176892

-
kiprobaltam en is a Grid et...
haaat.. erdekes....... viszont szvsz a drift resze eleg zsirra sikerult........ sokkal nehezebb driftelni mint barmi eddig megjelent gagyi jatekban........ nem all magatol keresztbe az auto mintha lenne egy kozepso kerek az auto alatt ami forog 360 fokban.. plusz kuuuuuurvakonnyu kifordulni szal nagyon ovatosan kell adni a gazt....
szvsz az eddigi legrealisztikusabb drift moddal van dolgunk.
ja es a sima jatekban is ovatosan kell tolni mert ott is kifordul az auto mint a forza 2 ben.. persze ki kell kapcsolni a segitseget ahogy a forzaban is.. es egybol mas a helyzet.............. -
Kérdeznék még egyet (meg aztán még sokat, noob vagyok x360 téren. :D)
Tehát, jól szellőző helyen van a drága, meg új gen. gép, és hűtésmoddolt is, kikapcsolás után még hűti a gépet. Mi van áramszünetkor, már ha épp megy a gép? Kapu, kalap? -
Aleksz #42853 Hello. hátha itt okosabba társaság
T-onlineom van és szeretnék csatlakozni livera. modem van abból megy switchbe onnan 2 gépbe és menne még a boxba. de a box nem talál ip ha adok neki akk a következőt nem találja. aki hasonlóan kötötte össze t-onlinenál és műxik live az pls írja le hogyan. előre is thx -
amdrula #42852 Hát még úgysem viselkedik úgy :D -
Kikapcsolva ezeket NEVETSÉGESEN viselkedik. A kipörgések stb. Annyira szar, hogy már fáj. Arcade ez nagyon durván. Kár érte, csak be kellene a Pro mode mellé egy realistic ot is rakni. A Codemasters valószínű meg is tudná csinálni.
Természetesen mindenféle konfigurációban próbáltam. -
Stinger 576 #42850 Szerintem meg csak ki kell kapcsolni a rásegítéseket a Driving Assistsben, mert érthetetlen módon alapból newbie beállításokat haznál a játék. Ha offolod, mindjárt úgy viselkedik, mint egy komoly autóversenyjáték. -
Oldman63 #42849 Köszi, mostmár igen! Valóban szebb a kép.
:-) -
Kérdésem lenne:van még vki aki tolja ezt a szutyok Uefa-t?
Van egy olyan érzésem hogy az én Saturnos Elite gépem nem kompatibilis vele,legalábbis a wireless kontroller nem szereti.Rányomok hogy rugjon bele egyet a labdába,eltelik 5 10 mp és talán ha még nem vették el tőlem megtörténik.Érdekes mert minden más játékban rendesen időben érzékeli a gombokat...
Másik érdekes dolog,hogy lehetséges e hogy rendes gólokat kapjak,szal hogy ne olyanokat hogy a védőim nem rugják ki a labdát mikor kéne,a kapusom odaüti ahol az ellen játékosa van,bent van 4-5 magas védőm és az ellen legkisebb játékosa elfejeli mert az én embereim nem csinálnak semmit.Nem tudok normálisan ráváltani arra akire kéne.
Iszonyat lassan reagálnak a játékosaim a helyzetekre,van hogy az ellenfél ott megy el mellettük és nem lép oda,holott nyomom ezerrel,majd kiesik a gomb.
De biztos nálam van a gond... -
Köszi srácok
-
goldnarmz #42846 Telefont előveszed, ott van, hogy "Multiplayer". Zöld. Szól, hogy át fog váltani MP módra. Zöld. Kis töltés után megkérdezi, milyen módban akarsz játszani. Kiválasztod, bejön az adott match-re várakozó egyedek listája, Zöld. És már indul is a móka. -
Telefonba van a multi opció. -
Sziasztok lenne egy kérdésem pénteken vettem egy gépet, ma beélesítettem a LIVE-t kaptam 1 hónap gold előfizetést. A GTA4-t is meg vettem azt szeretném megkérdezni hogy , tudom multiba ki próbálni mert nem találom a game options-ban

Bocs ha
voltam
de még kezdő vagyok
-
goldnarmz #42843 THX! Ezt próbáltam, de nem történt semmi sem. Nyomtam röviden is, hosszan is, és semmi. No, majd mégegyszer.
-
Hali!
Érdemes az arcade-t megvenni? És előfizetés kell hogy neten nyomhassam nem? A silver előfizetéssel lehet? -
snoop dog #42841 Mo-on milyen obltba lehet kapni xbox livos feltöltökártyát? -
Gép elején és a kontroller hátulján van egy kis gomb, ami a kontroller "párosító" gombocska: azt kell megnyomni.
A másik kontrollerrel játszó embernek is létre kell hozni egy profilt és utána irány játszani. -
Nem fogom megszokni, mert bottal sem piszkálom meg a demó után. -
goldnarmz #42838 Sziasztok!
