176881

-
Az új modell egyelőre csak az amerikai és kanadai piacon jelenik meg, 349 dolláros (51 ezer forintos) bevezető áron. Mivel a jelenlegi 20 gigabájtos modell ára most éppen ennyi, ez csökkenni fog, a cég szerint 299 dollárra (44 ezer forintra). A 120 gigabájtos (Elite) verziót továbbra is 449 dollárért (73 ezer forintért) lehet majd megkapni, és a merevlemez nélküli (Arcade) Xbox ára sem csökken, 279 dollár (41 ezer forint) marad.
Ultralicsmiloál árak. -
Display #46139 "Now with 60 GB hard drive"
http://index.hu/tech/hardver/marcb080729/ -
Zozo76 #46138 Na, amugy tudom hogy itt az egvilagon senkit sem erdekel, de tegnap elvitte az UPS az en kis 360-asomat. Hat kivancsi leszek. Elovettem addig a vilag legszuperebb konzoljat (XBOX1). Betettem a helyere a TV ala. Gyerekek, furcsa hogy nincs hajtomu-hang. Raadasul a vinyon van vagy 10 jatek. Jot tesz a 360-nak is ez a HDD install. :P -
Zozo76 #46137 Meg jo hogy a warez tiltva van, baromi unalmas volt minden nap olvasgatni... ;) -
Zozo76 #46136 mar a megjelenitessel kapcsolatban. na igy akartam irni. :) -
Zozo76 #46135 Mar korabban is kiszurtam, csak lusta voltam szolni. :)
Meg amugyis fasza leiras mert meg ennek ellenere is majd mindennap van kerdes, ujra es ujra... :( -
Hali!
Na most egy kicsit OFF-olok, de csak annyit írok hogy aki játszott a Settlers 6-al, és a 2. pályát megtudta csinálni az írjon PLZ Privibe!
THX
OFF Game Over!
-
Aham...kár -
done - thx még1x az észrevételért -
done - thx még1x -
mert az olyan felbontást/frissitési frekit küldött a tévédre, amit az nem támogatott (pl 1280x720/50hz vagy 1360x768/50hz stb)
a boxon ezeket át tudod állitani, de az nem kizárt, h elsőre vakon kell megtenned, ha épp nem ad képet az alapértelmezett felbontás. no problem, legutobb én is igy jártam, leirtam h a kontrolleren mit kell nyomni (vakon) h atallitodjon a kép támogatott felbontásra :) -
-
A hivatalos Xbox fórumon érdekes hír röppent fel: az egyik játékos szerint a cross-platform játékot támogató címek ingyenesen játszhatók online.
Az Xbox 360 esetében az online játék az Xbox Live-ra előfizetők privilégiuma, azoknak, akik az ingyenes Silver lehetőséget választják, be kell érniük az ingyenes hétvégékkel, mint amilyen épp zajlott az elmúlt napokban is - éppen ezért kezeljük óvatosan a hírt. Ami tény: a Draco nevű játékos már szerda éjjel tudott online játszani a Shadowrunnal, holott előfizetése nem volt, továbbá a Live Weekend is váratott még magára. A hír futótűzként terjedt, mint kiderült, a cross-platform játékot támogató címek ingyenesen is játszható,k miután a Games for Windows Live ingyenessé vált az elmúlt héten. Jelenleg három játék kínál lehetőséget arra, hogy a PC-s és X360-as játékosok összemérjék erejüket: a Shadowrun, a Universe at War: Earth Assault és a Lost Planet: Colonies Edition - ezeket tehát elviekben online is tolhatjuk Gold előfizetés nélkül. -
Darth Razor #46127 Helyes!
-
Star Wars: The Force Unleashed (ALL) Demo Coming Next Month
Set between the largely unexplored era between Ep III and Ep IV, Star Wars: The Force Unleashed casts players as Darth Vader's "Secret Apprentice" and promises to unveil new revelations about the Star Wars galaxy. LucasArts' Matt Shell confirmed on G4 that a demo will be released on XBL/PSN somewhere in August featuring a special version of the Tie Fighter Construction Facility level, special powers and an ending not included in the retail game.

