176882

-
bobbyewing #44915 Sziasztok!
Most készülök konzolt vásárolni, de a PS3-ról már én is lemondtam. Túl drága, kevesebb játék van hozzá, és azok is drágábbak. És hát az "átalakítás" sem megy. Pedig szívem szerint azt venném, mert időtállóbb technológiának tűnik, mint a xbox (erősebb hardver, blue-ray, stb.).
De marad az XBOX360.
Csak az a kérdésem, hogy "vinyósat" vegyek, vagy elég az arcade pack - ha nem fontos a net?
Vannak-e olyan játékok, amiknek kell a vinyó?
Ja és még valami: csak a gyári HDMI kábel jó hozzá, vagy vehetek bármilyet?
Ebben kérném a segítségeteket.
Köszi. -
Nem azon vagyok hogy megvédjem Scotty barátomat, de sajnos az a 10 rongy nem segít rajta...
Együtt vettük a gépet, de szerencsére az enyém azon kevés gépek közé tartozik aminél nem jöttek még elő 1x sem a hibák, pontosabban volt hibám, de csak az olvasó fejjel, (bár az drágább hiba, mint a 3led, persze rövid távon).
De neki meg már egy jó párszor volt hibás a gépe, 3led, vissza esés, memória stb.
Szóval neki egyrészt tele van a t*ke az egész géppel, a másrészt nem 10 rongy lenne az ára a javításnak.
Nekem kimondottan, nincs semmi gondom a PS3-al, csak annyi hogy nem Kelet Európai emberkéknek, azon belül fizetésnek találták ki...
Me még a gép nem is sok, de hogy Warez az szinte Nuku rá, meg hogy, ha van is egy vagyon, maga a BlueRay DVD + az író, meghát a játékok nem 1-2k Forint, tehát nekem csak ezé nem jön be.
Ellenben az xbox meg szinte a mezei embernek is elérhető. -
"Sony európára tesz magasról"
Ez Xbox-on sincs máshogy, bár mostanra már sokkal jobb lett a helyzet. -
A vga kábel végén ugye van egy D-sub (amit a monitrba dugsz) és két rca plug.
A kérdés az, hogy miből szeretnéd megszólaltatni a hangot, és az az eszköz milyen bemenettel rendelkezik?
-
A Premiumban van HDMI csatlakozó? -
Th0m #44910 nem erre értem hanem a hűtésmodra -
A 2.40es update most jött ki... Nem azt mondom, hogy eredendő rossz a ps3, hanem kiforratlan a rendszerre és a Sony európára tesz magasról. Ps3am nekem még nincs, haveromén tolom és eddig nekem ez jött le, majd talán jövő nyáron befektetek egybe, ha lesz rá játék ami miatt megvenném vagy úgy emberi mennyiségű jelenik meg rá. De mivel én casual gamer vagyok és heti átlag 0-10órát konzolozom ezért jobb vételnek tartom a boxot. És ne sajnáld a 10 rongyot szervízre ;) -
daneszbaby #44908 Értem.És hol lehet beszerezni mennyiért? -
Aleksz #44907 vgan nem megy hang csak hdmin szal venni kell ilyen-olyan átalakítót amit a többiek tudnak milyen -
daneszbaby #44906 Helo!
Lenne egy olyan kérdésem hogy az Xboxot rákötöttem a Monitorra a VGA kábellel de nemtudom megcsinállni a hangot. =S
A monitoron nincsen olyan bemenete vagy nemtom de nincs hang.
Segítsetek.
