176897
banner
  • deep
    kb 90-100k amúgy.
  • Laza
    Van egy 'olcso konzol, game' topic, ott erdemes korulnezni.
  • marcinger
    Sziasztok. Mennyiért lehet eladni egy X-Box 360as arcade gépet amihez van 2db 256mb-os mem. kari egy 20gb-os HDD, 2 vezetéknélküli kontroler, Vga kábel és 12db eredeti játék?(a gép nem flashelt)
  • Aleksz
    1080p-s tvre ha nincs hdmid vgaval ha van hdmivel
    720p-s esetleg 1080i-s tvn nincs hdmi: komponens van hdmi: hdmi
  • Laza
    Az enyemen is van, pedig mar lassan 3 eves LCD :)
    (Samsung LE32R51)
  • Laza
    De varjunk csak .... ket kulon tema fut.

Az egyik az, hogy az 1080p MONITORRA milyennel kosse: VGA v. HDMI.
    Ennel a kerdesnel egyertelmuen a HDMI a valasz.

Masik kerdesnel a 720p TV-re kotes a tema. Ott pedig szerintem egyertelmuen a Komponens a valasz (ha nincs a boxon HDMI).
  • gaboo7
    Pl az én TV-en van!(ez az) És így néz ki!
  • Aleksz
    de komponenssel nem lehet 1080pt és a vganak szebb képe van egy kicsivel legalább is a mi tvnken.
  • Laza
    Ha nincs HDMI csatlakozasod, akkor egyertelmuen Koponensel kosd ossze.
    Nehogy vegyel kulon VGA (D-Sub) kabelt, mert teljesen felesleges, ugyanis ugyanaz a jel jon mindkettobol, csak a Komponens nincs kotelezo felbontas tamogatasokhoz kotve!!!
    Raadasul Komponens kabelt adnak az X360 melle.

TV-knel egyebkent 'PC' csatlakozasi lehetosegnek hivjak, hivatalosan pedig D-Subnak. A koznyelvben pedig mint VGA szerepel, pedig tok hulyeseg, mivel a 'VGA' jelentese 640*480 felbontast takar csak, kozben megsem :)

A #42686-ban linkelt TV-n pedig nincsen PC csatlakozasi lehetoseg D-Subbal, csak HDMI-vel.

X360 VGA kabellel ilyen csati kellene hogy legyen a TV-n:
  • Laza
    A VGA kabel analog a HDMI digitalis. Van meg kerdes? :)
  • Alwares
    Gondolom kell majd pár új játékhoz. Age of Conan szerintem igencsak telepítés esélyes...
  • rambuu
    Hoho "Install lehetőség?"
    És ez mit takar pontossan?
  • Oldman63
    Normál VGA csati, ami egy számítógépen is van?

Ami ezen a készüléken van csatlakozó (Philips 32PFL5322), ennél többet nem láttam még... ezekből melyiket lehet VGA csatlakozónak nevezni?
  • Aleksz
    A mi tvnken is van vga és ha most akarsz venni akkor szinte mindegyiken van. sztem
  • Oldman63
    VGA:HDMI 1:1 egyelőre :-)

Olyan csati hogy VGA nincs egyetlen TV-n sem. Ezek közül melyik lenne az?

S-Video
    Scart
    Komponens
    HDMI
    Jack
    RCA
  • arty
    vga - analog
    hdmi - digitális

az analog összeköttetés érzékenyebb a zajra

kisebb felbontás esetén kevésbé jelentkeznek az analog összeköttetés hibái (szellemkép, szinek összemosodása, analog zaj), de a kép igy is picit életlenebb. ez 1360x768 képpont esetén akár előny is lehet (izlés dolga), de 1920x1080 esetén vszeg a hibák jobban előtérbe kerülnek

összességében: próbáld ki :D
    látatlanban viszont hdmi!
  • james69holden
    VGA
  • Oldman63
    Sziasztok!

1x már szóbahoztam, de nagyon nem értem a dolgot...

Van egy 2006 évi Premium 360-asunk, amin ugye nincs még külön HDMI csatlakozó. Szeretnénk venni egy 82" -os LCD kijelzőt (tv-t) rövidesen.

Milyen csatlakozó legyen feltétlen a TV-n, hogy a 360-asról a legjobb minőségű legyen a kép? Milyen kábelt kell majd vennünk a 2 készülék közé?
  • Lambo fan
    valaki esetleg tesztelte már az XBox360-at VGA kábellel és HDMI-vel is egyazon HD megjelenítőn??
  • Lambo fan
    de miben jobb a HDMI, mint a VGA? Mindkettőnél 1080p képet leet kapni a HD megjelenítőn. Valaki segitsen pls..
  • grebber
    De ezekre már csak ügyelnek ne legyen olyan hibás mint a mostaniak!
  • Istencsászár
    Ez csak 360 slim féle lehet, amolyan PS2 módra, de nem új box:), az uj majd 3-4 év mulva
  • Lambo fan
    bocs a szar billentyű működésért
  • Lambo fan
    jó de azt is eg tudok indokolni miért job a hdmi mint a vga? vagy csak úgy hasraütés szerűen nyögted be?
  • grebber
    2009-ben jön az Xbox 540?

