176889

-
Még mindig keresek eladó xbox360 vga kábelt!:D -
Nemtok felmenni Livera, mindig ez az IP Failed, pedig így próbálom: http://support.microsoft.com/kb/908885/hu#1. Közvetlen kapcsolat csak modemmel módon szeretném, dinamikus ip-m van, új (nem használt/bannos) boxot vettem kb 2 hete
-
Gordianmail #44222 Igazából winyót szeretném megspórolni, mert netre kötni a gépet csak nagyon macerásan tudom, így mindig hurcibálni a cuccokat, hogy demo-t töltsek elég kényelmetlen. (minden a házban wireless, így a router "hihetetlen" helyen van)
-
Gordianmail #44221 Hali
Na most megint kérdés:
Netről PC-vel letölthető legálisan DEMO?
Mert azt olvastam, hogy így, meg úgy kell kiírni DVD-re, és akkor simán lejátsza a flash-mentes xbox....
Igaz ez?
(torrent keresőkben láttam csak elvétve 1-1 demo-t) -
sehogy
csak lemezről játszhatod le -
jakucs #44219 Hi all, megtudná nekem mondani valaki hogy egy dvd -n vannak wmv fájlok és azokat hogyan lehetne bemásolni a 20 gigás hdd -re? előre is köszi -
Zsolcz #44218 mennyibe kerül? -
Dévids #44217 Figyu nekem is Arcade pack-om van és tökéletes a játék.(igaz van hozzá HDD-m)De csak a másolt szeméttel volt popup probléma.Szal vedd meg nyugodtan! -
Gabe18 #44216 Gears of War legnehezebb fokozaton történő végigvitele is ad gamer picture-t. -
amdrula #44215 Amit konkrétan tudok az a PGR4, asszem 1 millióért vehetsz 1 gamerpicst+achievementet :D -
Kicsit későn írok, de mindenképp leírom, mert holnapra elfelejteném.... 

Szal, azt hallottam, hogy az Xbox-on megnyitható achievmentek játékosképeket és extra tartalmakat is megnyithatnak. Eddig ezt nem is tudtam. Azt vágom, hogy a marketplace-en lehet venni gamer picture-t (akarok is majd venni párat), de ha játékban is ki lehet nyitni akkor azokat is szívesen használnám. Mondanátok pár játékot amikben meg lehet nyitni ilyeneket. Illetve miket lehet még kibontani, témákat pl? -
xD -
Nincs agya :D -
Igen, nico feje belülről :D -
Ez meg mi a xxx? :D
Jah, hogy ez egy fej? :D -
-
Jaja :D:D:D -
Érted nincs meg Nico feje és nem tünne fel neki xD -
Skyline #44206 Nekem megvan eredetiben is amikor vettem a boxot írva volt meg...Premium pack,vinyós...Ha vinyó ha nem vinyó,eltűntek a textúták az írott szeméttel...Eredetinél nem tűnnek el a textúrák,nem késik a textúra,kipróbáltam vinyó nélkül is nincs popup...
Nem kötelező a vinyó,de célszerü,én is eleinte arcade-ot akartam venni,de premiumra lett stexem azt vettem,nem bántam meg mert live-ról töltögetek,nincs gond a mentésekkel... -
Most kérdeztem egyik havert (Neki is Arcade van és megvan neki a GTA4) és azt mondta hogy geci jó a grafika :D Úgyhogy neki gondolom nem tünt fel, hogy "hiányos" a textúra :D Mondjuk mondott valamit, hogy fura neki benne valami :D -
Akiket megkérdeztem itt az sg-n mind azt mondták,hogy hdd kötelező hozzá. Nélküle eltünnek a textúrák stb..
De viszont egy Warez csapat oszlopos tagját is kérdeztem, ő azt válaszolta,hogy mind1 milyen géped van,ha eredeti játékkal tolod akkor nem lesz gond. -
Ez engem is érdekelne -
Vki akinek Arcade packja van nyilatkozna nekem hogy gta4-et megéri-e megvenni vagy jatszhatatlan Arcade packon?? thx -
"hihetetlen tartalom = mész a p*csába"
LoL
-
EasyLife #44200 akkor baromi lassúak a szerverek mert én dög lassan töltök le demokat vagy bármit live ról pedig 8 megabites netem van. :S
lehet annak hozzá valami köze h amcsi reggem van? szal ilyenkor amcsi szerverre csatizik és azért ilyen lassú vagy ez hülyeség? :D -
nem ismeri ezt a netnyelvet biztoooos, úgy kellene neki leírni, hogy 'hihetetlen tartalom = mész a p*csába' 
-
Mind1 ezt a pár offot majd Császár lerendezi :D De érted gci nagy betükkel ki van írva,de azért beírja:D -
Ráadásul nem is olyan jó az a tartalom :D -
-
Hehe, ez aranyos próbálkozás volt :D -
WAREZ = azonnali BAN!
Szerinted ez mit jelen?
-
ment a pm! -
gta4 topikban hirdetnek egyet -
Ha vki tudna hasznalt gta4-et pm plz :) bye -
Szerintem nem túl hosszú, de mindenképp megéri az árát. Novemberben én is beruházok rá. -
Király, kösz.
Nem tudom milyen hosszú ez a játék de nagyon megéri az árát szerintem. Huh. -
Holnap. -
Gordianmail #44186 Köszi! Ilyenre gondoltam :) Így már azért látom a lényeget.... -
PGR4 pl kb 3 autó + 1 motor és 2-3 pálya és időjárás effekt. De változó... annyit amennyit egy demo mindig is szokott:) a DMC4 10 perces időkorlátot:D -
Gordianmail #44184 Ezt tudom. De példát szeretnék, amiből a nagyságrendet megtudom 
Mert így azt sem tudom, hogy egy xy demo-ban benne lehet-e a teljes játék autóinak fele, vagy nem...