banner
  • Ragnar360
    És ami még felteszi a pontot az kib. i-re az a, Profil, pontosabban a Game History...

Tegnap jött 1-2 haver, régi X-es gameket hoztak, MK, stb. hogy nézzük már meg...Felhívom egyik kedves barátom, hogy ugye nem rakja bele a profilba azokat a szájbakurt X-es gémeket, a válasz term. nem volt.
    A szopás csak az, hogy a játékokat nem tudtuk megnézni pedig 1000%, h kompatibilisek a 360-al (még updatelt is vmit) de persze belerakta a profilba a 2 játékot, viszont azt csak én látom, tehát ha más rámnyom akkor ő nem látja...kérdezem én mi értelme ennek ?

AZ HOGY KURVÁRA IDEGESÍT !!!!! ott van basszus a játéklistámon, Fable Lost Chapt 0 of 0 achievements, a játéknak nincs képe, ahelyett egy fehér Xbox szimbolumot biggyesztett oda -.-

Most az lesz, hogy írok a tetves Microsoftnak egy levelet, vagy nemtom, de megmondom neki, hogy töröljék a profilomból az általam megnevezett játékokat, vonják le az acsikat is, bánomis én, de igy baromira idegesít...sok szar 40, 60, stb. pontos gecik