176880
banner
  • DöflingR
    Mi lenne ha nem ez lenne a vita?
  • Istencsászár
    "textúra hibák" hol?
  • DöflingR
    az újatat nem
  • arty
    haloban egyetértek, de a forza egyáltalán nem recés (720p + 2xAA!) - ez utobbi talán lehet megjelenitőfüggő, de ha az recés akkor minden más is az, amin nincs 4xAA :)
  • trogerzsiger
    :D
  • Alwares
    Oh hogy a faszom a HDTV-tekbe! Szvsz van ami szebb SD-én. Teljesen komolyan. Recés Halo 3, Forza és még pár játék. Igen. Szebb. Nem látszanak az ormótlan, gusztustalan textúra hibák. Ellen minden másra a nagyfelbontás. TFT vagy HDTV amit akartok. Vagyis inkább amit a pénztárcája megenged az embernek...
  • arty
    1. nem tünik fel a 7méteres NO WAREZ felirat a hozzászolás mező felett?
    2. rábasztál, az uj boxokat NEM lehet flashelni, eredeti játékokkal viszont játszhatsz, ha a vásárlás mellett döntesz
  • Th0m
    hát elég laza szvsz:)
  • trick daddy
    augusztusi game megjelenések nem v-mi sok de leggaláb király gamek lesznek .Ezekböl 3 egyböl megteccet.
    http://gamereleases.teamxbox.com/index/next-month/
  • trick daddy
    pontosan
  • Sephi
    Na¹li ste inde na internete ni¾¹iu cenu?
  • trick daddy
    biztos aszthiszi hogy a flash az v-mi legális kiegészitö
  • Ragnar360
    Annyira értelmes gyerek vagy, hogy még nagyon szépen is tudsz írni...köhömm beszélni.
  • Sephi
    Németből vagy 20 könyvet.
  • kakaoskalacs
    Nemkell de nekem 8 ha flasselni akarod és bannoltatni magad live-rol(megfosztani magad a multiplayer mokaktol) akkor tedd , rövid idönbelul kipurcan a gép akkor mi szoltunk :\
  • DanielT
    Persze, hogy kell. Meg egy 3 méteres lófaszra és fel kell magad húzni. Sajnos a konzol ezzel jár.
  • mikiking
    jo,de flashelni kell ??? én nem értek ehez
  • kakaoskalacs
    egy rakas jatek :D HDTV :D
  • mikiking
    szevasztok,ha megveszek 1 ien x boxot ,akkor ehhez mi kellesz még ? 360
    köszi előre is
  • MaSzKa
    mit szállítanak honnan hova?
  • Ragnar360
    :DDDDD
  • Sephi
    Jaj nekem is azt mondtak telefonon, hogy szombaton nem szalitanak, és vígan megkaptam délben...
  • dienesoft
    Így van, és én ezért játszok LCD-monitoron :]
  • Ragnar360
    na baszki lehet h már holnap meggyün a gép, most beszéltem velük...még holnap csörögjek rájuk azért, mert kitudja, bármi közbejöhet:
    elkezdi a csaj, hát ha van vmi közúti baleset akkor ugye bele kell kalkulálni a csúszást (1-2 nappal) :DDDDDDDDDDDDDDDDD
    + kiderült, h szombaton se szállítanak, nkem pedig mintha vki azt mondta volna, na lehet liveon :)
  • bertino
  • bexinho
    Thomson 21MX170 típusú Tv-m van. Jah, SD, nem HD. És... ?! Sztem kurvára nem mindenki teheti meg h legyen neki 100-200k értékű tévéje. Na ja, én még nem vagyok adófizető, csak egy "szaros" fősulin tanulok. Nekem össze kell kapargatni a pénzt innen onnan. Jut ide is meg oda is. Nem kockulok, ezért nem csak xbox élményeim fokozására költök. Amúgy szerintem SD-n se rossz a kép, mert láttam már HD-n( olyat, amit mediaban adtak az elitehez mostanság ), és nem sok a különbség. csak a kép nagyobb, meg részletesebb. De az h szar a kép SD-n, kikérem magamnak! NEharagudj, de ha vki azt szarnak nevezi, amit mondjuk egy kategórájában minőségi SD tvn lát, akkor... Na mind1. Nehogy írja valaki h mért nem használok LCD monitort... A válasz amúgy az, hogy nem én vagyok egyedül a családban, és valaki netre is használj a a gépet.SZal ezért nem használom a monitort xboxra. Ha meglesz a zsé, én is veszek ősszel egy jó hd tv-t, de eddig nekem még nem volt baj a szememmel, se nem fájt a fejem a tv-től, és nem éreztem rosszul magamat, mert annyira szar élményt nyújtott volna a TV-m.... NA peace...
  • arty
    "inkább amiatt érzem szerencsésnek magam, mert nincs dobozom :D"