Előre is köszi ha tudtok segíteni. -
Jajjj... Szerintem az Xbox Live-nak se a tartalom az előnye, mert azt mindenki fel tudja baszni a szerverekre. De a játék-független barátlista, a szabad invite és a többi, na ezek nagyon megérik. Meg ugye ott van a Gamerscore, aminek mondjuk értelme nem sok, de virtuális majomkodásra tök jó, még én is gyűjtögetem. -
Én is tapasztalatból beszélek, mert van mindkét konzolom. A box használaton kívül, mert tönkrement. Használtam is a Live-ot, tényleg szép, tartalmas. De a PS Storeon is ugyanúgy fennt vannak a dolgok, szerintem ebben nem igazán lehet különbséget tenni a 2 konzol között. Én annyit látok, hogy a Live szebb, mert színesebb. Saját zenét Playstation is képes lejátszani játékok alatt, hála a 2.40-es updatenek (ami mellesleg bugos, de ez megint más tészta). Qore tényleg fizetős, de csak azoknak éri meg, exkluzív tartalmat akarnak. Peesze a Live előfizetés sem drága, nem azért említettem az ingyenességet. De még mindig nem értem szerinted miért szar a PS-en a net? Egyszer próbáld ki, hasonló tartalmakat látsz majd, mint Live-on. Az Achievement tényleg klassz dolog, azt hiányolom a PS-ből (persze van Trophy, csak idő kell, hogy kiforrjon). Store-on is ugyanúgy vannak ingyenes és fizetős tartalmak is, vannak csak PSN-es játékok, valamint tervezik a PS2-es játékok letöltésének lehetőségét (ámbár ez még a jövő zenéje, a jelenben beszéljünk). -
Nézd az xbox live havi kb 450 HUF, ennyit hajlandó vagyok fizetni érte, mert mérföldekkel jobb mint a ps3as store, netes cumok, támogatás, achievment (most már ps3on is van trophy) rendszer és a konzol még mindig rengeteg olyan dolgot tud ami miatt ps3on sírnak az emberek, hogy mikor lesz pl.: játék alatt saját zene. A PSes Qure magazin ami szintés fizetős, kezd már hasonlítani az xbox livehoz, csak kb negyedét se tudja annak, majd 1x probálj ki egy xbox liveot és megtudod miért. Tapasztalat. -
Igazad van, tényleg ne menjünk bele. De most akkor lenne mégegy kérdésem: miért szar PS3-nál a netes rész? A support tényleg az, de a net miért? Hiszen ingyen van, legtöbb dolog ingyen tölthető, ingyenes a multiplayer. Akkor az miért szar? Tényleg nem kötekedésként, félre ne értsd, csak érdekel. -
A gamestar link nem az, a fordítás nem megfelelő ill. kimaradnak információk. A kormányoknak a tápja melegedik és azért hívtak vissza ennyit mert abból a táp szériábol 1 azaz 1 darab kigyulladt és nem merték megkockáztatni, hogy a többivel is ez történik, a sonynál egy teljes ps2 szériát hívtak vissza emiatt ill. 2 millió noti tápot. De nincs értelme belefolyni. Az új X360ak jók, az első széria is elsősorban a környezetbarát politika miatt ment tönkre (ólommentes forrasztások). De ha sok pénzed van és megteheted ill. nem zavar, hogy a netes/support rész szar akkor buy PS3. -
Sonynak is biztos sokba került, azt nem tudom. A Sony is elég nagy szarban van, veszti az exkluzívokat, szarok a multiplatform címek, ő sem a régi már (sajnos). Most a Microsoftról volt szó. A Daily Mirror miért pletykalap? Nem hitelesek az infók szerinted? -
hogy miért árt a ki/be kapcsolgatás egy elektronikai eszköznek?
nos ez a működéséből adodik, de ha szkeptikus vagy, kapcsolgasd a boxodat 2 oránként :) -
És a Sonynak mennyibe kerültek a felrobbant ps3 olvasok? 
Továbbá nem egy pletykalapra építünk...