-
kb 2 méteresek... -
Ide is :
Budapesten keresek sürgősen Xbox360 Premium HDMI + flash gépet. -
valaki nézze meg plz, hogy milyen hosszú az utángyártott vga kábele, dobozán biztos rajta van. -
Akkor jó :) Bár nem értem, hogy a dvd lejátszó mérnem ment
-
Zozo76 #46121 Menni fog szepen :) -
Nem lesz gond, eddig senkinek sem volt gondja vele. -
#46108 valaki
-
Zozo76 #46118 

-
Szerintem ez így lesz. Valószínüleg odaát egy nagy brainstorming teremben az MS titkos lobogójára is ezek a dolgok vannak tűzve. Ha jól fog indulni a következő Xbox, nagyot szakíthat az MS... -
otthonról javitom, köszönöm az észrevételt! természetesen össezkevertem a két szabványt (komopzit/komponens) -
nincs -
MaggotCorpse #46114 üdv!sry h ide irom kérdésem de itt biztos tudja vki!a Clive Barker's Jericho pc-s verziojába van magyar felirat.a 360as verzioba is van?választ elöre is köszönöm! -

-
720:) teljesen jól hangzana... amugymeg mind1, csak legyen megbízható a kezdetektől, és legyen ugyan olyan jó szoftwerellátottságú mint a 360, illetve ne visszafele fejlődjenek ( szolgáltatások terén ) hanem töretlenül előre ahogy most is. -
Arra leszek kiváncsi mi lesz a következő neve... -
Jó, nem akarok vitázni a lényeg,hogy 360 a neve és jobban hangzik mint a 2:D -
De arra utal hogy a 3-as az elején azért van hogy ne higgyék azt az emberek hogy régebbi vagy elavultabb az xbox 2 mint a ps3 -
Hali!
Hogyha a monitoromra rákötök egy x360-at vga kábellal akkor nem lesz gond? :) Mert amikor a dvd lejátszómat akartam vga kábelall rákötni, akkor kiírta, hogy nem egyezik a Hz
-
Zozo76 #46107 Belelestem a kijezoFAQba es ezen megakadt a szemem:
Minőségben az alsókategóriát a csak kisfelbontású képeket közvetíteni képes RGB, s-video és kompozit képviseli, használatuk nem ajánlott. A felsorolás sorrendje minőségi sorrend is egyben. A SCART nem átviteli forma, hanem csatlakozó szabvány, egy ilyen EUROSCART csatlakozón átvihető RGB, s-video és komponens jel is! Európában az RGB jelet csak SCART csatlakozón lehet átvinni, míg az s-video és komponens mehet saját formátumában is.
Az EUROSCARTon is atmegy a KOMPONENS? Nem csak az RGB, SVIDEO es KOMPOZIT? -
Hát ebből mégse derült ki hogy mért 360 a neve te 
És ahogy többen is leírták azért lett 360,mert nagy fordulatot vett és mindenre rá tudod kötni.. És ha már le noob-ozol valakit akkor ne írj olyat előtte,hogy "most jöttem rá hogy lehet vele MSN-ezni"
És nem rád írtam a lenéző fejet hanem arra,hogy a MS nem akarta neki a xbox2 nevet adni. -
A hivatalos MS indoklás szerint azért 360, mert körbeér, körbe járja a szobádat a házadat értsd: rá tudod dugni minden szarra pl.: pc,tv,hifi stb... -
Ne vágjál nekem lenéző fejet te 
ezt még régen olvastam egy oldalon meg is kerestem neked te noob
"A legfontosabb: a névválasztás
Akárcsak egy gyerek születésekor, most is talán az egyik legfontosabb döntés az a név pontos megválasztása, hiszen rengetegszer fogják a jövőben emlegetni ezt a gépet, és rendkívül sok elvárásnak kell megfelelnie - mármint a névnek. Először természetesen - a kreatív PlayStation 2 után - az Xbox 2-t lehetett hallani mindenhol, ami egyértelműen egyszerű, de nagyszerű választás lett volna, ám joggal tettek le az ötletről a marketingesek, mondván, hogy nem biztos, hogy a PlayStation 3 mellett jól mutatna az eggyel korábbi szintet tükröző Xbox 2, illetve nem biztos, hogy a vártnál sokkal gyengébben teljesítő előddel kellene direkt párhuzamot vonni. Jött tehát az Xbox Next, vagy máshol a NeXtBox elnevezés, ami már sokkal inkább kifejezte volna a felsőbbrendűséget, de a végén erről is letettek, és ekkor született meg a most véglegesnek tűnő változat, a Xenon. Bár ritkán figyeltem oda kémiaórán annakidején, arra azért emléxem (csak stílusosan :), hogy egy nemesgázról van szó, amit mostanában előszeretettel használnak az autók lámpájában is (és rendkívül idegesítő fénye van...). Úgy néz ki tehát, hogy az új Microsoft konzolt Xenonnak fogják hívni, amivel én teljesen elégedett is lennék." -
ÁÁ több mint fél éve van xboxom de még csak most jöttem rá hogy lehet vele MSN-ezni hát ez kész :DD -
Ragnar360 #46102 hahaha happy birthday bH! 4 - TÉK! -
Szerintem azért adták neki ezt a nevet, mert a "360" valami olyan jelzés, ami azt jelenti, hogy nagyon sok "irányba" el lehet vele indulni (ergo nagyon sok mindent lehet vele csinálni).