176894
banner
  • csoola
    játék irásrol max privátban kérdezz embereket, mert lebasznak érte!
    amugy minden uj xbox HDMI kimenetes, késöbb rá fogod tudni kötni a HD monitort/tv-t
  • Th0m
    Jó estét! két kérdésem lenne. szeretnék venni egy xbox 360at sima premium packot. a hűtés késleltetést 8v-ra vagy 12 vra érdemes beállítatni? mert olvastam h hangos 12 v-n , de nem tudom h mennyire... azt meg nem szeretném ha csak azt hallanám a játékok helyett :D
    2. ugye ebbe a premiumba nincs hdmi, mert sima tv-m van.
    de később LEHET de tényleg csak lehet hogy tudok venni egy lcd-t és akkor ahoz jó lenne. most annyi pénzem van h csak ezt tudnam, mert kell még pionerr dvd író mivel kikell írni a gameket... mi tévő legyek?:) köszönöm a válaszokat és sry a tudatlanságomért. kezdő vok:)
  • amdrula
    Jó a képe VGA kábellel, de mint már írták max. 60 Hz, ami gáz CRT-n.
    Felbontással nem lesz gond, csak ha a játék nem támogat 4:3-as képarányt akkor kapsz fekete csíkot alulfelül.
  • DJviolin
    Szia!

Ehhez hasonló eszközökkel nem lehet megoldani, hogy mondjuk monitoron jó legyen az x360-as játékok képe?
    http://www.xploder.net/xploder-guides/4/p_0/Xploder-Xbox-360-VGA-Cable-Guide.htm
  • Deviance
    ha mind a 2 vege piros akkor jo :D
  • PoisonChihuahua
    Akkor ez jó lesz?
    http://www.qwerty.hu/shop/product/471/utp-crosslink-kabel-1m.html

Köszi az infót, ahol én körülnéztem ott 2000-nél kezdődtek és nem is biztos hogy jók.
    Mégegyszer kösz.
  • arty
    pontos neve crosslink és kb 100 forint egy méteres darab bármilyen számtekboltban ;)
  • PoisonChihuahua
    Valaki írta, hogy összekötötte a PC-t az Xbox360-al és a PC-t használta "Network Adaptor"-ként, így nem kell megvenni a drága Microsoft wireless NA-t. Én is ki akartam próbálni, de nincs itthon Rj45-ös crossover kábel. Utánanéztem és találtam egyet, de szeretném a véleményeteket is kérni, hogy bizti jó lesz-e?

• james69holden
    streamelni lehet neki
    bár nem tudom van e értelme ezért járatni a pc-t meg az
    xboxot is
  • gizzda
    Sziasztok....

Tudja valaki?
    A HD ripeket ... (.mkv) kiterjesztésű filmeket le lehet játszani az x-el...
    A .Wmv-t viszi azt tudom... csak abból sajna kevés van a neten...
  • PoisonChihuahua
    Na végre valaki aki jobban szereti a kontrollert.
  • Pacal17
    hehe
  • arty
    GOW Fan:

