banner
  • Scotty99
    Én is tapasztalatból beszélek, mert van mindkét konzolom. A box használaton kívül, mert tönkrement. Használtam is a Live-ot, tényleg szép, tartalmas. De a PS Storeon is ugyanúgy fennt vannak a dolgok, szerintem ebben nem igazán lehet különbséget tenni a 2 konzol között. Én annyit látok, hogy a Live szebb, mert színesebb. Saját zenét Playstation is képes lejátszani játékok alatt, hála a 2.40-es updatenek (ami mellesleg bugos, de ez megint más tészta). Qore tényleg fizetős, de csak azoknak éri meg, exkluzív tartalmat akarnak. Peesze a Live előfizetés sem drága, nem azért említettem az ingyenességet. De még mindig nem értem szerinted miért szar a PS-en a net? Egyszer próbáld ki, hasonló tartalmakat látsz majd, mint Live-on. Az Achievement tényleg klassz dolog, azt hiányolom a PS-ből (persze van Trophy, csak idő kell, hogy kiforrjon). Store-on is ugyanúgy vannak ingyenes és fizetős tartalmak is, vannak csak PSN-es játékok, valamint tervezik a PS2-es játékok letöltésének lehetőségét (ámbár ez még a jövő zenéje, a jelenben beszéljünk).