176892
banner
  • mucsácsó
    Őőő hát megnyomod a startot, és akkor lesz ott olyan opció, hogy Instant replay asszem...arra ráböksz, és akkor az LT-vel lehet visszatekerni, RT-vel előre...majd a számodra megfelelő pillanatban nyomsz egy X-et, és akkor onnan folytatja.
  • Kaplan
    GRAW 2 és PGR4 mindkettő megéri az árát.
    Mi ez a flashback cucc? :D Nem jöttem rá melyik gombbal lehet előhozni..
  • Istencsászár
    PGR4 büntetős kis gém, nem szabad kihagyni

• mucsácsó
    Egyáltalán nem rossz, sőőt! Csak a Forza- és szimulátorbuzik sírnak, hogy túl arcade, stb...szerintem nagyon rendben van, kellemes játék, viszont a drift-et azt ki kell még tapasztalni, mert nemnagyon ment. De tuti lehetséges, egyik oldalon láttam is, hogy a gyerek 22 millió pontot összeszedett..szóval nem lehetetlen. :) A gáma grafikája is eléggé büntet, nagyon szép, és úgy egyben az egész. Meg ez a flashback fícsör is tökjó benne. :)

Viszont most nagyon elkapott az autókázhatnék, és a GTA 4 után kéne majd valami. Most szemezek eléggé a PGR4-gyel, de nem tudom, hogy tényleg megérné-e beszerezni. GRAW 2 és PGR 4 között filózom.. :)
  • Kaplan
    Kipróbáltam a GRID-et, hát azért nem olyan rossz, minden esetre én jól szórakoztam vele :)
  • greyfox
    Össze. Mivel lcd-n játszol, ezért gondolom vga kábellel kötötted össze a monitort és a boxot. A vga kábel box felőli végén van egy 5.1-es kimenet.
  • Gideon Wieth
    sziasztok!
    Lcd monitoron jáccom Xboxal és a gépem hangalain..
    A kérdésem az lenne hogy ösze lehet hozni így a boxot egy 5.1es hangfalszettel ?? A következő kérdésem hogy a gép kb 3-4 éves és egy hangszórókábelnek van bemenete. Ugye a sima zöld.... a gépre rá lehet kötni 5.1es hangfalszettet??? És mit ajánlotok? kb ugy 40 000 FT-ig ?? :)
  • detoxic
    Már a Sky-on van ;)
  • CaviaR
    2-300 forintos rca-jack átalakító az egész
  • gyuri12
    Gyurcsi a gamertagom, lehet felvenni:D
    (még új vagyok)
  • itharius
    hogyne lehetne, az egész egy rakat átalakító kérdése :) /mivel rca-val jön ki a boxból a nojz/
  • Voltan
    Sima jack kimenetes fejhallgatót rá lehet kötni az X-Box360-ra? Mert monitorra kötném, és fülessel szeretném majd nyomni.
  • Kandurex
    ez azért van mert nem olvasod a piros betűs banner részt, de most untam meg, hogy csak figyelmeztetem állandóan az usereket, mész banra
  • luigipietro
    szevasztok szeretnék egy kis segítséget kérni:
    kiírtam egy xbox360-as lemezt,de ezt írja ki a gép: the disc is unreadble... :-(

miért lehet ez?
  • Alwares
    Június 27-én fog kijönni. A demó meg jövé hét vagy hamarosan ;)
  • Gideon Wieth
    akkor még1 kérdés :) mikor lesz a burne játék ?? a demórol hallottam h valamikor mostanság :) Tán jövőhét???
  • Alwares
    Szerintem azt a plusz 10-est megéri a winyó és a két játék (Electroworld), de ha már döntöttél akkor nem szólok bele.
    Igen lesz Far Cry 2 360-ra!
  • Gideon Wieth
    jól tudom h lesz far cry 2 xbox 360ra is ugye? ??
  • Kecso76
    Köszönöm Srácok!

Azt hiszem, hogy meg győztetek! Arcade pack lesz! Bízom bennetek, és köszönöm a válaszokat!

