176895
banner
  • KILLER2
    Tudtommal CSAK az X-media vállal 3 led javítást vagy a Microsoft. De azt nem is lehet fixre megcsinálni.
  • Deviance
    szep szines
  • Istencsászár
    Banner!
  • Deviance
    nemtudnak mast irni a szamlara elobb hivtam fel oket :(
  • csoola
    golemkonzolrol vélemény?
  • Deviance
    ijratok mar lecci ide olyan oldalt ahol lehet xboxot venni :)
  • Deviance
    de mar jo parat vegigkerdeztem es nemigazan:(
  • Istencsászár
    Meg kell kérdezni h lehet e:)
  • Deviance
    microsoft?:)
  • dwele
    Sziasztok.
    3 ledes lett a gépem,immáron 3-szorra,és szeretnék egy JÓ !! konzol bolt címet ahol tényleg fixre meg csinálják ( X-media kilőve ott már volt ) Vagy inkább kuka ? : (
  • Deviance
    tud valaki olyan boltot (neteset is) hogy mast tudnak rairni a szamla helyere? mert ugy szoktam vasarolni sok helyen h alkatreszt irnak ra es akkor eltudom szamolni az afat! valaki? :(
  • Énvagyokazapád
    ok, már hdmi-s lesz :]
  • Minstrel
    oké kösz :) mire leirtam ezt ide már láttam is,nemszóltam
  • DanielT
    NE.
  • bubu13
    felajánja a gép hogy van 1 hónap ingyen goldod és felhasználod-e
  • Minstrel
    ez már megy közben, én nem figyeltem oda:) viszont most silvert választom akkor megkapom az 1 hónap gold-ot automatikusan?
  • Minstrel
    live megy? mert most akartam regisztrálni rá, de ledob, hogy windows live id-m nem jó neki, pedig van hotmail-em bla bla, passport.net meg nem megy, hogy másikat csináljak
  • tgabort
    köszi a válaszokat akkor azt hiszem én is az überből fogok rendelni :)
  • Istencsászár
    Platinum is korrekt hely és az Űber is, bár én már kizárólag utóbbitól vásárlok mert mindent megkaptam eddig a megjelenés napján hiba nélkül.
  • detoxic
    :)

GOW kicsit pihen,főgonosz kinyírása később :D
  • Kandurex
    korrektségről nehéz beszélni, mert mindkét üzlet az,...tehát a dolog annyiban merül ki, hogy feldobsz egy érmét és az alapján döntesz

(nekem az überhez picit jobban húz a szívem, de csak azért mert keddre kiküldték a GTA IV. -emet, ezért valószínűleg folyamatosan onnan fogok vásárolni)
  • tgabort
    aha ..köszi :)
    jah és még annyi h internetes boltokból pl platinumshop vagy überkonzol megéri-e vásárolni? (mármint úgy h korrektek-e) vagy érdemesebb ellmenni vmi nagyobb műszaki boltba és személyesen megvenni ?
  • csoola
    akkor én biztos adnék érte plusz pár ezrest, ahogy láttam ilyen 5k-val drágább kb...
  • Énvagyokazapád
    hát igazából pont van egy HD ready tvm :D
  • csoola
    ha nem akarsz a közeljövöben HD ready cuccot venni akkor miért ne? én is olyat veszek ha lesz pénzem de most uj felniket kell venni motorra... :S
    amugy annyi lenne a kérdéseimböl warez h flashelt gépet ha eredetivel játszok akkor is megtalálják és bannolják? annyira nem akarok neten multizni mondjuk és ha flashelt lesz ha nem én nem nagyon fogom netre dugdosni, csak kérdezem
    jah és a buta kérdés az h egyik játéknál sincs élsimitás boxon? vga kábel nem okoz kémpinöség romlást? nekem nem lesz drága HD TV-m, még sima sincs csak egy 5 éves LG Flatron monitor (mellesleg semmi bajom vele 85 Hz-et tud és tök jó, 1286*1024-nél nagyob felbontást meg nem tud a gép azokban a játékokban amikkel játszom:D)
    érdemes arcade pakkot venni ha kevés a pénz és késöbb venni hozzá vinyot? vagy csnáltatni egy "maszek" PC-s HDD-s cuccot?
  • arty
    tévéken nem 1 bemenet szokott lenni, igy ott nem lesz ilyen gondod ;)
    amugy az átalakitok nem 'tévéhez' meg 'monitorhoz' vannak, hanem vga vagy épp hdmi, komponens összeköttetésekhez ...

detoxic: tuttam!!! :D
  • tgabort
    Hali...nemsokára én is vennék xbox-ot és azt szeretném megtudni h ilyen átkapcsolók vannak tv-hez is ? :) mert nem szeretném ki-be dugdosni...
  • Énvagyokazapád
    mégegyszer felteszem a kérdést:
    nem hdmi xboxt bevállaljak?
  • detoxic
    Az enyém 12ezer ft volt...Ja,és tökéletes a pc képe is,és az xbox-é is!:P
    És igényesnek gondolom magam :P

Ő az:
  • Istencsászár
    Kicsit más, de a grafika szebb lett, ezt kár vitatni. Az arcok, a mozgások, a stadionok, a látvány elemek, az eső mind csodás és szebb.
  • arty
    igen, egy vga kábel kell a boxhoz és menni fog. de nem fogod szeretni, h a pcvel felváltva kell dugdosnod a monitorba a kábeleiket :)

és h egy másik kérdést is megelőzzek: de, vannak ilyen átkapcsolók, amik két jelet közösitenek az egy monitorra, de a pc képén észre fogod venni a rosszabb (szellemkép, homály) képet, amit egy ilyen olcso eszköz ad. talán lesz, aki majd leirja, h az ő átalakitoja ezer forint volt és mégis tökéletes a kép, de ha igényesnek gondolod magad, ne higyj nekik :D
  • grebber
    Hm ez jó hír asszem ezt telefonom lefixálom velük hogy is van xboxos multi meg hidegen hagy netet nem fog látni ha lesz az tuti.
  • DaniX14
    Hello.
    A közeljövőben szeretnék venni egy XBOX360-at és azt szeretném kérdezni hogy van egy Acer X223W TFT monitrom és arra majd rátudom kötni?
    Köszönöm a választ előre is!
  • detoxic
    Szerintem igen....Nem tetszik,fifa 08 ezerszer jobb...Ebben mintha össze-vissza mennének a játékosok.A graf. sem nagy szám a 08-hoz képest :(

itharius THX,késöbb megpróbálom...
  • Istencsászár
    Irjál ide nyugodtan, feltéve hogy ha nem warez, akkor szívesen segítünk.
  • csoola
    valakinek irhatok priviben aki otthonvan a témában? jelezettek plz, privivel is jo
  • Istencsászár
    Félkész???
  • arty
    általában a monitorokon a vga melletti másik bemenet DVI-D(csak digit bemenet!) szokott lenni, azaz arra az analog vga nem csatlakoztatható, átalakitoval sem

ilyen monitoron a boxot vga-n, a pc-t dvi-on kell használni és kész
  • SpeedXHUN
    Golemkonzolnál:1 év teljeskörű gari,szal ha a 3Leden kívül vmi más behalt azt is megjavítják bármi legyen az.Ha lejár az 1 év gari még 2 év marad,de az csak a 3Ledre semmi másra nem.
  • itharius
    juteszembe, az inside xbox gombra ha rányomsz asszem találsz is 1 videót h hogy kell csinálni hc-n ha még nem túl régi a hír, de szerintem megtalálod