Van 2 X360. Mind2höz van logikusan 1-1 controller. Hogy tudom megcsinálni azt, hogy az egyik X-el mind a 2 gamepadot felismertetem, és így játszunk 1 gépen 2 gamepaddel? Fifa-t vagy NBA-t gondolom, lehet így tolni... Odáig eljutottam, hogy a másik X tápját ki kell hűznom.
Aztán nyomkodtam én mindent a joyokon meg a boxon is, de semmi...
-
Laci08 #42837 köszi
-
tedd fel a legujabb xbox live frissitest, majd tegyel be egy divx av-s lemezt es probald lejatszani
ekkor leszedi hozza a liverol a divx(+stb) kodeket es mehet a menet :) -
Laci08 #42835 Az érdekelne hogy lehetne a boxon avit lejátszani. A media centert próbálgatom beállítani de nem értem mit kellene csinálni. Aki tud legyen oly gáláns és segítsen .Előre is kösz -
Túldramatizálod :D
Tulságosan tapad és túl jól fékez, árkádosabb, mint a megszokott, sőt, fura. De ha megszokod, a játékmenet TALÁN majd kárpótol. -
De. A vezetési élmény egy vödör szar nyalogatásához mérhető. -
ez azért van mert valószínűleg hozzápiszkáltattál a géphez,..mondjuk hűtésmód? flash...hopp :/ -
léri16 #42831 végre boldog tulajdonosa vok 1 xbox 360nak(porszívónak)!!elneveztem igy mert akkora hangja van mint 1 porszívónak de engem ez cseppet sem zavar!! -
Hát, nemtom, én Pc-n kipróbáltam a grid demót, billentyűvel, és azt kell, hogy mondjam, nem annyira undorító az... -
Ez a motor szép, látványos a törés a legjobb amit valaha láttam, az ütközés modell szintugy ( ugy bele lehet állni a falba hogy ráddől a gumifal stb... ), de a fizika ugyan az mint a Colinba, irreális lassulások, gyorsítások... nem kormánynak való gém, nem kell hozzá percíz vezetés... ahhoz hogy komoly F1es gém legyen egy Simbin szerű csapatnak kellett volna megkapnia, vagy megvennie, de hát ők csak kis halak egy tengerben a kódmesterekhez képest. -
Undorító fizikája lesz, ahogy az összes új Codemasters cuccnak. -
codemasters-t könnyü megitélni, GRID és DIRT és a colin rally 3-4-5, valamint a toca alapján
nem fognak jo F1-et csinálni :)
ami fixen várható, h kiég a szemed a sok HDR-től majd :D -
Kalozoner #42826 valaki nem tudja splinter cell conviction-nal mivan? mert nagy a csend körülötte.. -
Codemasters is csinál F1 gamet. Ha csak olyan jó lesz mint az f1 challenge mai graffal és fizikával már jó lesz nálam. -
helyes döntés :)
dashboardon a szineket remelem 'expanded'-re allitottad (konzol settings/display) :) -
Itt a lista, hogy mik várhatók még ebben az évben -
Hi all!
Valaki mondana nekem pár exklúzív játékot amik nemsokára jönnek ki X360 ra? Nem nagyon ismerem a felhozatalt X360 téren mivel csak 2 hét múlva lesz meg az Elitem.
-
Hát de az még 1,5, 2 év szerintem ha nem csak egy grafikai update-et kapunk. -
Grizzly4x4 #42820 Komolyan mondom ez a forum egyre ratyibb basszátok meg az már nem állapot hogy nem vagyok itthon hétvégén, erre megjövök mondom elolvasom mi jót irtak ide le a népek, erre másfél oldalon keresztül vitatkoznak az agybaszok hogy hangos-é vagy nem!!!!!! Baszki ha játszol akkor ugyis tökmindegy mert a játékra figyelsz, ha meg ennyire zavar a hang akkor vegyél egy kibebaszott PowerPc-t vízhűtéssel és játsz azzal mert abba még a drive sem olvas hangosan!!!! Amilyen agytrösztök vagytok nektek még az sem lenne jó ha a box tökéletes lenne minden téren mert akkor meg már túl jó nem? -
Aleksz #42819 é n egy hónap alatt meguntam. lehetett volna benne több pálya -
Oldman63 #42818 Hali!
Végül egy LG 32LB76 LCD TV-t vettünk, meg egy VGA kábelt.
Meggyőző a látvány, amit kaptunk!
:-)
-
Lambo fan #42817 wáá nincs időm kijátszani a Forza 2-őt, nincs vkinek egy 100%-os elmentése? Csak mert a legzsírabb verdákat mire megszerzem, hónapok ha minden héten csak egy keveset játszom hétvégén... :( -
Mit? amugymeg csak a Forza 3 ami számításba jöhet...