176890

-
Sziasztok!
Valaki megadná a linket amin le van írva h melyik Xbox játékok mennek 360on ? A star wars revenge of the sith érdekelne :) -
SilverStone #43577 14GB -
Dévids #43576 Azt szeretném kérdezni, hogy egy 20GB-os HDD-nek mekkora a kapacitása amit el lehet érni?(mert gondolom a 20Gb úgysincs meg) -
:DDDDD ekkora szöveget, amugy igen!Elég kocka hozzá, vagy csak van valami beütése hozzá.Én joy-al hardon elvittem a 7esig, de ott már oan gyorsan kell a gombokat nyomni hogy joy-al már nem lehet.Aztán átáltam expertre az is megy, most a 3-mas szinten vagyok :) -
Nem kicsi kockának kell lenni hozzá, nekem megvolt a GH3 gitárral, HARDon már nehezen toltam el a számokat. Gondolj bele mennyit kellett gyakorolnia, hogy egy videójátékon ezt elérje. De ennyi, én inkább igazi gitáron pötyögök el abból még profitálhat is az ember. Félre ne értsd a GH kurta jó játék de aki már ilyen szinten tolja annak jót tenne egy foci a parkban, vagy egy fagyizás anyuval. :P -
SilverStone #43573 Így igaz. -
Hát ez ..... naon durva...hogy lehet ilyen gyorsan nyomkodni a gombokat lapból nemértem dehogy nem hibázik egy 8 perces számban experten a srác ez duuurva!!:S joy-al nemlehet xD kikellene nekemis próbálni gitárral de piszkosul drága! vaterán is 20ért vesztegetik mikor 25 már játékkal! -
flémkeltés --> büntipont, nem kell magunkra venni, de akkor is a feltételezés mindenki számára sértő. :)
-
EasyLife #43570 vau vau! 
-
SilverStone #43569 lol:D -
Ragnar360 #43568 Nalátod én már ezt mikor megmondtam, hogy ITT az emberek több mint fele ÉRTELMI FOGYATÉKOS és lelettem ugatva mindig, valszeg most is azt kapom, de kit érdekel, ami igaz az igaz
-
Nézd, én legalább nem az X-emre és az Atira verem. -
detoxic #43566 

-
eléggé offtopik, de nesze: http://www.wftpserver.com/
(ON: te tényleg ennyire h*lye vagy?) -
Torry #43564 Hi all!
Nincs valakinek elfekvőben egy olyan régi 24órás xbox trial kód?
Nagyon hálás lennék érte.
Köszi! -
SilverStone #43562 Üügyes!
-
Ragnar360 #43561 GH III, Bear witness, ladies and gentlemen, to one man's triumph over Dragonforce's Through The Fire and Flames on expert, hitting every single note to achieve a score of 987,786 and 100%.
Na ez a nemsemmi baszki :D
-
Ragnar360 #43560 Értelmetlen a kérdésed...szerintem (el)fogalmaztad, mivel UK és EU mondhatni ugyanaz, szóval azt ird ami dp oldalán van :)
Alwares: köszi -
Ragnar360 #43559 -.- -
Még szerencse, hogy MOn nincs live hivatalosan. Ha meg Angliába laksz nyugodj meg, nagyon készségesek az ottani ügyfeles lányok ,) -
:( -
SZANALOM EZ A MICROSOFT!!!!!!!
lejart a bankkarim.. azota van uj de mivel fel eve nem jatszom online csak poenbol fizetem a gold liveot!!!! most hogy lejart a bank akuntom kuldtek emailt az MS ek hogy huu lejart valtoztasd meg gyorsan... dehat en le se szarnam mivel ugysem jatszom tehat had jarjon le nyugodtan!!!........ aham.. lejart. most szeretnem letolteni silver akuntommal az egyik demot DE NEMTUDOM mert nemhogy goldom nincs DE sehogy nem tudok bejelentkezni livera!!! meg silverrel sem.. egyszeruen LETILTOTTAK emiatt a picsaba........ aszondha updateljem a fizetesi metodusomat.. oke.. ranyomok az account managementre de nem jon be az oldal mert be kene jelentkezni.. HADDEBAZMEG NEMTOK mer nemengedi.. szal ez a nezd meg a kodot az ajtohoz de a kod a bezart ajto mogott van effektus.. HURAAAAAAAAAAAAAAAA.. mosthivhatom fel a buzi majkroszoftot hogy mijageci van -
SilverStone #43555 Valami mmo is jöhetne már.. -
SilverStone #43554 Nagy kedvencem volt az összes része:)
Bizta ez is tuti lesz.
-
Sid Meier's Civilization Revolution demó marketplészen! Jajj de várom már ezt a játékot! -
A vezetékest természetesen, mert sima USB. A vezetéknélkülihez kell egy 4 ezer forintos USB adapter. -
Sziasztok! az xbox kontrollrerjét rá lehet kötni PCre alapból? vagy miylen csatlakozása van? -
Mind1 is me valamiért nem bírtam be állítani...
De szaros Ebay-en keresztül meg nem birok venni, me Szerbiai vagyok, és itt nincs PayPal és nem lehet vásárolni...
Emígy meg drága szerintem. -
Csöppet jól megcsinálták a hanghatásokat a BF BC-ben -
Minden hónapban szívja le ha kell hanem... csak akkor lehet leállítani hogyha veszel 3 hónapos goldot és kódot irsz be... -
Igen, nem ajánlott, mert automatikusan meg fog újulni minden évben kérés nélkül is. -
Valaki próbált már venni, xboxon belül Live előfizetést? -
ja így tervezem,ha csak nem lesz még egy 7 múlva sem p2p-n:)
de egyébként mostanság már nem is demozgatok,csak most jól jött volna ez
azért nagy általánosságban sztem eldönthető,hogy must have or not:) -
no problem, torrentről lerántod, kiirod egy ujrairhatóra és mehet a menet :) -
Eladó egy javított X360 prémium csomag 40e ft-os irányáron.Érdeklődni pü -ben lehet. -
gondoltam,köszi -
silveres mindig 1 hét csuszással szedhet mindent -
bf bc-t csak goldosok tudják most szedni?(gondolom) -
Má le is szedtem most próbálom. -
BF BAD COMPANY DEMÓ LIVE-ON!!!