nincsenek körvonalak, konturok. majdnem olyan fos a kinézet, mint a korábbi képeken, csak mozgásban nem tünik olyan 'festettnek'.
nem értem erre miért volt szükség, talán a kidolgozatlan modellek/texturák elfedésére szolgál, passz. pedig, ha mögénézünk a mosottságnak, szvsz rendben van, lehet ehez sdtv kell :) -
Most fejezzétek be, thx. -
Szeszmester #41442 Kösz :) A bowling az tényleg jobban sikerült. Az is vicces, amikor lerészegedik és alig bír menni, a képernyő meg dölöngél. -
Brash #41441 Hát nemtudom HDTV-n egészen más a helyzet a láthatóságot tekintve, nekem nagyon tetszik. Szép grafika, játékmenet is nagyon jó, igazi GTA lett. A billiárd a BACK gomb lenyomásával meg felülnézetbe vált és akkor belátod az egészet. A darts tényleg nem túl jó. A bowlinggal is ellehet szórakozni. -
Szeszmester #41440 Szerintem kifejezetten jó a GTA, de a 10 pont tényleg sok.
Sima TV-n játszom, nem sokkal homályosabb, mint egy átlagos játék, viszont a betűket alig lehet elolvasni, bele kell bújnom a képbe.
A minijátékok nem túl jók, a darts az nevetséges, a billiárd sem nagy cucc, alig látni belőle vmit és a gép mindig úgy állítja be, h neked csak lökni kell. De nem baj, legalább vannak, poénnak nem rossz.
Egyébként a hangulata nagyon ott van, iszonyat mennyiségű tartalom van benne. Internet, rádió, TV miegymás. Kifejezetten eredeti játék, bár az ötlet nem új, de nem sokan másolják. A Maffia 2 meg nem hinném, h GTA-verő lesz, szeirntem messze nincs a mögött ekkora anyagi háttér. -
amugy akartam irni par dolgot ami baromira tetszett a gta4 ben de mindet elfelejtettem.. ja igen. 1 dolog amikor fekezik egy hatalmasat az ember akkor a vezeto elore bukik majd mikor megall az auto akkor visszahuppan az autoba:) mini jatekok is faszak... mondjuk a bowling nem zaklat de egy multiplayeres biuliardozas az erdekes lehet:D -
felig igazad van.. nagyon el tud ragadni a hanyinger az ilyen dolgoktol :D
volt mar jatek amiben nagyon csalodtam.. pl a Turok tol sokkal tobbet vartam de azt nem hajpoltak negyedennyire sem.. meg nem kapott 10 pontot mindenhol.. omg..
nah mindegy.. majd meglatjatok ti is. -
fullosan egyetertek veled.
szep a graf... hiszen nem psOne szint.. nahde konyorgom.. a 4. utcalampa utan mar homaly minden........ megertem hogy sokminden van a kepen de a sok minden plusz homaly nem er fel a kibaszott szep graffal.. -
ilyesfajta jatek NINCS jobb a gta4 nel.. nem azt mondom hogy szar jatek.. egyre jobban tetszik ( eppen most kapcsoltam ki a gepet kb 4 ora jatek utan ) csak nem eri el a 10 es pontot.. tul nagy a hájp korulotte.. kozel sem az ev jateka... ha valasztanom kell a gta4 es cod 4 kozott inkabb cod4 et valasztanam.
tehat meg1szer.. JO jatek csak megorjit az a hajp ami a halo3 nal is volt.. -
Kösz! -
ugye először leszakad alattad a terasz és leesel a teniszpálya előtti külső placcra
ott menj szembe a kerítésig a kőtábla mögé fedezékbe, majd onnan a szemközti kisházból kijövő embereket lődd ki (meg lesz egy aki a jobboldali ház tetejéről ereszkedik le)
ha megvan, lődd a helikoptert, az meg majd kilő rád egy rakétát, ami elől el kell menekülnöd jobbra!
