176890
banner
  • CSOCSO
    fasza a linksys csak basznak mukodni 1 ev utan... eddig 3 wifim volt.. mind linksys... btw a szurke amelyik N es az nagyon durva... a kov utcaban is fasza vetelem volt.. mikozben a sima G meg elhal a haz mellett...
  • kisgabo
    linksys wrt54GL, és pont, a legjobb.... 13k körül van. GL, nem GS és G és egyéb.
  • tomi890125
    nekem van eladó D-Link Wireless routerem :)
    kép róla még garis :) 6k
  • PoisonChihuahua
    Kb. 1 hónapja tönkrement a routerem (König márka ) és szeretnék egy újat ami jobb márka, megbízhatóbb és lehetőleg 15-20e között van. Már egyszer kértem segítséget itt a PC-Hardware fórumban, de basztak válaszolni, szal most a ti segítségetekben bízom. Mivel semmi tapasztalatom nincs router ügyben (a fentin kívül) ezért még azt sem tudom melyik a "vezető" márka mostanság. Jó lenne ha valaki ajánlana nekem egy márkát, ha pedig még típust is mondana azt nagyon megköszönném.
  • Istencsászár
    Már nemlehet...

Mikor lehetett jelentkezni regeltem mailt, aztán néztem fél napig, de nemjött meg a visszaigazolás aztán el is felejtettem... most hogy szóbakerült megnéztem és visszajött a konfirmésön, de már hiába megyek rá mert már elfogyott minden kulcs.
  • Kandurex
    te rohatt!!! linket!!!
  • butyokanime
    Multizni már nem,de ő csak demokat akar leszedni :)))
  • Alwares
    Na kinek van még Endwar béta kulcsa? Mert nekem van :P
  • DanielT
    Csináld meg, én is akartam már, de te írtad hamarabb :) Korrekcióban segítek :)
  • Gideon Wieth
    elvileg jobb:)
  • mama2
    Hát egy ilyen enthernet kábelt kaptunk hozzá. Gondolom azt kell csatlakoztatni az xboxhoz, azt úgy lehet. Sirály, szedem a demókat:D. Amúgy van a games libaryba, játékok, mint pl cars(verdák) demó, meg test drive unlimited demo:D. Játszottam vele, nagyon nagy:D.
  • Örm
    Hello!
    A Hulk játék olyan lesz mint az Iron Man vagy annál azért jobb lesz?
  • trogerzsiger
    De Silverrel multizni már nem lehet nem?
  • butyokanime
    És egy lan kábel nem árt a gépbe :D másképp hogy netezel.
  • butyokanime
    Lehet törölni a profilod...nemkell fizetned ha nemakarsz, ha letelik a gold akkor is silver maradsz, azé elvileg nem kell pénz.Javítson ki valaki ha nem jól mondom :) de elvileg így van.Meg tán demo-kat tudsz leszedni silver-el csak későbbb mitn mikor felkerült.
  • mama2
    Nekem senki?
  • trogerzsiger
    Köszi!

Mondjuk már közel a boxom és akkor derül majd ki, hogy milyen lesz igazából a kép. Most még vacilálok hogy vegyek pár hónapos arcadot 40-ért vagy drágábban hddset.
  • arty
    ahogy irtam, akkor kétszer lesz méretezve a kép = szar lesz

1280x720ra kell allitani minden 16:10es monitoron a boxot(kivéve ami 1920x1200as és tud 1:1 nativ hajtást)

de tőlem aztán mindenki ugy allitja be, ahogy akarja :)