A TGdaily szerint a 2009 őszén érkező vérfrissítés sokkal nagyobb volumennel fog rendelkezni mint az eddigiek, a gép külsejét tekintve is megújul. Az Xbox 540 vagy Xbox 2,5-nek a Valhalla chip lesz az alapja. Nem csak a gyártástechnológiáját rakják át 45 nanométerre (aminek köszönhetően az idén augusztusban érkező Jesper platformnál is olcsóbb lesz az előállítása), de egy jóval kompaktabb rendszert is kapunk, mivel a cpu-t, a gpu-t és a memóriát egyetlen magba olvasztják össze, ráadásul ezek mellet nagy valószínűséggel egy Bluray lejátszót is kapunk.

Ennek köszönhetően csökkenhet a gépméret, az előbb említett lap úgy tudja, hogy az Xbox 360 átalakított verziója, a PS2 házára emlékeztető vékony borítást fog kapni. Lehetséges, hogy a hűtést is lecserélik, mert a Microsoft arra kérte partnereit, hogy azok álljanak elő jobb és (persze) olcsóbb megoldással, ami azért érdekes mert már az egyszerű Xbox360-nak is nagyon olcsó a hűtése (de redmondi barátaink bizonyára megtalálják a megoldást arra, hogy hogyan spóroljanak még többet).

info: Cybergen
  • Zsoltika 007
    Jobb a hdmi szvsz.
  • Lambo fan
    sziasztok!
    FONTOS kérdésem volna!

Szerintetek egy 26 collos 1080p HD monitoron van különbség a közt ha az XBox360-ast VGA kábellel kötöm a monitorra, vagy HDMI-vel? Elméletileg mindkét verzióban 1080p felbontást kapok. De valaki azt mondja a HDMI jobb, de hallottam már az elenkezőjét is. Vagy teljesen mindegy? Kérlek, valaki hozzáértő segítsen milyen kábelt érdemes venni!!!
    Köszönettel
    Ádám
  • Alwares
    Nem is lesz, baromságnak tartom mert miből állna odatenni egy-egy fekete csíkot...
  • arty
    2008 spring update - (pletyka!)

pár fontosabb:
    - install lehetősége
    - media winyora másolása usb eszközről (zenék, videok, stb)
    - adományozás MS ponttal

16:10 támogatás és javitott xbox1 kompatibilitás nem wide képernyők esetén továbbra sincs napirenden :(
  • Gaben17
    sry hogy nem egybe ,de akkor tess itt találsz címet...: http://xboxlive.uw.hu/
  • Gaben17
    figyelj,leírom én hogy csináltam még annó: csináltam egy freemail-es email címet, ezzel a freemail-os email címmel regeltem itt: https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf?lc=1038

utánna ha kész voltam akkor a boxon beírtam emailnek a freemail-es címet,jelszónak pedig amit ezen a live id-n adtam amikor regeltem vele. utánna már el is fogadta a box:) angol címet találsz azon az oldalon amit belinkeltem...regisztrációs fül alatt írják milyen címmel tudsz UK reget létre hozni+telszám...
  • Sam16
    Köszi a helpet de egy a baj nem sokat tudok angolúl :) így nemsoakt értek belőle :S bocsi
  • SilverStone
    windows live id cannot associate with that gamertag
    Ezt írja?
    Ha igen akkor talán ez lehet segítség
  • arty
    igen

http://www.xbox.com/en-US/games/backwardscompatibility.htm
  • Sam16
    bocsi nem játék hanem a liveba ahova az emailt kell meg a password-öt beírom és azt írja hogy nincs egyesítve az Windows LIVe ID a GamerTag-el vagy valami hasonlót próbál magyarázni pedig midnen angol a hotmailben minden angolnak megfelelően állítottam be... :S
  • gaboo7
    Xbox játékokat hogy lehet lejátszani wincsis X360-al? Valami frissités kell?
  • Istencsászár
    Nemértem a problémádat, milyen játékba?:)
  • arty
    nincs extra hallásom, de az 5.1 és a surround között bármikor meghallom a különbséget. brutál mennyivel jobban pozicionáltak a hangok boxon a dd5.1 miatt (pc ugye csak surround)
  • Sam16
    oké csináltam egy címet meg minden és benyomom a játékban ezzel az adatokkal
    és azt írja hogy nincs összekapcsolva a Live ID a Gamertag-el
  • Gideon Wieth
    nincs mit :)