ott is találsz majd fedezéket, és ugyanezt a procedúrát csináld meg mégegyszer, csak a rakéta elől balra fuss (más merre nem is tudnál)
ez után a teniszpálya kerítése szét lesz bombázva! menj is be rajta
tanács: ha eljutottál az "L alakú" faházig ahol támadnak rád csoportosan ott mindig lépj ki a házból és dobj gránátot a katonákra, különben nagyon nehezen fogod túlélni -
Szerintem nem fura, mindenki ismeri a történtet. Be kellett előzniük a Sonyt, ezért nem fordítottak elég időt a konstrukció stress testelésére, ami alapból bizony selejtes is lett, és most foltozzák a hibáit. Egyelőre bejött ez a taktikai húzás, mert RROD ide, meg túlhevülés oda, sikerült kialakítaniuk egy óriási felhasználótábort, akik nagy valószínűséggel meg fogják venni a következő X-et az exkluzív játékok folytatásai miatt. Reméljük azt már nem fogják így összekapkodni. -
egyébként fura ez a Pihe - Puhától, általában a hardware cuccaik minőségiek szoktak lenni, de a boxal csak a gond van :/ -
Hello!
A Vegas 2-ben a 7. missionnél amikor egy tenisz pályánál vagyok és egy helikopter lő rám, ott mit kell csinálni? Mert állandóan kinyír a gép.
-
Xbox konzol miatt égett le egy ház
-
Csocso már alapból köp egy olyan játékra amit kicsit is hypeoltak, aztán innentől kezdve meg sok elnézésre nem lehet számítani. Szvsz, nekem ez jött le mióta olvasom a fórumot... -
Nem azért de le lett írva,hogy a 10/10-es értékelés nem azt jelenti hogy tökéletes lett és nincsenek hibái.Hanem azért kapta a magas pontszámot,mert olyan ötletek vannak benne,amiket más játékokban nem lehet megtalálni.Ahogy összedobtak egy élő várost,hogy az emberek élnek,a szabadság stb.
Az meg sose értettem hogy az olyan minek szól hozzá,akinek maga a stílus sem jön be,kipróbálja,leszólja és hergeli a többit(főleg hogy warez verziót tol)
Én se szólok hozzá a WoW-os,fejlesztgetős,űrbéli gammákhoz,mivel nem érdekel a téma. -
nekem idáig az összes videó, beleértve a warez is, azt mutatta, hogy nagyon szép a játék, sőt...szals,...nagyon messze van még kedd :( -
Én megmondom őszintén lesz@rom hogy nincs csúcsgrafikája. GTA III megjelent, egyáltalán nem volt szép. Vice City, San Andreas szintén. Mégis ezek a játékok nálam örök értékűek, nagyon szívesen végigjátszanám bármelyiket bármikor, és nyugodt szívvel megadnám a 10 pontot rájuk. -
Az a fogalom, hogy depth of field, mond neked valamit? -
halo3 pl. lehetne felőlem halo2 grafikai szintjén is, akkor is megvenném, mert érdekel a történet folytatása. ugyanigy vagyok gta4-el is, aki meg azért játszik, hogy bef*sson a grafikától az majd játszik mással, ennyi -
pontosan. -
Nemtudjuk elképzelni se hogy milyen lehet, szóval szerintem hanyagoljuk a témát keddig. -
Grizzly4x4 #41421 Az elmosodásról meg annyit hogy leszarnám ha csak a nagyon nagy tereken hasznáná a játék ahol egyébként kurva nagy terület van előtted de a lakásba is tök gáz ahogy körülnézel a hűtő például tiszta homályba van pedig nincs messzebb Niko-tol 2 méternél! -
Grizzly4x4 #41420 Mindegy többet vártam ettől a dologtól mert mindenki azt hajtogatta majd mozgás közbe király lesz meg minden hát annyira nem az! -
COD4 és Halo3 nálam egy szint gémpléj terén, mind a kettő kiváló, de összehasonlítahtatlan, a riől lájf és a sicifi totál más élvezetet nyujt. -
Grizzly4x4 #41418 Hát akkor így jártam!!! Igaz nem egy kategóra a kettő ( Sci-fi <-> valódi háború) de engem a COD 4 az elején a legelső küldetésnél magával ragadott és volt egykét rész ahol szoptam vele de ott sem hagytam félbe mert tejlesen rávoltam állva a játékra a legelejétől! Akkor a Halo3 végsősoron olyan lehet mint a six vegas annak is az eleje volt szar utána meg le sem bírtam tenni, ettől függetlenül nekem maga a játék környezete meg ez a sci-fi dolog nemigen jön be -
mgs2 jójó de ez se 10 pont.
