176895
banner
  • VLB
    és már az f1 is a codmastersnél van....
  • Minstrel
    grid-et nem kell forza2-höz hasonlítani, nem mondanám grid-re, hogy szemét meg ilyenek, de, ez az nfs ellenfele. csak éppen vannak benne versenyautók és ettől elvárná az ember, hogy kicsit valósághűbb legyen, de nem az lett, iránytást meg meglehetne szokni gyakorlással, de én inkább nem szokom első versenyen a kör végére egy romhalmaz volt az autóm a sanfransisco-i pályán. viszont a replay az nagyon jó, ilyen kellene minden autós játékba.
  • Skynet
    egyébként 1680 x 1050 a max felbontása...miért lenne azon szar a box képe?:)
  • Skynet
    ezt neked irtam nah...:)
  • Skynet
    Teh a samsung 206 bw egy fullos 3ms-os hdcpi-s lcd monitor azt mi a ráknak akarod egy szarabb lg-re és egyéb fosokra lecserélni?:)
  • arty
    ezesetben kell, mivel silveresek 1 hetet várnak ugye :(
  • arty
    mert az a 32" samsung 'tévés' elektronikával volt szerelve, jó panellal, 1360x768as felbontással

amiket linkeltél, régi leselejtezett monitoros panelekkel vannak szerelve, elektronika kb. nincs bennük és iszonyat rossz a képük (kontraszt pl.) - a monitoroodn a boxnak vszeg jobb képe lenne, mint ezeken a silányságokon :)

pl a LG M198WA panelje 1440 x 900 felbontásu, tipikus 19" wide monitoros felbontás, érdekes h a kontrasztja mondjuk nem rossz... raktak mellé egy tunert és kész. semmi extra.

nem attól jó egy megjelenítő, hogy 'tévé' :)
  • Zsoltika 007
    Demó letöltéshez nem igazán kell gold...
  • MaSzKa
    mintha henkel pillanatragasztó lenne a gumikon úgy tapad mint állat :P
  • detoxic
    1,5 órája kinlódok,de nem találom sehol(torrent sem)a grid demót!
    Pedig google baráttól is kérdezem,de semmi....
    Valaki tudna segíteni?Privátba is jöhet a link,köszi
  • gyuri12
    mozog=forog

reggel van még:(
  • gyuri12
    Az autó a saját tengelye körül mozog(mint egy tank) csak "hála" a "fantasztikusan" megcsinált kameranézetnek, ez úgy tűnik,mintha kanyarodna. De közben meg nem,ezt a vak is láthatja.
  • james69holden
    GRiD: BMW 320Si Gameplay

hát elég röhejes az autók mozgása, úttartása
  • Soldiers
    és mért gáz?
  • gyuri12
    A GRID olyan mint a DIRT, szélesebb vásárlóközönséget akar magának,NEM és még egyszer mondom NEM a hardcore gémerek,hanem a casual gémerek vannak előtérbe helyezve. És mi kell a casual gémernek? Egy kalap fos,ha engem kérdezel. A játék olyan,mintha egy kartondobozzal mennék, ha kanyarodok,máris driftelni akarna az autó, a féktávokat nem lehet belőni,mert gyakorlatilag nincs fizika. Az autók gyorsulása röhej.
    És ki mondta,hogy a Forza akkora szimulátor lenne? Én ugyan nem,de mindenképp jobb mint ez a szemét.;)

