176880

-
És hány éves vagy? tizenhat? majd 5-10 év mulva erre térjünk vissza... -
Magánszemélyek szoktak, így üzletet nem tudok.. Saját tuning shoppal :D -
daneszbaby #46177 Nah keresgéltem és ezek közül választok:
vagy ez nekem ez tetszik a legjobban
-
DanielT megmondja majd neked a frankót hogy ne játszál 17"-os CRT monitoron :D -
Mindjárt megjönnek a többiek és elmondják neked szépen hogy akkor igénytelen vagy.. -
daneszbaby #46174 Igen az van Premium és 22"-os "moncsi". =D -
Igen, de vegyél Premiumot meg egy 19-22" lcd moncsit hozzá, ha nincs tvd. Sima tv is jó, de nem az igazi. -
jupa #46172 Ok a 60Hz nemgond, 5 éve 60hzn megy a monitorom mert 1280ba nem bír többet és semmi gond a szememmel meg a fejemmel
-
Van egy cég, aki csinál ilyen matricákat, egyszer találtam weboldalt, de most nem találom:D -
megy de nemajánlott, szemre/fejre .A többi bövebb infot a tapasztaltabb
jedi mesterek biztos hogy segitenek. -
http://www.gametrailers.com/player/37678.html?type=
Midnight Club L.A. new trailer
-
jupa #46168 Hello!
Az lenne a kérdésem hogy most szeretnék venni xboxot. Igen olvastam FAQ-t.
Kérdésem az lenne (félig meg is találtam a választ) hogy akkor bármilyen CRT monitorral is megy? És milyen átalakítót kell vennem? Köszönöm a választ. -
FN3 áll 1 pici ringből meg 2 pléjerből:) 1szer kell betölteni és kész, nemkell adatot olvasnia közbe. -
Arwenke #46166 Fight Night3, ott nincs install es megis ugyan ugy muxik mint x360n. -
daneszbaby #46165 Ti tudtok olyan helyet ahol lehet csináltatni ilyen külsö tuningokat a boxon?
Mint például ilyeneket (1:33) -
PS3omnál azért van kötelező install, mert a tetű lassú BR olvasó nem tudja megfelelő sebességgel kiolvasni a lemezről az adatokat. -
akkor sztem az csak lájvon (esetleg system linken/lanon) megy -
zölddel van ráírva.Valami ötlet? -
nem warez. tech buziknak van, szórakozni :D
az infectus chip jelenleg minimal linuxot tud elinditani, játékot nem. plusz, mostmár fel lehet hekkelni segitségével a kiszovárgott öszi beta update-t - értelme persze semmi, de én szeretek ilyenekről olvasni :) kiváncsi lennék a winyo install müxik-e benne!
---
Sephi: van itt 23-nál joval több gép ami nem halt be, nade erre majd térjünk vissza 4 év mulva, amikorra az életciklusuk végére értek, hiba nélkül ;)
---
Armageddon hiján az MK előző epizodját vettem meg, a Deceptiont, kicsit féltem, h randa lesz mai szemmel: de nem!!!! Simán ottvan az Armageddon szintjén, csak éppen kevesebb a választhato karakter, ha a haverral akarom agyonveretni magam... aki az elköv. években mortal kombatozni akar, ajánlott vétel ez a rész, hiszen ami most jön az egy BUZISÁG lesz! ... örök szivfájdalmam marad, h a shaolin monksot nem tették fel a kompatibilitási lisára, nameg h nincs PAL Armageddon :(
Midway kapja be. -
23 HDMI-s gépről tudok jelenleg aminél nem jött elő a RROD.
Amúgy lehet tudni, hogy ezek a HDMI-s modellek milyen aranyban halnak be? -
Azért volt 3 led mert az áram ingadozott, és ha a jövőben is fog akkor is 3 led lesz, ennek semmi köze ahhoz a 3 ledhez. -
Loufee #46158 ha pirossal van ráírva a dobozra, akkor olyan, mintha LAN-ban jáccanál(2 monitor, 2 hangcucc, " box) -
Az előbb volt egy kis áram ingadozás, a boxom 3 ledet kapott. Nem lesz semmi különösebb baja? -
Hello!