-
Azért a hibaarány nem ilyen kecsegtető. Sokat javítottak azóta a statisztikán, de még mindig messze nem 1% alatt lesz. Itt vannak például a friss adatok, hogy mennyibe is került ez a Microsoftnak, és mennyi is átlagosan a hibaarány. Sajnos nagyon mellényúltak az egész konstrukcióval, át kellene alakítani az egészet, hogy egy biztos konzol legyen. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek tönkre megy, meg az is igaz, hogy csak azoktól hangos a fórum (sok helyen), akinek tönkrement, akinek jó, az hallgat. De akkor is, az a jelenlegi 5% hibaarány, amit írtál, az azért nem valós. -
Skacok, ki mit ajánl az utóbbi egy hónap terméséből single player játékra? Körülnéztem és semmit nem találtam, ami érdekelne, leszámítva a Bad Company-t, de az is inkább multira kihegyezett game.A grid-et is próbáltam, nem tetszett. Van valami, ami elkerülhette a figyelmemet? Milyen játékot ajánlanátok az FPS, akció, autós-arcade szentháromságból? -
Th0m #44895 már h ártana többet? lehet h nem ér semmit de akkor sem árt -
Akkor a kedvedért én 1 huzamba átlag 14 órát járatom a gépet. Unokatesómnak még mindig első szériás Coreos X360 van, mai napig semmi baja, nincs modolva megy mint atom és ő is eléggé nyúzza. Az első szériás boxok 10% ment tönkre a következő szériával 5% vitték le a hiba arányt és a most kijövő boxok kevesebb mint 1% hibásodik meg, ami kurva nagy, mert 1 000 000 ppből max 5 pp hiba lehetne. Ha meghibásodna hívod a szervízt kijönnek házhoz elviszik a boxot és házhoz hozzák vissza is. A hűtésmodok pont annyit érnek, mint halottnak a beöntés, csak téged húznak le vele a boltok (pl.: golem), de gyakorlatilag 0 haszna van, többet árt mint használ és a gyári gari is elveszik miattuk. -
A legnagyobb hülyeség kapcsolgatni ki-be, ugyanis a RRoD-t nem a magas hőmérséklet okozza, hanem a hőingadozás... -
és utána meg is javítja magát szóval no para -
Lol ne mond már,hogy kigyullad
-
ez igaz, de ilyen esetekre van benne egy kis palack porral oltó és azonnal eloltja magát, szóval nem kell félni -
már ne haragudj, de ez így van. :/ és ezt mondta szakértő is. De amúgy én is többet használom mint 4 óra, ha bekapcsolom, csak ha eszembe jut, akkor mégis hagyom picit. Nem pedig 12 órát folyamatosan. Megjegyzem, a PC az más, ott te veszed a különböző hűtéseket rá, nem pedig gyári.(vagyis van alaplapi,videokaris) szal hülyeséget nem mondtam :/ de akkor használjad egész nap kikapcsolás nélkül. kíváncsi lennék mi lenne vele. -
Djemba #44888 olvastam egy olyat, hogy ki is gyullashat ha túlmelegedik -
1 hülye 100at csinál
Ugye a számítógépedet is kikapcsolod 5 percenként 10 percre, mert akkor a procid már lehet, hogy 60 fokos a gpud procija meg lehet 75 fokos is...
De csak a lelki békéd érdekében mondom, hogyha ugyanannyit fogod használni vagy többet, mint a pc-d akkor se lesz semmi baja. -
az xboxban pici a hűtés, nem olyan teljesítményű, ami bármennyi ideig elbírná a hűtését a konzolnak. Sok helyen olvastam, hogy azzal a 2x 12v-os ventivel kb 4 órát érdemes egyhuzamban játszani, utána pihentetni kell. Ez nem terheli meg annyira a gépet se. Azonban az Elite-tel többet is lehet. Állítólag jobb a hűtés benne:) de lehet rosszul tudom... -
Te szent sz*r!!!
Ezt meg kellene mutatni, Billi papának, hogy min használják, az ő kis masinályát.
-
A "chippeltetést" felejtsd el ezen a fórumon! -
majd valahogy bebizonyítom :D vagy már tényleg öregednék? 
-
Durva látási zavarokban szenvedhetsz:) -
hát nem volt a karrier módba olyan hogy Karrier főmenü > Autó átfestése
pedig megnéztem biztosan! 23. szinten vagyok -
Ja egy nagy 2 ajtós hűtő van benne..
Szted az ilyen gépekbe nem tesznek hűtést?
-
Zozo76 #44879 Mindent lehet, csak akarni kell... 

-
Brash #44878 Van benne hűtő és annyit játszol amennyi jólesik. -
Djemba #44877 elolvastam de valami nem világos ha veszek egy arcade gépet akkor kb. mennyi időt játszhatok vele egyfolytában???és van benne hűtő??? -
ugyanaz a grafika
amúgy meg: Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az FAQ -t !!