És ne kötözködj már, mert nincs értelme.
  • CSOCSO
    XFPS nek hivjak ha jol tudom mar a harmadik verzioval is kijottek.. lehetoleg ne vedd meg a legregebbit mert az gaz volt.. ha van revision 3 mar akkor azt vedd meg...
  • Mityu91
    Köszönöm a választ még az érdekelne, hogy a minőség hol lesz jobb szerintem a monitirin nem csak vga bemenet van hanem d,igitális is(az a fehér :) nem tudom, hogy hívják) nem jobb ha arra kötöm?
  • Soldiers
    nemtudjátok hol lehet venni ien átalakítót??
  • Soldiers
    tudtok oan honlapot ahol x 360-an cheat kódok vannak?,
  • Alwares
    Te most a Grid-ről beszélsz? Te jó ég... Egy trágyahalom szerintem az egész játék ahogy van, ilyen szar irányítása még egy, csak a Prostreetnek volt, de az még nekem jobban is tetszett... Drift-szimuláció? Omg. Láttál te már autókat mozgás közben is?
  • MaSzKa
    Report: Microsoft Prepares to Release the 65nm Xbox 360 ''Jasper'' Consoles in August
    The China Economic News Service reported today that Microsoft has assigned Taiwan Semiconductor Manufacturing (TSMC), Advanced Semiconductor Engineering (ASE) and Nanya PCB to manufacture, test and package the latest version of Xbox 360, codenamed "Jasper". TSMC will build ATI Xenos graphics and memory controller hub (GMCH) for the new Jasper console, using 65nm process. ASE was contracted to package and test the two chips, while Nanya has won orders to supply flip-chip packaging substrates, reports CENS.com. Current Xbox 360 consoles named Falcon utilize GMCH and eDRAM cores manufactured using 90nm process technology at TSMC as well as CPU built at IBM using 65nm fabrication process. The new Jasper Xbox 360s are projected to consume less electricity, use less complex cooling systems and logically produce less noise. In addition the revised consoles will fix the so-called "red ring of death" issue that plagued many Falcon systems. Microsoft will reportedly make available the Jasper version of XBox 360 game console in August this year.
  • examinee
    Hát öreegem te nem tudom mi a rákot néztél, valmi WII-s demot vagy valmi szar béta pc-s verziot, de nyugodtan játszál a Forzáddal, mert az aztán a tökéletes gém:)
    Ha tudnád mi az a szimulátor eszedbe nem jutna forzázni....
    A graf ezer szebb a fozánál, az irányitás atom jó, főlleg a Drift résznél és inkább szimulátor felé tolodott mint árkád.

De persze kellenek olyanok is mint te akik az uj dolgokat nem tudják elfogadni és az atomra dicsért és játszott gémnél leragadnnak és minden mást fikáznak:D

Na kb ennyi, sry.
  • dicehater
    Ra tudom kotni termeszetesen csak lattam nehany jatekot 720p-ben es azota faj a szivem - bar az egy 32' Samsung volt ezek meg joval kisebbek de a felbontas...
  • Tomy Lee
    Sz.tem nem,arcade már annál inkább:)
  • KG21
    WOW Grid demo? Végre lesz haszna a live regemnek, meg az új HDD nek :)
  • dienesoft
    Ha monitorra szeretnéd kötni, akkor kell egy VGA kábel. Ha TV-re, akkor kapsz egy AV/HD kábelt, azt tudod TV-re használni. Semmi más nem kell szerintem.
  • Voltan
    Tervezgetek én is venni 360-at a jövőben. A premium és az elite között vacilálok. Az Elite szerintetek megéri a pénzét?
  • Mityu91
    Sziasztok!

Most tervezem hogy vegyek egy Box prémiumot teljesen újat+gta 4 vagy egy Samsung SyncMaster 205bw-re vagy egy Sony Flatron tv-re tudom rákötni nem tudom melyik a jobb de valszeg a monitorra kötném kell e még valami hozzá?
    Köszönöm a válaszokat előre is!!!
  • dienesoft
    Lehet, hogy ha belecsap az áram, elszállhat...de áramszünet esetén nem igazán fordulhat elő.
  • Alwares
    Hát jól teszed, szvsz elég gyér egy játék ez a Grid...
  • Krisztofer45
    Hi egy oan kérdésem lenne van a boxba hűtésmod és késleltetés és otthon áramszűnet lesz akkor hirtelen leáll a box és így kaphatunk 3 ledes hibát??
  • gyuri12
    Ha engem kérdezel ritka szar, az irányítás még árkádnak is gyenge, a hangok közepesek, a grafika meg olyan érdekes. Nekem nagyon nem tetszik:(
    Maradok a Forza2-nél.
  • GP2100
    Nekem is jöhtne egy link a GRID demóról. THX
  • dienesoft
    Nekem is légyszíves, nincs már Goldom..
  • spammer
    Aki tud GRID demot neten (torrent, web, akármi), az dobjon meg 1 privivel! Köszi
  • Istencsászár
    Az online játékra való jogosultság a fizetős.
  • Easy Csabesz
    Tán az XBoxnál fizetős a net vagy mi az az xbxo gold előfizetés?
  • Th0m
    hát én most Dead risinget tolom.. szvsz nem gáz sd tv-n.. kb 2 méterről simán kitudok venni mindent amit írnak...de hogy kva jo game az biztos:D
  • dienesoft
    Szedem is a Grid demooot! :]
  • Istencsászár
    Elvileg le, csak ne linkelgessetek torrent oldalakat:), aki akarja meg fogja találni, kiírja és játszik vele, demoval ezt lehet, csak ő fizet érte ( 1 dvd ára ).