176890

-
fejezd már be, nincs kedvem utánad takarítani állandóan -
Módosított gép = akármikor BAN lehetősége
Ennyire nehéz felfogni? -
Bármikor bannolhatnak. Fenn vagy a "fekete listájukon", így bármikor kidobhatnak, csak idő kérdése. -
deka82 #44551 Hali.Azt kérdezném tőletek hogy van a Smackdown vs Raw game,és hogy Youtube-on lehet látni hogy Robocop,Terminator, meg ilyen szereplők vannak .Ezek a karakterek benne vannak alapban a játékban?És ha igen akkor melyik részben? -
hűha, az első rész is ilyen? Mert akkor beszerzem :-) -
Ragnar360 #44548 GEARS OF WAR 2 MULTI, - EDITED ACTION GAMEPLAY!!! MUST SEE!
Ez a Dzsírsz baszki, LEGJOBB! -
-
ebben a generációban már nemhiszem hogy lesz... -
oksa köszi
...arról tud valaki vmit,hogy MAGYAR LIVE mikortól lesz? -
szted van itt belsős MS ember, aki ezt BIZTOSRA meg tudja neked mondani?
ha kifleselted, számits rá, h kivágnak, ennyi. ha nem kapsz bant, akkor meg örülj neki és kész -
1, rámész hogy letöltés ( vagy miután fizettél érte ) és letőlti ami azonnal ott látható lesz a játékban... semmit nem kell telepíteni, 1 gombnyomás az egész.
2, szintén semmit nemkell csinálnod, mert magától lefrissíti, és ujraindítja a játékot, ez fél perc max
3, ahol jó pénzért találsz:)
4, szintén ahol jó pénzért találsz... vannak MS pontok melyeket konzol boltokban meglehet venni, vagy neten, de majd valaki megmondja hol mert én még nemvettem
5, nemtudom:) -
Hali!
XBOX LIVE-al kapcsolatos kérdések:
-a játék-addon -okat a HDD-re tölti le a gép, és ha avval a játékkal jáccik az ember,akkor azt érzékeli,hogy van ADDon?? vagyis nem kell telepitgetni semmi? Ezeket külön kell feltenni, vagyis nem szedi le automatikosan?
-amikor kijön egy frissités egy játékhoz,akkor azt automatice frissiti,amikor berakom a játékot?
-hol érdemes 1éves goldkártyát venni?
-a fizetős tartalmakhoz szükséges pontokat honnan lehet begyűjteni??
-a HD minőségű filmek (csak 4-5 GB?) csak angol nyelven vannak? Vki próbált letölteni ilyet? érdemes?
..köszi a válaszokat -
eddig sem számitott SEMMIT, h silver vagy gold: a másolt játékért bannolnak! -
Igen. Leszarják, hogy nem multizol. -
előfordulhat, hiszen használod a rendszert. Bár véleményem szerint igen kicsi rá az esélyed,mert mégse a multi részt veszed igénybe:S:D -
terminator39 #44537 hi all, hogyha nekem flashelt gépem van és Liveon csak demókat és videókat töltök le akkor is kibannolhatnak Liveról ?? -
Én ott vettem egy hónapos goldot. Hozzá kell adni egy bankkártyát adatait, és a címedet. A cím tök mindegy. -
? -
A Gamer365-ös cikkeket inkább a Gamer365-ön:
http://gamepod.hu/cikk/szerepjatek_korkep_xbox_360/page_1.html -
lehet ide inkább illik:
jRPG felhozatal - x360 / 2008
http://gamepod.hu/cikk/szerepjatek_korkep_xbox_360/page_1.html -
Pedig állítólag az első pár cseptör könnnyű, aztán nehezedik a dolog, én a 3. végén vagyok most... -
Ragnar360 #44531 És ami még felteszi a pontot az kib. i-re az a, Profil, pontosabban a Game History...
Tegnap jött 1-2 haver, régi X-es gameket hoztak, MK, stb. hogy nézzük már meg...Felhívom egyik kedves barátom, hogy ugye nem rakja bele a profilba azokat a szájbakurt X-es gémeket, a válasz term. nem volt.
A szopás csak az, hogy a játékokat nem tudtuk megnézni pedig 1000%, h kompatibilisek a 360-al (még updatelt is vmit) de persze belerakta a profilba a 2 játékot, viszont azt csak én látom, tehát ha más rámnyom akkor ő nem látja...kérdezem én mi értelme ennek ?
AZ HOGY KURVÁRA IDEGESÍT !!!!! ott van basszus a játéklistámon, Fable Lost Chapt 0 of 0 achievements, a játéknak nincs képe, ahelyett egy fehér Xbox szimbolumot biggyesztett oda -.-
Most az lesz, hogy írok a tetves Microsoftnak egy levelet, vagy nemtom, de megmondom neki, hogy töröljék a profilomból az általam megnevezett játékokat, vonják le az acsikat is, bánomis én, de igy baromira idegesít...sok szar 40, 60, stb. pontos gecik -
Ragnar360 #44530 Játszani sincs mivel :S
Ninja Gaiden 2-t kétszer kezdtem elölről, tegnap másodjárar pikk-pakk elviszem chapter 2 végéig, (SPOILER!) Warrior fokozat Genshin , 20 tryból 4-5x volt olyan, h csak 1 ütés kellett volna már neki...
