176883

-
Scott8 #44796 jah
Én csak azért veszek 360-t mert a gépem egy nagy F0$.
És szaggatás mentes élete szeretnék.
-
Te talán a EA beépített embere vagy , hogy mindig azt a sz@rt élteted ?
GTA4 az a király
-
Úgy látom, dögledeznek a gépek mostanában, ebben a nagy melegben. -
Scott8 #44793 :D -
Ragnar360 #44792 Na az a durva, aki még azt se tudja, h mi a ban...HUH na mind1 -
Na ......ma be adta a derekát a boxom .... 3 piros led..... hogy rohadjon meg ...köszi Bill papa :D ... Valahol javítanak ilyesmit? Már fleshelt a gép ....ezért gondolom a hivatalos szervíz kizárva....gondolom úgyis rájönének...
Van valakinek valami ötlete?
Előre is köszi -
Szerintem Battlefield bad companyt vegyél hozzá azon be fogsz szarni :9 :D -
Scott8 #44789 értem. -
warez= Az összes platformhoz tartozó illegális másolási, átalakítási tevékenység. Tehát magyarul tiltott dolog.
ban= Kitiltás az oldalról.
Avagy ha az illegális dolgokról elkezdesz beszélni (pl:"hogy kell kiírni dvd-t, hogy kell flashelni az xboxot"), akkor azonnal ki leszel tiltva ebből a topikból. -
Scott8 #44787 xD kössz. Ebből most sokat megértettem :D -
Az hogy ne warezolj mert bannolnak. -
Scott8 #44785 Szép Jó Reggelt! :)
Ugye szerintetek is a világ legjobb XBox 360 játéka a Halo 3
Mert nekem első: és azzal fogom megvenni és felavatni a konzolom =)
Ja, és mi az a WAZER = Azonnal BAN! ??? -
"nem akarok neten játszani meg ilyenek"
Nem tudod miből maradsz ki.... -
PÜ ment -
Hol érdemes joyt venni?
Off: Rastaman rasta hajad van?^^ mert én most tervezem hogy berasztáztassam. Priviben tudsz nekem mesélni róla egy picit ha valóban rasta vagy? -
csöcsi -
és lehet venni használtan is játékot, nem kell feltétlenül 576-ban venni 1.5x áron. szerintem az eredeti szoftver kárpótol majd a kiadott pénzedért. mellesleg jobban is mutat a polcodon mint néhány papír tokos nyamvadt teszkó dvd lemez -
hala10 #44779 köszi szépen!!!!!!! csumi
-
természetesen prémium. annyival nem drágább. viszont: nem fog akadni a gta4-ed és pl lerippelheted a kedvenc audio cdidet amit akár játék közben is hallgathatsz. és tölthetsz le tartalmakat a liveról is, legalábbis tölthetnél, ha nem warezolnál... -
hala10 #44777 ja és én csak játszani akarok vele nem akarok neten játszani meg ilyenek csak egyszerü használatra akarom. -
hala10 #44776 egy uccso kérdésem lenne te milyet vennél arcadot vagy prémiumot? -
hala10 #44775 okés boccs ha valamit elbasztam most vagyok itt elösször azt hittem itt talán választ kapok.
mindegy majd utánna járok valahogy.
üdv. -
a baj csak az hogy itt a szövegdoboz feletti piros szöveget kellene értelmezned. légyszi valahol máshol tedd majd fel a kérdésedet. köszi -
High end PC #44770 nincs egy weboldal ahonnan PC-ről is tudok MS pontokat venni online??
elegem van a konzolos felületről való pontvételből, már nem tudom mit csináljak, hogy működjön
-
High end PC #44769 miért nem tudok már hónapok óta MS pontokat venni????
bankkártyám még nem járt le, sokáig jó még, ezelőtt fél évvel még simán tudtam venni pontokat. De már idegileg ki vagyok, vajon miért nem???
A kártyával folyamatosan vásárolok, nem avval van a gubanc
valaki vmi ötlet?
Angliai címre vagyok regisztrálva h legyen Live. -
thx Bécó :] -
te vagy a béna Ádi:P -
Sziasztok!
Ti hogyan játsszatok a Viking: Battleg For Asgarddal? Egyszerűen képtelen vagyok benne a legelső harcrésznél továbbjutni, mert vagy 500-an jönnek rám, és egyszerűen a kardozós barátunkkal képtelenség olyan gyorsan zúzni, hogy mindenki egyenként meghaljon. Légyszíves segítsen, aki tudott vele valamit kezdeni! Jó játék lenne, csak tényleg nem tudom, hogy lehet valami iylen baromi nehéz...vagy én vagyok a nagyon béna?:S -
Holnaptól 1 teljes hétig offlány leszek. Ez nem feltétlen jelenti azt hogy most aztán az elmult hónapokben szépen kiiktatott warezt, anyázást, paraszt vagy mert... flémeket be kell pótolni halmozottan:)
Hogyha valami lenne akkor irjatok a moderátor topikba, de remélem nemszabadul el a pokol:) -
Én még nem vásároltam ott, de valóban az E-bay-en a legolcsóbb. Ha összegyűlik annyi lé akkor tuti én is ott fogom megvenni. -
Hát én E-bay-en, úgy a legolcsóbb ;) -
Hol szoktatok xbox live-ot venni? -
Elképzelhető, hogy segítene. Én csak vinyóval láttam, úgy nem volt gon. Lehet hogy cache-el?:) -
kössz srácok, akkor olcson +úsztam a hdmi+audiot :D 1500 huf hdmi és mivel arcadom van ezért az AV zsinort semmire nem tudtam volna használni... de az a 13000 rablás az eredeti ms-ért.
más: Oblivion nagyon akad nyilt terepen, mindig a loading area. azt úgye nem lehet semmivel orvosolni, ha lenne vinyo az sem segítene neki? -
Scott8 #44759 És milyen az XBox 360 játékélménye? ;D -
Sony F1 is árkéd volt, kódmester F1 is azlesz. -
Scott8 #44757 Tudom, a Codemaster csinálja a többi F1-es játékokat.
A Grafika biztos ott lesz, de a fizikára nagyon kíváncsi leszek :)
És csak 2009-ben -
majd lesz, már a codemastersnél vannak a jogok, ha jól tudom! -
High end PC #44755 ???
Lambo fan vagyok, ez az új account-om.
Egyébként neked mi bajod van, egy rossz szót sem szóltam, hány évesnek érzed magad? -
High end PC flémkeltő megnyilvánulásaira kérek mindenkit hogy ne reagáljon, én törlöm szó nélkül ugyis és ha nemveszi észre magát akkor modihoz fordulok és bannolva lesz.