Nem tudja valaki hogy lehet a BLADESTORM: The Hundred Years' War-al ketten játszani mert a dobozán az irja coperatív játék is van de sehol sem találom!
-
hát a fight night 3 már ps2-n is iszonyat lassan töltött be :) -
Arwenke #46154 Nem vettem volna eszre, hogy lasabb lenne a jatek ps3 mint x360, talan 1nel tolt sokat a fight night3nal de semmi masban nem lattam erezheto kulonbseget. -
Van opcionális install is néhány játékban. =) -
Miért nem szarabb? Kötelező install van, vagy egyáltalán nincs. Ha kötelező, akkor sem nyom fel mindent vinyóra, tehát gyorsabb, de nem full gyors. Ha nincs install akkor meg lassú mint a szar.
360-on nincs kötelező install, de lemezről is gyors csak hangos amikor pörgeti. Ha akarod akkor meg az egészet feltolod a vinyóra, rohadt gyors és halk.
A demo install meg a világ szánalma. -
Arwenke #46151 Nem vagyok benne biztos, hogy az szarabb megoldas. Mondjuk a demo install az valoban erdekes.:) -
Az egy dolog, hogy PS3-on szarul van megoldva. Itt minden gamét fullra felmásol a vinyóra. -
Ps3onál minden fordítva működik ott még a Demokat is fel kell installálni miután letőtötted:D -
Arwenke #46148 Ebben nem vagyok biztos, hogy igy lesz, mivel PS3n se igy van megoldva. Csak par jateknal masol fel mindent, a legtobbnel csak bizonyos gyakrabban hasznalt dolgokat igy kevesebbet toltoget. Persze lehet x360n maskepp lesz megoldva. -
Szvsz ez csak egy másolás DVD-ről HHDre, vagyis F5:), minden játék a legelső Xbox 360 gémig támogatni fogja, vagyis a rendszer fogja tudni nem a gémeknek kell:) -
Mozes13 #46146 Arról lehet tudni vmit, hogy amikor majd lehet telepíteni játékokat a hdd-re, akkor minden játék fogja ezt támogatni vagy csak egy-kettő? Mer akarok venni egy boxot és vacilálok a premium és az elite között. -
jesszus, warez hír warezhörcsögöknek:D -
Ez a leaked warez dashboardra vonatkozik:D Én is néztem először. -
Ezt már tudtuk egy ideje:) -
"biztos, hogy a frissítéshez újabb gyártmányú módosított Xbox 360 kell Infectus 2 csippel, szóval aki nem tudja, hogy konzolja megfelel az előírásoknak, bele se vágjon a telepítésbe"
MIVAN??????????? -
Zozo76 #46141 hoppa... :S
"A gépekhez egyébként rövidesen új menürendszer is érkezik, amihez hasonlót már láthattunk például az Apple-nél, de attól még ügyesen frissíti a néhány év alatt kissé megfáradt dizájt. Korábban már jelent meg néhány nagyfelbontású kép a menüről, most azonban felkerült a netre egy videó [2] is, bár az nem derül ki, hogy a felvételt készítő júzer hogy jutott hozzá az új "Xbox Expreience"-hez. Az biztos, hogy a frissítéshez újabb gyártmányú módosított Xbox 360 kell Infectus 2 csippel, szóval aki nem tudja, hogy konzolja megfelel az előírásoknak, bele se vágjon a telepítésbe..." -
Az új modell egyelőre csak az amerikai és kanadai piacon jelenik meg, 349 dolláros (51 ezer forintos) bevezető áron. Mivel a jelenlegi 20 gigabájtos modell ára most éppen ennyi, ez csökkenni fog, a cég szerint 299 dollárra (44 ezer forintra). A 120 gigabájtos (Elite) verziót továbbra is 449 dollárért (73 ezer forintért) lehet majd megkapni, és a merevlemez nélküli (Arcade) Xbox ára sem csökken, 279 dollár (41 ezer forint) marad.
Ultralicsmiloál árak.