GTA4et eddig nem láttam szval nem értékelem, de szerintem 10/8 minimum meglesz felőlem is:) A garfika azért szemcsés vagy homályos vagy csíkos mert így oldották meg az elmosódást (depth of field-hez hasonló), így nem "eszi" annyira a gépet. Amúgy szerintem nem csúnya a játék a videók alapján. Na majd kedden bővebben kitárgyalom ezt ha láttam mozgásba HDtv-men:) -
szerintem egyáltalán nem volt rossz a Halo 3 tök jól szórakoztam vele, és tényleg voltak olyan pályarészek amikor az állam a padlón volt, pl. a lezuhant hajó romos kiégett pályája...naon durva volt -
Igy van, Maffia kettő is kaphat 10 pontot ha jólesz majd kiderül, de egyenlőre csak GTA4 van és ahogy olvasgattam ( warez híján csak kedden látom ugye én hülye és lemaradott ) Maffiának nehéz dolga lesz felvenni a versenyt, pl a szabadsággal és az 5letekkel. -
Halo3 nem a grafikával hódított... a trilógia történetével, a fenomenálisan élvezetes balanszos, változatos és akciós, taktikázós gémpléjjel... tudod ilyenkor jöhet az a mondás h nem a grafika számít... valóban nem, habár lehetett volna ezen a téren sokkal igényesebb is, de aki az elején átvergődik és kitanulja a játékot utána nagyon szép pályák és történések jönnek, nem lehet lerakni szvsz.
-
Grizzly4x4 #41413 Ha csak ezt a kategóriát nézzük akkor nincs de szerintem ez csak addig áll így meg amíg ki nem jön a Maffia 2 -
Van jobb a GTA4-nél? -
Grizzly4x4 #41411 CSOCSO-nak teljesn igaza van annyira be vannak izgulva az emberek ettől a játéktól hogy ilyeneket olvastam hogy egyesek szabit vesznek ki hogy játszhassanak meg ilyenek. Én már játszom vele és szerintem jó játék de a 10 ponttól olyan messze van mint makó jeruzsálemtől és ennek főleg a graf az oka ugyanis tényleg elég vérszegény a képi világ egykét tényleg szép helyzettől eltekintve. Ja és ne keverjük össze a grafikát a eufória nevű motorral mert tényleg az tényleg király csak maga a kinézet a gáz. Szerintem pont annyit fejlődött a grafika az előző részhez + Maffia1-hez képes ami minimum elvárható de éppen csak üti az elfogadható szintet.
Ja és még egy észrevétel az SD tévé tulajok örülhetnek ugyanis a mosottas elbaszott képi világnak hála nem sokkal nagyon vagy egyeltalán nem nagyobb élmény monitoron vagy HD tv-n nyomni mint simán (próbáltam mindegyik verziót szóval nem a levegőbe beszélek) egyedül annyi hogy sima tv-n a szövegek és a radaron a jelölések nehezen felismerhetőek!!!
Visszatérve a Halo 3-ra mindenki teljesen be van rosálva tőle engem 5 percre nem kötött le mert szerintem gagyi és élettelen az egész szóval minden játéknál ízlések és pofonok!!! -
frocsoges:D lol.. az miert frocsoges hogy a grafika egyaltalan nem olyan hubazmeg? nagyon szep.. nagy varos csak a harmadik haz mar HOMALY.........