csocso, kezdhetsz gondolkozni egy hasonlon, az ezüst már nem menő! :D
  • Istencsászár
    Bármilyen USB-s billentyűt rádughatsz, de csak MSN, chat-re használható. Egérhez kell venni egy Xfps nevű drága cuccot, ami semmire nemjó hiszen csak emulálja az kontroller mozgást egérre... Tanulj meg kontrollerrel játszani, hamar bele fogsz jönni, s nemfog az egér hiányozni.
  • avengir
    Jövő7en veszek boxot. Az volna a kérdésem, hogy bill+egeret csak külön átalakítosat tudok rárakni, vagy be tudok dugni egy wirelesses usbs egér+billt natur rá.
  • bllo
    Hivatalosan is kijelentem, hogy ez nem én voltam, az alkohol jelentkezett be a nevemben, és ő írta meg a nagy okosságokat!
    Előfordul az ilyen néhanapján :D
  • arty
    sztem olyat keress, amin van DVI bemenet is. akkor a PC arra lesz dugva, az xbox pedig a vga bemenetre és nem kell dugdosni meg elosztokkal szorakozni!
  • gyuri12
    :D
  • Pacal17
    ja
  • detoxic
  • PoisonChihuahua
  • fanatifo
    Sziasztok egy kérdés csatlakoztni akarok a live-ra de mtu failedet ir ki!Hová kell beírni xboxon belül a beállítrásoknál mtu-t?
  • bllo
    alapszabály:
    ha be vagygy baszva ne írj fórti8mra!!!!!
    ha szereéemi bánatod vagy akkor meg főleg!%
    amúgy meg annyai a léyneg hogy xboc forvecer!!!
    x360 meg maciműlisan forever!!! béke veletek!!!!!!!!!!!!!!
  • Minstrel
    Guitar Hero II demo-t honnan lehetne szerezni? Marketplace-en nincs már fent
  • greyfox
    nem :(
  • XeroX
    USB -s merevlemzről mennek a videók frankón.
    De... valahog rátudom aplikáni a játékot is a külső lemezre, hogy onnan fusson ?
  • Aleksz
    Hello ilyen kébelt akarok venni de ha lehet akk csak annyit h nincs rajta más kimenet csak hd. nem tud vki olcsón ilyen kábelt: kábel
  • csoola
    egy ilyen jo lenne nem? mondjuk a 1440*900 az asszem 16:10
  • Istencsászár
    16:9
  • csoola
    amiyenre fussa:D sztem könnyü eldönteni, legyen minnél nagyobb a kontrasztaránya, fényereje is legyen, HD felbontás alap, esetleg ha nincs külön hangfal (amit kétlek) akor h milyen van beépitve
    én tutira ezeket venném figyelembe ha lenne rá pénzem :)
  • Örm
    Milyen tv-t érdemes venni 102 és 127 cm között?
  • Neogan
    kösz
  • Minstrel
    szerintem nincs különbség, nekem régi xbox-hoz voltak utángyártott kábeleim, de ugyanolyan velük a minőség, mint az eredetivel
  • Neogan
    Egy elég amatőr kérdésem lenne: ez és ez
    között mekkora a minőségbeli különbség?
  • csoola
    és amugy milyen képarányokban tudunk játszani? érdemes widescreen LCD-n nyomni vele? mert azt tudok szerezni "occsoér"
  • Istencsászár
    CRT-n a képarány nem lesz jó. 60 Hzn fog menni s kifolyik a szemed, amugy megy rajta, bár nemtudom érdemes e hosszú távon azzal próbálkozni. Sd tévén sem jobb a helyzet, ott a felbontás lesz alacsony, szóval felejtős. Szerezz be egy LCD monitort vagy tévét, azon élvezhető.
  • Örm
    Hello!
    Szerintetek 127-es LG HD-tv-t érdemes venni?
  • DJviolin
    Sziasztok!

Erősen kacérkodok egy konzol megvásárlásával, mégpedig egy X360-éval. Azonban nincs HD képes tévém. Tévén, vagy ne adj isten egy sima CRT monitoron játsszva mennyire gányabb a kép? Ha a monitorom támogatja az 1024X768-as felbontást, akkor én ki tudom használni ezt a felbontást, vagy a tévé felbontásán fog üzemelni a konzol?
  • Denes888
    Nálam is ez a szitu. A samsungok ha pc bemenetre vannak állítva akkor a hangot a 3,5mm-es jack bemenetben várják, és neked pedig rca kábelen jön a hang. Mit lehet tenni? Venni kell egy rca--> jack átalakítót. Olyan 300huf.
  • Olcsi2
    http://www.mygamercard.net/leaderboard.php?gt=&g=&z=&c=32&x=37&y=12

Itt peldaul van 1400-nal is tobb magyar.. ;)