176890
banner
  • Istencsászár
    Nemtudom, de aki egyiket sem próbálta s leglább egyik nincs a polcon az hülye, ezek olyan gémek melyek igazi verseny élményt nyujtanak...
  • spidey
    Egyik sem rossz. Az Xbox megy TV-re kötve, ugyanazzal a kábellel, amivel a monitorra kötném, annak a kompozit kimenetével...ugyanazzal a kompozittal a monitor nem érzékeli a jelet.
  • KILLER2
    Lényeg, hogy vagy a kábel vagy az XBOX a rossz. Reméld, hogy a kábel. Ha az XBOX már ment rendesen, akkor a kábel.
  • CSOCSO
    nagyon kircsi.... szerinted az egesz xbox360 topikbol kit erdekel az a par cim amit felsoroltal???

lfs tol elkezdve mind olyan jatek amiben eselyed sincs szorakozasra ha csak nem allitod romma az autokat.. amugy mindenki lehagy a faxa beallitasokkal.. es a belso nezet se er feleannyit az lfs ben sem mintha kintrol nezned.. amugy szvsz a legerdekesebb belso nezet a viper racingben volt.. ahol a futomuvet lattad meg a kerekeket...
  • Istencsászár
    Jah PGR4 is természetesen!
  • Istencsászár
    GTR, GTR2, GTL, WTCC 06, WTCC 07, LFS, Netkar, Nr2003, F1 Challange

WTCC 07 pl
  • CSOCSO
    mondj egy jatekot amiben olyan belso nezet volt hogy orom volt jatszani....

mert szvsz olyan nem letezik...... meg az lfs talan mert ott te allitod olyanra a belso nezetet amilyenre akarod de kb teljesen hasztalan.. az emberek fele auto mogul jatszik mert csak onnan latnak a masik fele meg aszfaltrol jatszik vagy motorhazteto meg belulrol szar sem latszik....
  • Istencsászár
    Forzával az a baj hogy nincs belső nézet...
  • CSOCSO
    mert nem jo es kesz.. vedd meg a harmadik kiadast vagy ne vegyel xfps-t.. ha veszel regebbit akkor meg magadra vess..

azert szar a regi mert nehany egerekkel lag van.. nem lehet semmit allitani stb stb stb.. mittom en
  • itharius
    valami nagyon aprót figyelmen kívül hagysz, vagy esetleg szar a kábel(teszteld havernál vagy a haverét nálad, vagy nézesd meg a boltban ahol vetted)
  • KILLER2
    Az XBOXot próbáltad TVre kötni? Működik rendesen, esetleg nem villog néhány piros LED az elején (esetleg 3?)
  • spidey
    jah, és vettem kábelt, hogy a PC hangfalára rákössem, hang sincs... Újraindítottam a Boxot, a monitort is többször.
  • spidey
    Üdv! Van egy nagy gondom: rákötöm a gépet monitorra VGA kábellel (ilyen), átváltok VGA módba, és a monitor kiírja, hogy nem kap jelet a számítógépből(!?). A DVI-n hajtott PC megy. Megpróbáltam kompoziton is, az se tetszik neki... kihúztam a PC DVI kábelét a monitorból, még mindig semmi, nem látja a dobozt a monitor :(
    Ötlet?
  • Skyline
    Nemtom ez a kérdés wareznek számít-e de felteszem..:)
    Van mód a régiót megváltoztatni? XDVDMulletter-vel megnéztem a gta4-et USA-s és a boxom emiatt nem játsza le,régió probléma miatt...
  • WhiteShark
    Sziasztok!

Xbox360-hoz vennék komponens kábelt és vezetékes kontrollert.

• bubu13
    nem lehet
  • Esnyoc100
    Hogylehet a dvdn levő játékot rámásolni az xbox winchesterére?
  • Zsoltika 007
    Nehézkes sok játékkal alig használható ráadásul egy utolsó kis nyomo**k aki ezzel játszik mert tönkreteszi mások szórakozását.
  • DanielT
    Szart nem ér, úgyhogy te se akard tudni. Ez konzol. Nem pécé. Érted. Nem pécé perifériákkal kell irányítani. Kibaszott egyszerű.
  • Örm
    Hello!
    A Media Centert, hogy lehet beállítani? Mert nem tudom összekapcsolni a pc-vel.
  • Waczkor
    Azért én toltam a TDU-t is meg a Dirtöt is pc-n,azért volt ott is állejtés:)

Mondjuk a TDU-t nem lehet ezekhez hasonlítani,meg szerintem a pgr is,forza is,grid is külön kategóriát érdemel.Akinek a szimulátorosabb jön be annak ott a forza,aki meg inkább arcade-szim közötti$ átmenet annak PGR 4 meg Grid ha tetszik.

