banner
  • Grizzly4x4
    CSOCSO-nak teljesn igaza van annyira be vannak izgulva az emberek ettől a játéktól hogy ilyeneket olvastam hogy egyesek szabit vesznek ki hogy játszhassanak meg ilyenek. Én már játszom vele és szerintem jó játék de a 10 ponttól olyan messze van mint makó jeruzsálemtől és ennek főleg a graf az oka ugyanis tényleg elég vérszegény a képi világ egykét tényleg szép helyzettől eltekintve. Ja és ne keverjük össze a grafikát a eufória nevű motorral mert tényleg az tényleg király csak maga a kinézet a gáz. Szerintem pont annyit fejlődött a grafika az előző részhez + Maffia1-hez képes ami minimum elvárható de éppen csak üti az elfogadható szintet.

Ja és még egy észrevétel az SD tévé tulajok örülhetnek ugyanis a mosottas elbaszott képi világnak hála nem sokkal nagyon vagy egyeltalán nem nagyobb élmény monitoron vagy HD tv-n nyomni mint simán (próbáltam mindegyik verziót szóval nem a levegőbe beszélek) egyedül annyi hogy sima tv-n a szövegek és a radaron a jelölések nehezen felismerhetőek!!!

Visszatérve a Halo 3-ra mindenki teljesen be van rosálva tőle engem 5 percre nem kötött le mert szerintem gagyi és élettelen az egész szóval minden játéknál ízlések és pofonok!!!