jahogy csak a szőlő savanyu, igy már világos :) néha helyre kell tenni magadban, h 'miért is nincs xboxod', imádod olvasni a gondokról szóló kommenteket, mintegy önigazlosáként: lám az xbox de szar, hiába vannak rá jo játékok, a lényeg h tönkremegy :)

pathetic.
  • Istencsászár
    TSzíved joga min játszol, mire van lehetőséged... nextgen konzolt SDtvn bűn hajtani mert a lényege nemjön át a nagy felbontás a részletek... egy SD tévén mindig is kisebb felbontásba fog menni és a részletek elfognak veszni, ezek kö kemény tények... SD szar, HD jó ennyi... csak azért érdemes hangoztatni mert felesleges az olyanokat beetetni akik bizonytalanok, tessék LCD monitoron vagy HD tévén konzolozni Sd tévére Wii, PS2, és az Xbox való PS3 ÉS X360 NEM!!!!!!!!
  • bertino
    szerintem...
    ... nem.
  • trogerzsiger

Bertino: szerintem fejezd be.
  • dienesoft
    Én megértem, de evvel mi is tisztában vagyunk.
  • bertino
    nem csinálok annál többet, mint amit "néha" ők csinálnak odaát ;)
    a szél innen fuj.

nem azzal van bajom, hogy box-on játszanak, nekem a játékosokkal semmi bajom, cak akik egyből leidiótázzák az embert, ugye ?

azzal van egyedül bajom, hogy ez a köcsög monopolcég ilyen gyári hibás szarokat dobott piacra, amikkel csak a baj van

nekem mindig is, egyedül ezzel az egyetlenegy, mégis globális problémával volt bajom.

sry, ha valakinek nem tetszik, nem kötelező elolvasni... :DD
  • bertino
    most nincs kedvem hozzá :|
  • dienesoft
    [b]Istencsászár:[/b]Lehet, hogy nem, viszont én magamnak eldöntöm, hogy mi tetszik és mi nem és mit tartok szépnek. Ha Sdtv-n akarok játszani akkor azon játszok és ha úgy gondolom, hogy szép, akkor az. :] És beszélhetnének nekem, hogy igen is HD-n jobb...ha nekem a sima tetszene, akkor azon játszanék. Szerintem meg így működik. És sokan így vannak vele, ezért nem kell őket bántani. (Ellenben a másik félnek megmagyarázni se, hogy miért jobb az egyik a másiknál!)

bertino: Nagyon nem kell **szogatni azokat, akik szeretnek xbox-on játszani. Marhára nincs értelme annak, hogy itt vagy, a beszólásokra meg senki se kíváncsi. Menjél ki focizni az udvarra (vegyél fel esőkabátot), vagy csak egyszerűen foglald el magad...ennyire nem unatkozhatsz.
  • Brash
    Akkor ezzel az átszellemült gondolattal kérlek feküdj még vissza és takarózz be. Álmodj szépeket.
  • bertino
    nemtom, jó itt, de ezt már mondtam

tudod én az itteni tapasztalatokat elnézve, inkább amiatt érzem szerencsésnek magam, mert nincs dobozom :D
  • cenobite
  • Istencsászár
    Ez nemígy működik:)
  • dienesoft
    Mindenki azon játszik, amin akar. És mindenkinek relatív, hogy mi a szép/szebb.
  • DanielT
    Bazmeg... vakok gyülekezete.