Thomson 21MX170 típusú Tv-m van. Jah, SD, nem HD. És... ?! Sztem kurvára nem mindenki teheti meg h legyen neki 100-200k értékű tévéje. Na ja, én még nem vagyok adófizető, csak egy "szaros" fősulin tanulok. Nekem össze kell kapargatni a pénzt innen onnan. Jut ide is meg oda is. Nem kockulok, ezért nem csak xbox élményeim fokozására költök. Amúgy szerintem SD-n se rossz a kép, mert láttam már HD-n( olyat, amit mediaban adtak az elitehez mostanság ), és nem sok a különbség. csak a kép nagyobb, meg részletesebb. De az h szar a kép SD-n, kikérem magamnak! NEharagudj, de ha vki azt szarnak nevezi, amit mondjuk egy kategórájában minőségi SD tvn lát, akkor... Na mind1. Nehogy írja valaki h mért nem használok LCD monitort... A válasz amúgy az, hogy nem én vagyok egyedül a családban, és valaki netre is használj a a gépet.SZal ezért nem használom a monitort xboxra. Ha meglesz a zsé, én is veszek ősszel egy jó hd tv-t, de eddig nekem még nem volt baj a szememmel, se nem fájt a fejem a tv-től, és nem éreztem rosszul magamat, mert annyira szar élményt nyújtott volna a TV-m.... NA peace...