176892
banner
  • detoxic
    Na,ilyenkor sajnálom hogy nincs Live-om....Irigyellek :( [#nyálcsorgatósmile]
  • Istencsászár
    1, igen van és kell venni kábelt
    2, fontos, egyes játékok használják, vagy használni fogják a jövőben, videók, demok letöltéséhez pedig nélkülözhetetlen
    3, elvileg igen
    4, a gépek ugyan azok természtesen, csak a hozzájuk csomagolt kábelek és kiegészítők változók
    5, HDMI-s Prémiumot vegyél, az a legjobb vétel
  • fanatifo
    Kérdésre léci a választ....
  • Waczkor
    Grid demó:k*rva nagy,graf gyönyörű,irányítás fasza,nagyon jól megoldották az átmenetet a sim és arcade között.Mentem vissza játszani:D
  • fanatifo
    Kérdés a köv srácok!Letöltöttem egy Demot azt hogyan lehet elindítani?
  • Easy Csabesz
    Hy ism.!
    Megint van 1-2 kérdésem, mert még eléggé tudatlan vagyok az xboxal kapcsolatban.
    1: Akkor az újjabb 360-hoz már van HDMI csatlakozási lehetőség és csak kábel nincs hozzá?
    2: A vinyó mennyire fontos, vmelyik game igénylé a mentés vagy rálehett másolni játékot is fut(már a nem fleshelt xboxon) vagy mire is jó a netezésen kívűl
    3: Tudom-e öszekötni a számítőgéppel úgy hogy képeket lehessen rakni a memkarira vagy a vinyóra???
    4: A játékok mendegyik fajta x360-on ugyanolyan teljesítménnyel fut???
    5: PREMIUM vagy ARRCADE (ha van HDMI mind a 2-n) melyiket ki venné mneg??? (MOST AZ 576.hu veboldalon 65e-ért van 1 GTA IV-el az ARCADE
  • Aleksz
    És vki leszedte már? milyen gém?
  • Waczkor
    Lehet tölteni a Grid demót.
    795.04 MB.
  • Waczkor
    Hát lehet:P
  • Zsoltika 007
    Szóval most már lehet harapni is? :D
  • Waczkor
    Na végre bejelentették a Fight Night Round 4-et.Mike Tyson is bemutatkozik benne:)
  • Minstrel
    á, erre a tévére már nemveszek több játékot még Halo3-at esetleg aztán ennyi
  • Alwares
    Elvileg ha csak kettőt kötsz össze akkor más nem kell.
  • Nonoo
    Sziasztok!!

Lenne egy kérdésem. hátha tudtok segíteni!
    Össze szeretnék kötni 2 Xbox360-at System link segítségével.
    Ehhez csak 1 db sima hálókábel kell vagy valami más is?
    Az amit adtak a dobozba jó hozzá vagy kell a 8 eres de az meg milyen bekütésű legyen?

köszi Nonoo
  • Zsoltika 007
    Minden megmarad.
  • goldnarmz
    Akkor muszáj lesz ma vennem egy arcade-ot, amibe áttolom a HDD-met. A hibás meg max. megmarad a flashelés miatt. Megy, amíg bírja, aztán kuka. Ha a HDD-t átteszem, akkor az ugyanúgy fog működni, tehát nem vesznek el a játékállások, stb., ugye?
  • KILLER2
    Én kis LCD TV-n próbáltam (1024 a felbontása) és azon is épphogy el lehetett olvasni.
  • mucsácsó
    Aha...vagy a Dead Risingot...na attól durvább szvsz tényleg nincsen...az híres az SDTV-n való olvashatatlanságáról, és ezt én is alátámasztom! :D
  • Kandurex
    hallod bameg, próbáld ki a blue dragon és utána beszéljünk
  • Minstrel
    én eddig minden betűt eltudtam olvasni, pl. gta IV-ben a telón egész kicsik, de jól látni, mondjuk nem öreg tv, hanem kb. 2 éves sík meg vékonyképcső meg 29" meg mittudomén, persze tudom, hogy lcd-n jobb, de karácsonyig ez lesz
  • tigeroo
    rendben, akkor marad az xbox + lcdmonitor kombó:)
    (még igyis olcsobb mint egy konfigcsere...)
  • Örm
    Erre valaki?
  • arty
    samsung LE-32R8x széria (32 = 82cm)

használtan de csak pár honaposan(3 év garival) ennyiért simán reális, h találsz is