Mind1,részemről lezárt a téma boncolgatása:)
  • arty
    én használtan vettem a konzolom, kiprobálás forzával történt és imádtam, ahogy kinéz, plusz eddig akár hány (pc-s) havernak mutattam, mindenki szépnek itélte

de azért el kell ismerni, hogy egy TDU vagy egy PGR3/4 mellett csunyácskább szegénykém (viszont 60fps + 2xAA)
  • detoxic
    "megnyugtatlak, aki leül a forza2 elé pc-ről vagy előző konzol elől, annak gyönyörűnek hat :)"

Ez igy igaz!Én pc után a Forza 2-t próbáltam ki legelőször.....alig tudtam összeszedni az államat a földröl

És szerintem még most is az egyik legszebb grafikájú autós játék!
    De egy F1 jöhetne már....Tudom-tudom..Codemaster,2009,de hol van még az?
  • Tomy Lee
    Nemtudom de ha találsz szólj légyszi.
    Bár engem csak az újabb xcm-es Sniper 3.0-ás érdekel!
  • detoxic
    Sky------->Grid demo!
    Remélem ez nem warez,ha az akkor meg úgyis törölve lesz.
  • arty
    megnyugtatlak, aki leül a forza2 elé pc-ről vagy előző konzol elől, annak gyönyörűnek hat :)

csak aztán lát pgr-t és máris helyén tudja kezelni a forza grafikáját ... és pont a vezetési élmény miatt nem lesz unalmas a forza 'soha'
  • Soldiers
    nemtudjátok hol lehet venni XFPS 360 átalakítót??
  • Johnny23
    ...kár ezekért a játékokért, mert eléggé ront az "élvezeten"
  • deep
    Persze, ez abszolute igénytelenség a programozók részéről.
    Sajnos sok játéknál előfordul.
  • Johnny23
    köszi a választ.

szóval ez akkor konkrét játék(programozási) hiba, nem pedig az LCD, vagy a gép hibája ugye?
  • Waczkor
    Nem tudom ennyire miért kell leszólni a Gridet.Persze amikor kijött a Need For Speed Pro Street attól meg elvolt ájulva mindeki a maga dögunalmas pályáival,grafika hát az még elment azt leszámítva hogy belassúlt mint a disznó,drift ott sem hiszem hogy olyan nagyon realiszikus lett volna.Akkor már PGR 4.
    Az a jó hogy páran itt megkérdezik érdemes e leszedni,erre a síkegyenes Forza rajongók egyből írják hogy ne semmi értelme,inkább hajrá Forza.

Egy friss box tulaj megnézi a forzat,hmm ezért vettem boxot?Irányítását nem szólom le,viszont a grafika hányadék,a pályák dögunalmasak,egy idő után a játék is az lesz emiatt.
    Jöhet a szöveg hogy a grafika nem a fő szempont,de kérdem én hogy azért ennél nem kéne vmivel többt nyújtani?

Aki hezitál szedje le live-ról a Forza 2,PGR4,Grid demót és döntse el melyik a szimpatikus.
  • deep
    Több játéknál is fogod tapasztalni. Vsync(vertical syncronisaiton) hiba. A kép felső részét ksőbb/hamarabb rakja ki, mint az alsót. Magasabb képkockaszám érhető el vele, viszont szétesik. Ez van.
  • Zsoltika 007
    Codemasters tud azért. Igazából már tök mind1 kihez került csak ne a sony üljön rajta. Gondolom elsőre nem biztos hogy olyan nagyot durran de a 2-3 része már biztosan rendben lesz. Amúgy a ps3-as f1 is elég gyengusra sikeredett.
  • Johnny23
    Hali!

Segítsetek már lécci,akinek megvan a LOST PLANET című game.

Azt vettem észre,hogy a kép gyors mozgásánál (pl. hirtelen fordulás) középen egy áttetsző vzszintes csík lesz a képen.

...ez a játék hibája? Mi ez?
  • Minstrel
    na azt nagyon nemkellett volna.. reméltem, hogy idén vagy jövőre végre lesz egy új EA F1 játék
  • VLB
    és már az f1 is a codmastersnél van....
  • Minstrel
    grid-et nem kell forza2-höz hasonlítani, nem mondanám grid-re, hogy szemét meg ilyenek, de, ez az nfs ellenfele. csak éppen vannak benne versenyautók és ettől elvárná az ember, hogy kicsit valósághűbb legyen, de nem az lett, iránytást meg meglehetne szokni gyakorlással, de én inkább nem szokom első versenyen a kör végére egy romhalmaz volt az autóm a sanfransisco-i pályán. viszont a replay az nagyon jó, ilyen kellene minden autós játékba.
  • Skynet
    egyébként 1680 x 1050 a max felbontása...miért lenne azon szar a box képe?:)
  • Skynet
    ezt neked irtam nah...:)
  • Skynet
    Teh a samsung 206 bw egy fullos 3ms-os hdcpi-s lcd monitor azt mi a ráknak akarod egy szarabb lg-re és egyéb fosokra lecserélni?:)