Kecskés Tamás
  • arty
    nemigaz, minden megy winyo nélkül is

sztem neked ps3 mellé simán elég egy árkád pakk :)
  • Kalozoner
    ez nagyon durvának igérkezik, az egyetlen kérdés a játékidő, ha lesz egy 10-12 óra benne akkor lesz igazán nagy durranás...
  • Aleksz
    Hello. Nem tom mért mondjátok sztem fasza gém a grid. irányítást meg kellett szokni de jó.
  • Scotty99
    Gears of War 2 gameplay jelenetek
  • SpeedXHUN
    Ha nem Live ozol,akkor jó az arcade,mentések bőven elférnek a memkarin.
  • rambuu
    Na kipróbáltam a GRID Demot!
    Hát mit mondjak engem annyira nem fogott meg, igaz hogy se a Forza se a PGR nem fogott meg akkor ez se meglepő, de azért kipróbáltam.
    Hát maga a játék menet elég érdekes, jó az irányítás de a törés az szinte tökéletes, szinte minden egyes alkatrészt tönkre lehet tenni az autóban.
    Me nagyon érdekes ez a Flashback opcio, hogy 4x el lehet nyomna, hogy ha össze törnénk ripityára a kocsit.
    Mondjukra a Drift az sztem nagyon gagyi benne, a síma verseny az elmegy, de ami talán a játékban a legizgibb az a városi verseny.
  • spidey
    Megoldódott:)
  • galmat
    jóvann... én csak arra írtam ezt, hogy itt megy a : vegyé hdd-t mert az kell neki duma. Oszt ott a PS3 példája,hogy nem számít. No comment...
  • Attila8805
    "3 led még nem volt."
    Majd lesz
  • Kandurex
    rrod előszele meglegyintette géped, ideje hívni a pihe - puhát, nemsokára üt a ménykű
  • Torry
    Hihi!
    Kb 3 hete a játékaim fele megfagy bizonyos idő után. GTA4 5 perc, halo3 5 perc, forza2 kibírt 15-t is, sega rally szintén 15.
    Skate tökéletes, Timeshift tökéletes, Assasins Creed tökéletes, Burnout tökéletes.
    3 led még nem volt.
    Ez mi? Túlmelegedés? Mert semmiféle mod nincs. Gép pedig 2006-11. havi premium.
  • Attila8805
    Ő szerintem gondold át mégegyszer.
    Ha mindenképpe le szeretnéd cserélni Premium alá ne add.
  • Kecso76
    Jah, mer valahol azt olvastam, hogy vannak játékok, amik winyó nélkül el sem indulnak! Igaz ez?
  • Kecso76
    Köszi szépen!

Értem, de ha nem akarok Live-ozni, és csak a játék mentésekre korlátoznám a memórikártyát? Teszem azt (ami hirtelen az eszembe jut) Call of Duty 4 mentéseit tárolnám rajta, akkor az elég?

Na, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem rég vettem a Ps3-at, de sajna szervízben van, nem úgy működött, ahogy kellett volna, és 30-60 nap múlva kapom vissza! Ez is adta az ötletet, hogy veszek, némileg olcsóbb Xbox 360-at! Na meg vannak játékok, amik csak erre a platformra jelentek meg, és érdekelne!
  • PoisonChihuahua
    "A kérdés az lenne, hogy az arcade csomaghoz kapott memóriakártya elég e?"
    Mentésekre elég, de csak arra. Ha demókat, zenéket, videókat, arcade minijátékokat vagy termetesebb mentéseket akarsz tárolni akkor ajálott a HDD.
    "Lehet e hozzá USB külső winyót csatlakoztatni?"
    Lehet, de ugyanúgy "viselkedik" mind pl. egy pendrive, magyarul adattárolóként használhatod(képeket, zenéket, stb. játszhatsz le róla)
    Mentésről, cache-elésről ne is álmodj.
    "Lehet e USB pendrive-t csatlakoztatni hozzá, illetve lehet e erre menteni a játékállásokat?"
    Előző kérdésedben már megadtam a választ, ugynaz érvényes erre is.

Egyébként PS3-at 360-ra cserélni....
  • Kaplan
    Első kérdés, ha LIVEozni szeretnél és demot letölteni semmiképp sem elég a 256-os memkártya.
    Második, nem lehet csatlakoztatni.
    Harmadik, pendrive-t lehet de játékmentésre nem alkalmas, csupán zenét és képeket tudsz onnan 'lejátszani'.

Esetleg ha jobb üzletet akarsz mint az arcade.

"Maj 13.-tol 18.-ig ElectroWorld ujsagban az X360 PREMIUM + Forza2 + Viva Pinata: 59.990Ft.
    Ez eleg baratsagos ar, ha azt nezzuk, hogy az Arcad kerul 49.990Ft-ba, es a Premiumhoz +10.000Ft-ert kapsz 2 jatekot meg 20GB-os vinyot"
  • Kaplan
    Köszönjük Emese! Most oda mondtad nekünk ;)

Ennyi.
  • Kecso76
    Sziasztok!

Lehet, hogy most le leszek hurrogva, de én egy PS3 tulajdonos vagyok! De....de szeretnék venni egy Xbox 360 arcade gépet, hogy az exklizív játékokkal tudjak játszani!
    A kérdés az lenne, hogy az arcade csomaghoz kapott memóriakártya elég e?
    Lehet e hozzá USB külső winyót csatlakoztatni?
    Lehet e USB pendrive-t csatlakoztatni hozzá, illetve lehet e erre menteni a játékállásokat?

Megköszönném, ha válaszolnátok!

Kecskés Tamás
  • CSOCSO
    lfs-t jatszottam.... nem jott be mert eselyem nem volt azok ellen akiknek be volt allitva az autoik... nincs kedvem ilyenekkel szarakodni.. nekem a pgr3 volt egy fasza kikapcsolodos jatek.. a forza2 meg pont eleg volt szimulatorilag...
  • arty
    skyline: nincs regiováltásra lehetőség

spidey: pc-t probáltad vga-n ? monitorral tuti nincs gond ?
    még az lehet, h a box olyan felbontásra van állitva, amit a monitorod nem kezel. probáld ki, h kihuzod a memkártyát/winyot a boxbol, igy talán nem a beallitott felbontással probál majd indulni, hanem valami defaultal... ha igy van kép, akkor csak beallitasi gond, ezesetben jegyezd meg h vakon hogyan kell felbontast allitani és mehetsz neki winyoval :D
  • Sephi
    Eredetivel játszom. Ugyanaz a popup. ennyi...

(birom az ilyen okos fiukat)