176893

-
Holnap. -
Gordianmail #44186 Köszi! Ilyenre gondoltam :) Így már azért látom a lényeget.... -
PGR4 pl kb 3 autó + 1 motor és 2-3 pálya és időjárás effekt. De változó... annyit amennyit egy demo mindig is szokott:) a DMC4 10 perces időkorlátot:D -
Gordianmail #44184 Ezt tudom. De példát szeretnék, amiből a nagyságrendet megtudom 
Mert így azt sem tudom, hogy egy xy demo-ban benne lehet-e a teljes játék autóinak fele, vagy nem...
-
detoxic #44183 Köszi,most inkább kihagyom :D
Már megtörtént kb. 2 hete ;) -
játéktól függ, nincs megszabva mennyi autó és mennyi pálya lehet egy demóban -
format C: -
Gordianmail #44180 Bocsánat, hogy ennyit kérdezek a live-ról, de még nagyon foglalkoztat, hogy egy DEMO mennyit tartalmaz általában?
Mondana nekem valaki 1-2 példát? Pl. Vmi autós játék hány pálya, hány autó?
Köszönöm
-
detoxic #44179 Hy,bocs de most nagyon off leszek....
Segítséget szeretnék kérni tölletek...
Valami rátelepedett a gépemre,iszonyatosan lassú lett a böngészés,úgy hogy a torrent nem is fut!
A nod nem talál semmit,spybot sem....
Van valakinek vmi tippje?
Honnan tudom meg,hogy mi fogja vissza a netet?Eddig ilyen problémám nem volt :(
Ez az oldal is kb 1,5perc alatt jött be,és ez még a gyorsabbak közé tartozik...
Opera-t használok,próbáltam a ffox-ot,iexplorer-t,ugyanolyan lassú mind...
Mégegyszer bocs a hatalmas OFF-ért,válasz,segítség jöhet privátban is ;)
-
Mikor fog megjelenni az Alone in the Dark? -
használtat kihagyom és nem nagyon tetszenek nekem ezek az olcsóbbak,inkább tutira megyek. Hogy tudok gold accountot szerezni bankártyával? Mert beírtam szépen mindent hibát írt ki, visa electronnal csinálnám, vásároltammár vele steamen, bwinen.. -
Hálásan köszönöm a tippet, ismét egy kíváló darabbal bővült a gyűjteményem.
-
Drágán vetted... ujonnan 11-12ért lehet venni, használtam még olcsóbban. -
Skyline #44174 Y-al....Amikor futsz fedezék felé nyomd meg az y-t bercsúszik...Van benne fedezékbe vonulás,és fedezékből vaktában kilövés is..:)
Ha a fedezék elött állsz csak gugolj le asszem akkor nemkell y...:)
-
Na megvettem a gta 4-et 14 ezer volt 576ban Tatabányán de szerintem az összesben így van julius 1-ig. -
Sajnos ezt kihagyták belőle, nemlehet. -
kösz :) és army of twoban hogy lehet fedezékbe vonulni ? mert nem megy csak legugol előtte :S
-
A lepusztultabb környékek tele vannak velük, pl. Bohan északkeleti része a Night Club környékén. Megálsz mellette, dudálsz, elviszed egy kihalt helyre, aztán mehet az action. -
hogy kell vagy hol kell GTA 4 prostikat fogni ? egyet nem láttam még, kiváncsi lennék mit alkottak ... -
az lehet ok, h a kinti hőmérséklet is alacsony? ;-) -
Th0m #44167 elhiszem és tudom is ,csak elég furcsa :) -
Ugyanezt szokta az enyém is csinálni..de hidd el, nem a kifújt levegő hőmérséklete számít. -
Th0m #44165 miért van az h most 4 és fél órát játszottam boxon és még mindig hideg levegőt fújt, és van amikor 1 óra után már elég meleg?:D idióta-.-:D
-
Gordianmail #44164 Hű, akkor ha pc-n töltök kb 6-700 kbyte/s-al, akkor a Microsoft kiszolgálói ennyivel adják is nekem?
Ftp/torrent -et azért kérdeztem, mert pl blizzard játékok frissítéseit torrent-szerűen (nem csak a kiszolgálóról) lehet szedni. Így feltölteni is kell.
Na mindegy, akkor ez így zsír! Köszi
Már nagyon benne lennék egy premium gépben. Kezdetben GTA4 + demok.
Később meg ami még megtetszik jönne hozzá...
-
"Xbox live SILVER -rel milyen gyorsan jönnek le nagyságrendileg a Demo-k, Video-k?"
Az internetkapcsolatod sebességétől függ. Ha arra gondolsz, hogy Gold-dal gyorsabban jön akkor tévedsz.
"Amugy milyen technologia a letöltés? Torrent, ftp?"
Nem értem, miről beszélsz? "Sima" fájlletöltés szerverről. -
Gordianmail #44162 Hali
Xbox live SILVER -rel milyen gyorsan jönnek le nagyságrendileg a Demo-k, Video-k?
Amugy milyen technologia a letöltés? Torrent, ftp?
Köszke -
és az miért jó, ha a gépen minden egyes filmel szenvedsz órákat, h végül szar minőségben megnézhesd boxon? :D
pc-n katt és nézed jó minőségben... és a pc-t ugyanugy rá tudod kötni a tévére... és közben a box legalább nem zabálja az áramot a pc mellett :) -
Freedy #44160 175W-os HDMI-s premium éri meg legjobban. -
Csak egy tipp és látatlanban mondom ha gépen beleégeted a feliratot akkor úgy nem jó? -
Zsolcz #44158 istenem.. kérdésemre nem válaszoltatok -
én anno pár napot rááldoztam, mire ment 'minden' - a minőség gáz, felirat nincs, sztem nem éri meg a ráforditást... kösd a pécét a megjelenitődre, nézz azzal filmet, arra valo :) -
Piko888 #44156 Én nem tudok codecet rakni a boxra? -
Elvileg autómatikusan letölti a kodekeket a lájvról hogy ha hiányzik. ha meg nem játsza le akkor ezvan... -
Piko888 #44154 Srácok összekötöttem az xbox360-at a pc-vel windows media centerrel, de sajna pár videót nem akar a box lejátszani, kodek hiba miatt, hogy tudok kodeket rakni a boxra, mert a pc-n van fenn és ott le is játssza a videókat? Köszi -
részletek érdekelnének :) miért nem lesz? (csak a háttér érdekel, maga a játék nem :D ) -
Freedy #44152 Pedig nem ártana...... Én is kerestem egy jó ideig(amíg kisebb voltam) hogy mji a francért kell suliba járni, és rájöttem:D Bár az iskola nagy részét a mái napig hülyeségnek tartom. (ált iskoláról beszélek)
ON
Tudtok valami jó kis karaoke játékot? American idol-t nézegettem, az jónak tűnik videók alapján. Az lenne a legjobb, ha lenne sing star xbox-ra:D de az egy bizonyos ok miatt soha nem lesz....... -
Zsolcz #44151 nemjárok iskolába -
POWERPC!!44 -
Milyen játékok érdekelnek? Autós? FPS? TPS? JRPG? Akció? -
Amilyen a topic neve sztem olyan választ fogsz kapni. Tedd fel a ps3 topicban is:D