176892

-
Húzzál vissza és nyomjad, hogy keep silver. Automatán adja majd a goldot. -
Th0m #42252 Hali! most vettem konzolt és felakarok menni livera mert ugye van 1 hónap ingyen. (gold) és már itt tartok h írja Redeem code stb..
mmost mit kell csinálnom? hol a kód?:D -
A gépen is nyomd meg a Wireless gombot (A memory unit 2 mellett találod) és ekkor nyomd meg a kontrolleren is. Én is szenevdtem vele karácsony este :D -
1 nagyon gagyi kérdés. Most vettem meg a boxot.DE gép bekapcs, controlleren "kalauz" gomb megnyom, erre csak villog a controller 4 zöld lámpája. Itt várni kell vagy mi? Mert ha még 1x megnyomom a startot,vagy a "K" gombot, ugyanúgy villog tovább. -
érdemes xboxot venni, mert olcsobb és több/jobb képminőségű játék van rá
tény, h Árkád csomagban nincs hdmi kábel, de külön 1500ért veszel egy pár méterest hozzá, mivel HDMI kimenet mamár minden uj xboxon van!
(ezesetben csak az optikai digit hangrol kell lemondanod vagy buherálni vagy venni origi MS kábelt 10ezerért) -
Kezdenek észhez térni a népek:)
1: Naná, hogy érdemes. Érdemesebb, mint valaha. PS3-at csak akkor, ha megdobogtatja a szived a Metal Gear Solid 4, Killzone 2 meg a hasonló szutykok:)
2: Nagyon helyes.
3:Hogynelenne rajta HDMI. Arcade-ot kell venni, egyértelmű. Memokari meg csere HDD-re. Esetleg Premium, ha vastagabb vagy:)
4:Júrvelkám
-
MK:Armageddon NINCS a pal xbox360akra :( MK:Deception van(arma előtti rész), de az viszont vga kábel esetén nem megy :( (mivel olyankor csak pal60 van, MK viszont csak pal50 esetén megy)
szoval... lehet fogalmazni a köszönőlevelet a májkrémszoftnak :D
a következő MK pedig egy ostoba gagyiság lesz, igy aki 360at vesz, az eséllyel mond le az MK szériáról sok-sok évre :(
egyébként, az xbox weboldalárol leszedsz egy pecset, kirakod pendrájvra és bedugod a boxba, felinstallálodik az xbox1 játékok emulátora és utána csak beteszed az xbox1 lemezt és játszol - ha fentvan a kompatibilitási listán! -
Easy Csabesz #42246 Hy all!
Konzol vásárlás előtt álok ugyanis meguntam már hogy 1 jó gémet nem adnak ki pc-re és ezzel kapcsolatban van 1-2 kérdésem.
1: ÉRDEMES MÉG XBOXOT VENNI??? vagy inkább ps3
2: Nem akarom fleshelni inkább eredeti (nem vok hülye XD)
3: Milyet vegyek (Először ÁRKÁDOTT AKARATm csak ma tudtam meg hogy nincs hdm-i csat, most inkább PRÉMIUMOT akarok csak ahoz meg tán nincsen HDMI kábal???
4: Segítsen vki. THENKSZ -
Hello!
Az mitől lehet, hogy a box nem látja a Vistas gépet, de a PC látja a boxot? A Media Centert szeretném használni. A Lie megy rendesen és a pc-n sincs hálózati probléma. -
Azt még érdemes megemlíteni hogy régi xbox játékot csak vinyó megléte esetén tud lejátszani. -
love the google
ezek a gamek mennek 360on amik sima boxosak -
Th0m #42242 Hali! az lenne a kérdésem hogy ha megveszem pl a mortal kombat armageddont (mert ezt szeretném:)) és ugye csak sima xboxra van. Tudom futtatni úgy x360on hogy csak berakom a dvdt? vagy kell valamit babrálni vele? -
Én sűrített szén dioxiddal szoktam. Veszek egy nagy levegőt, majd a számat a rácsokhoz emelem, majd beindítom, ezt megismételem párszor és már is kifújtam. :] -
Nekem még nincs meg az Xboxom de a PS3 mat sűrített oxigénnel szoktam kifújni. Szerintem Xbox-hoz is jó. -
porszivozd ki a rácsos helyeken esetleg -
detoxic #42238 A box belsejét nem kell néha takarítani?