Na mind1 gondolkoztam gondolkoztam és arra jutottam, hogy annyit nem ér nkem ez a gém, h mégjobban belefogjak...
Lazán végiglehet tolni Master Ninja fokozaton is, najó "" jelbe lazán...csak annyira nem jön be a gém, hogy killódjak vele...ja meg kurvára leszívja az embert, mondom 2 óra alatt elvittem 2 fejezet végéig, warrioron...nemtudom elmagyarázni, de úgy beleuntam, elszívott mint állat.
Egyik haver is mondta, akimár Mentoron is belekezdett, h hát igen a nehezebb fokozatokon leszív rendesen, nagyon figyelni kell, stb stb stb -
Ragnar360 #44529 Érdekes hangokat ad ki, a lemezt nem karcolja, mindig olvasott mindent lazán, most meg egyik napról a másikra nem olvassa...
A GTA kicsit megdolgozta, főleg mikor 1 órán belül 3-4 dashboardra kilépés / játékelinditás volt -.- (A játék hibája miatt, na mind1 ez hosszú)
Mindig csak akkor ad ki érdekes hangot, mikor játékot inditja, meg mikor dashboardra kilépek, a POÉN az, hogy nem is a meghajtó adja a furcsa hangot, hanem a lemez ! Rohadt gyorsan pörgeti és a lemez mintha zsörtölödne v nemtom...talán kotyogna is benne, mivel a tálcába a lemezméret nagyobb mint maga a lemez, nyilván ennek meg van az oka, mert akkor nemtudna pörögne a lemez...beakadna. -
Ragnar360 #44528 hehe 5ödjére se olvasta be a GTA IV-et az előbb :DDD -
USA accom van. A Live-on szeretnék 1 évre előfizetni(49,99$). Nemtudom, h megéri-e itt előfizetni. Illetve azt akarom megtudni, ki az aki ezen keresztűl fizetett elő? Mert mindenhol csak aztolvasom h megveszi a kódot, és úgy reggel. DE még olyan magyar írással nm igazán találkoztam aki a neten keresztül fizetett. Vmi véleményt lécci... -
Tomy Lee #44526 Banner... -
Piko888 #44525 Srácok az alábbi játékok eladóak
Flatout UC
Black
Saints Row
GTA Trilogy
Postán utánvétel, vagy Sopron környékén személyesen
Ps3-as játékokat beszámítok!
-
Tomy Lee #44524 Jó ez a GRID game!Nekem nagyon tetszik:)
-
Elvileg:
28-Nov-2008 -
január 3
update: 2009 tavasz -
Media Center Extenders for Windows Vista update
Issues that are resolved by this update
This update addresses the following issues. These issues occur when you use Media Center on an Xbox 360 console.
• This update addresses a picture quality issue that occurs when you use Media Center Extender on an Xbox 360 console that has a High-Definition Multimedia Interface (HDMI) connector to the TV for video and a Sony/Philips Digital Interface Format (S/PDIF) connection to the audio device for audio.
• This update addresses an issue in which the Media Center Extender stops responding (hangs) when you play a large non-WMV video over an HTTP session.
• This update provides support for 50Hz output together with better quality for HD models. This feature applies primarily to regions that use the PAL video standard. -
Tudja valaki mikor jön a Far Cry 2 a boxra ? :) -
Elnézést, ezekszerint félreértelmeztem a helyzetet :)
Egyébként jópofa az ötlet, csak Live mellett túl sok értelmét nem látom. -
BuktaXbox360 #44518 Kösz a hülyézést...
mellesleg halo3 legendary edition lemezem van, haverom pedig szűz géppel játszik kizárólag eredeti játékokkal.
Az, hogy a wlant játékra is használjuk csak 1 dolog...több hasznos célra is jó a wireless lan kapcsolat. Jelenleg 6an xbox360ozunk rajta, mellette LIVe előfizetése is van a banda felének.
-
Gears of War 2 képáradat -
ha te ugyis a szomszédoddal játszanál hálóban, akkor miért is jobb, ha a live-on keresztül játszol, PÉNZÉRT?
(nemértem warez hogy jön ide :) ) -
Nagyon nagy:D -
Csak annyi,hogy rákötöd a boxod a gépre és felrakod az XLINK KAI-t ennyi
multizhatsz és akinek nincs bannolva a gépe az is játszhat mert ez nem live. -
Ezt bírom, eredeti Halo3-ra nincs pénz, de fél várost átölelő hálózati infrastruktúra felépítésére igen 
Ez a magyar mentalitás, inkább kiépíti a hülyéje a teljes Live rendszert maszek alapon, minthogy játékért fizessen...