sztem ez most a bestbuy: klikk
    ez mondjuk 37", azaz ha monitornak is kell, akkor kicsit messzebb kell ülni, de 140ért iszonyat jo vétel
  • Aleksz
    ya b hülyén fogalmaztam. olyan oldal kéne ahol themek vannak xbox360-ra me szaros t-online miatt nem tok csatlakozni livera
  • KILLER2
    http://xbox360segedlet.blogspot.com/
    http://xbox360hungary.org/website/index.php
    Ezek google-ból, amiket meg most én tudok:
    xboxmekka.hu és xboxhq.hu
  • Kandurex
    óriási a különbség, tényleg, személyes tapasztalat,..néhány játék meg egyenesen játszhatatlan, hisz a kis betűket lehetetlenség elolvasni, szóval SD TV merényletnek számít nextgen szinten,
  • Aleksz
    nem találok semmit ezé gondoltam hátha vki tud
  • KILLER2
    Google?
  • Aleksz
    Hello. Nem tud vki x360 témás oldalt?. előre is kösz
  • tigeroo
    aha, lcd monitor az van:)
    de mégis, mennyire rossz SD-TV-n a képminőség?
  • KILLER2
    Köszi. Én most nem akarok angy TVt, csak valami kis monitor méret közelében lévő LCD-t, ami elfér az asztalomon, mert az lenne a TV, a motinor és azon menne az X360.
  • Kandurex
    nem tudom, kérdezd a Tv, Mozi, DVD fórumon az lcd tv részleget, én is ott érdeklődtem vásárlás előtt és ajánlottak egy faszántos LG 82cm hd-ready és maximálisan megvagyok vele elégedve, meg ott van egy pár lcd guru, szóval fognak tudni segíteni
  • KILLER2
    Ok, akkor 200nál több ne legyen. Samsung LE-19R71-ről mi a vélemény?
  • Kandurex
    ááá ismét egy megtért user...:) jönnek vissza a bárányok az akolba nagyon helyes,..

a winyót ki lehet használni, demók, videók, kiegészítők stb. stb.

amennyire tudom ez egy konzol és nem PC, hogy mindenféle külön program legyen, bár természetesen azért adott a divx, mp3 lejátszás stb.

eszedbe ne jusson az SD-TV!! azonnal be kell újítani egy hd-ready -be, olyan 140k -tól felfele

bill. és egér...ez nem PC, nincs rá szükség, a kontroller tökéletes
  • KILLER2
    Programok, word nem megy. MSN van. Egérről le lehet mondani, bill MSNen és a menűben írásra jó, másra nem. Sima TVn bizonyos játékoknál van, hogy el se lehet olvasni a betűket, eze vagy HD kell, vagy egy monitor.
  • Kandurex
    jó, ezért a pénzért nem fogsz semmit kapni, tessék szépen megtoldani még úgy 20-30 lepedővel és újratárgyaljuk az ügyed
  • tigeroo
    hali! lenne pár kérdésem:
    az igazat megvallva a GTA4 miatt szereznék be egy konzolt a nyáron, eddig is kacsingattam a konzol felé de mivel nem akarok százezrekért videókártyát meg többmagos procikat venni,sőt egyáltalán már nem akarok újítgatni,...ám ebből a nextgen hullámból sem szeretnék kimaradni, rájöttem hogy sokkal klaszabb egy konzol. megveszed, játszol és kész:)
    a vinyót mennyire lehet kihasználni? pl. fellehet rá rakni számítógépes programokat? egeret/billentyüzetet lehet használni?:)

például egy msn v. microsoft word menne-e rajta vagy más egyéb szoftver?

a másik fontos kérdésem: ha "sima" tv-t használnék akkor mennyit veszítenék HDTV-vel szemben?
    (képi világra értem) Van valami weboldal ahol megtalálható valami féle összehasonlítás..?
  • KILLER2
    Előre is bocs, hog ynem túlzottan ide tartozó dolgok kérdezek, de úgy érzem, hogy az itteniek valamennyire képben vannak a dolgokkal.
    A helyzet az, hogy végre ismét van XBOX 360om, viszont nem olyan jó folyton dugdosni a monitorom kábelét (fix kábeles). Szeretnék venni egy olyan LCD TV-t, amin van min 2 DVI bemenet, tű éles képe van, hogy tökéletesen jó legyen PChez monitornak és a 360 is szép legyen rajta. Valamint az ára se legyen több, mint 120e Ft, de minnél olcsóbb, annál jobb.
    Köszönöm a válaszokat előre is.
  • DanielT
    Na azé!! :DD
  • Th0m
    sure