DanielT: thx az infot - esküszöm annyira unom allandoan ugyan azt leirni h csinalok egy felbontás tutorialt :)
  • BuktaXbox360
    Star Wars 3-at láttam használtban tegnap 1 boltban. Természetesen nem könnyű olyan játékot beszerezni ami régi. Ezen ne háborodj fel. Yugi oh....ezt nem kommentálom :)
    Mellesleg vatera is tele van xbox1 sw3 lemezekkel: http://www.vatera.hu/listings/index.php?ob=2&q=star+wars+xbox&td=1
  • Grizzly4x4
    Baszki nekem is mondta mondta mindenki hogy milyen felbontás milyen kábel, egy nálam tuti én VGA-t használok Acer Lcd monitoron és én 1360x768-ra állítottam be és nekem ígyjön be itt sokán mondták hogy lejjebb kéne mert méretez ide meg oda én megpróbáltam mindent és nekem ebbe tűnik a legszebbnek ha meg valójában nem így van akkor se érdekel mert sima SD-hez képest így is ultra a látvány!!!
  • mama2
    Valami test Connectiont akar csinálni. Gondolom be kéne dugni valamit nem? De mit? És ha letelik az az 1 hónap ingyen Live, akkor lehet valahogy törölni a profilom? Mert nem akarok előfizetni, csak egy játék demójára lennék kiváncsi.
  • mama2
    Elvileg csináltam live profilt. Hogy tudok demókat letölteni?
  • trogerzsiger
    ŐŐŐ szerintem ezt nem lehet eldönteni hogy melyik a legjobb, mert kinek melyik jön be:D
  • Istencsászár
    Homályos? micsoda?
  • Denes888
    Nekem van componenes,hdmi,vga kábelem. Componens: Kicsit hamisak a színek, de nagyon szép. HDMI: Nagyon éles, de a hátul ütője hogy recés a kép, és itt a legszebbrk a színek. VGA: Nagyon homályos, monitoron én nem tudtam benyomni 16:9-et, és a szinek is mosottabbak.
  • kvanta
    Megmondom őszintén lövésem nincs mekkora felbontás kell. Most vettem a monitort nemrégen a boxhoz és eddig a régit ebben használtam ezért azonnal erre lőttem be a boxot is. Mivel nem volt csúnya a kép, nem volt lapított, széthúzott ezért úgy gondoltam meg is találtam elsőre a jó felbontást. De ezek után megnézem más felbontásban is, hogy néz ki. De szigorúan jövőhéten csak mivel most államvizsgára kell gyúrni és félek, hoyg leragadok a játékkal.. ezért nem is kockáztatom meg a box bekapcsolását :D
  • trogerzsiger
    na az jól hangzik.
  • amdrula
    5:4-es felbontást használsz a 16:10-es monitorhoz?
    Érdekes gondolat.
  • kvanta
    Nekem is Samsung 223 BW monitorom van, és az 1280x1024-es felbontás használom. NEm vettem észre hogy csúgya lenne igaz nem is próbálkoztam más felbontásokkal, mivel ez elsőre jónak tűnt (VGA- kábelt használok)
  • trogerzsiger
    Nos most megnéztem a windózban és van a moncsimnak 1360x768-as felbontása, de ugye a natív 1680x1050. Mert én úgy akarom összekötni hogy xboxból a hdmi és a moncsiba egy hdmi-dvi átalakítóval bekötöm. Akkor a kép nem lesz valami szép? Egy htcp-s samsung 223bw moncsim van.
  • tomi890125
    én pont aminap találtam ezt a nagyon hasznos oldalt ajánlom nézd meg
    klikk
  • DanielT
    Annyit pontosításként, hogy azóta kiderült, hogy ha megfelelő HDMI bemenete van a tv-nek (Pc-DVI kompatibilis) akkor ott is beállítható az 1366x768, nem csak VGA-val. A képminőség ugyanolyan mindkét kábelen. Nem azért kevésbé recés mert homályosabb, hanem mert a box méretez. HDMI kábelen is kevésbé élénkek a színek ezen a bemeneten.
  • kriszadon1985
    Köszi a felvilágosítást:) Akkor most már értem, hogyan műkösik ez a dolog. Még1x kösz
  • arty
    1360x768 akkor jo, ha hdready lcdtvn nyomod, aminek ennyi a felbontása.
    ekkor a box feskálázza az 1280x720as játékot 1360x768ra és a tévéd már hozzá sem nyul

ha a monitorodon allitasz be 1360x768at, akkor
    1 nem lesz kép, mert nem támogatha a felbontást
    2 lesz kép, de a box egyszer átméretezi az 1280x720as játékot 1360x768ra, majd az lcdmonitorod MÉGEGYSZER (HIBA!!!!!) méretezi a képet a saját 1680x1050es képére. Kétszer méreteződött a kép, fos lesz a minőség.

trogerzsiger: lcd monitorra abszolut, mivel a HDMI élesebb képet ad és nagyon cakkosnak látszodnak az élek :( vga kábel picit homályabb, ami itt jotékony 'aliasing' szerű effektnek hat. (najo, persze nem AA, mert randa, de a hdmihez képest sztem lágyabbak a kontúrok - ld. danielt képeit korábbról)
  • BuktaXbox360
    California, Beverly Hills, ZIP: 90210
    Utca: abcd 999.
  • PoisonChihuahua
    Minek, attól még lesz regiózár.
    Egyébként: Klikk
  • AntiHero
    Valaki mondjon már 1 US (amerikai) bolt címet (Irányítószám (ZIP-Code)- Telefonszám (Phone number)). Mert az istenért nem találok egy normálisat:(

profil reghez kell:)
  • itharius
    ahha, okés, köszi

nekem is fagyott már, de nem számottevő, kb 3-4 alkalommal
  • Scotty99
    Resident Evil megjelenése ismeretlen
    Far Cry 2: nov. 28.
    Dead Island: lesz etgyáltalán boxra? :)
  • Gideon Wieth
    Illetve far cry ösz közepe ha jól tudom
    Residentre nekem karácsony ugrik be de ez nem 100as Dead Islandról meg nem tudok megjelenési időpontot :)