Tudom,hülye kérdés,meg garancia,meg stb.....De én néha a pc-t is kitakarítom,és elképesztő hogy milyen szöszhegy van benne.... -
Kalozoner #42237 én már a boxomra nem merek semmit mondani, 1 éves lett mostanában valamikor, állandóan forró(gta4-nél már majdnem hogy éget a levegő
) levegőt fúj ki, és megy mint a gép, volt hogy egy nap 15-20 ki bekapcsoltam, volt hogy ment 8-9 órát és 1x fagyott még 1 hónaposan, 2006-08-13...
-
-
-
gyuri12 #42234 Uhh,megjött az ikszboksz, a kontroller nagyon kényelmes:O
(Még nem nagyon próbáltam ki) -
akkor kapd elő a tévé manualját és olvasd el, h vga-n tud-e 1920x1080at...
Sephi:
"Erdeti MS HDMI..." - ismerődösnek nincs boxa? ki kéne sakkozni, h mivel van a gond ... tv, kábel vagy a box.
---
goldnarmz:
wadarr már leirta, h a HANA chipen (hdmi-s képért felel) nincs borda és tulmelegszik, leég. ezután jönnek a gondok ...
arra gondoltál, h veszel egy VGA kábelt? olcsobb, mint egy alaplapcsere/uj box, a kép még jobb is (megjelenítő függő is perzse) és ha mákod van, ott nem hibázik a doboz! -
Olvastam már valahol hogy hdmi-nél szokott gond lenni hogy a sok ki-be dugdosásnál vagy ha erős behatás éri a csatlakozót meg/felszakadhat itt ott a forrasztása/vezetékelése vagy mi. -
goldnarmz #42230 Igen. Ezt több helyről hallottam már. -
Év vége fele jön ki.
Mirror's Edge előzetesem -
Amikor a logos kapernyon megjelennek a csikok akkor maj baj van...
De furcsalom, hogy a HDMI-s gep ment meg. Nalunk egyenlore (lekopog) egyetlen egy HDMI-s gep sem ment meg. -
VGA kábelt vennék ! Privi me. -
ágybanalvó #42226 most neztem egy far cry videot, es csak szerintem crysis szintu a grafika? :D -
Nekem a szervíz lapon nem volt beírva. Csak az alaplap. Lehet jól meg akartak fejni. -
goldnarmz #42224 Nekem azt mondták az egyik szervízben, hogy az alaplappal driver-csere is szükségeltetik. -
goldnarmz #42223 Ettől félek én is... -
Driveot csak akkor cserélnek ha kaki szériás vagy azzal van a baj. Nekem pl nem cseréltek anno 3 lednél. -
Kérdezd meg a Console Cornerban, hogy mennyi az annyi. Lehet, jobban meg fogja érni venni egy új arcade-ot és átpakolni rá a régiről a vinyót. -
Mivel megsült a gpu(nagy valószínűség szerint) erre csak erős költekezés után van esély. -
goldnarmz #42219 Én is így gondolom. De ahogy hallom, HDMI hiba esetén alaplap + drive csere van. -
goldnarmz #42218 Különösebben a agarancia nem érdekel. Inkább az, hogy működjön a HDMI csatlakozó. Ugyanis ez volt az alapproblémám... -
Nem a flash miatt ment meg. Ez marhaság. -
Nem a meghajtó id-je alapján azonosítanak? Ha tiszta lappal akarsz kezdeni akkor lehet meghajtót is kell cserélned. De ezzel sem leszel sehol mivel a gépház megbontása után már bebuktad a garit. Csak ha veszel újat akkor lesz garis tiszta géped. -
Hát szvsz az se ér sokat. Láttam én már döglött boxot amin vízhűtés volt mégis beadta a kulcsot. -
goldnarmz #42214 Köszi a válaszokat. Akkor megy alaplap-cserére. ;) Tudja valaki, az mennyibe fáj? Természetesen azt már nem felsheltetem... -
így készületlenül, hűtésmoddolatlanul nyilván nem... Ez volt a tanulópénz. Más kérdés, ha rápakoltat hűtőbordát és megcsináltatja a hűtésmodot.