176882

-
krizoli #46462 tudom de az kihalt ez meg még nem ezért gondoltam itt választ kaphato -
FoToS #46461 Na mit is irtam :) -
#45039 ebben! -
beirtam, hogy lehet vakon atallitani a boxot 640x480-ba, mivel ugyan igy jartam :)
olvass vissza sztem es akkor komponens kabel se fog kelleni :) -
xbox attilaK #46458 Ne flash-elj 
-
Kalozoner #46457 hát ez nem az a topik szerintem.. -
Fú de ritkán hall az ember arról,hogy valaki Elitet flash-el
- én nem is szltam -
-
Flash? Mi az? Itten ilyet mi nem ismerünk!
-
Akkor látod, mégis elfelejtettél valamit elrakni xd -
krizoli #46453 bocs toom nem ide tartozik de hogy tok ps2-n neten játszani? -
FoToS #46452 A plazma annyira nem kultiválja a vga kábelt,de a consol beállitásokban próbáltad é a plazmát vgara állitani:? :) -
olyat mi nem tudunk. Halljátok mé van az ha vga kábellel össze akarok kötni egy tvt a boxxal azt írja hogy nem támogatott üzemmód? én fasz meg nem hoztam fel a componens kábelt
Akkor azt nem is fogja vinni, és szarakodjak sárga-fehér-prios kombóval? :C a tévé egy Samsung hd ready plazma tévé.
-
FoToS #46450 Szeva mindenkinek. ELitet vennék falsh akinek van vagy tud eladót akkor az irjon már ,de falsh nélkül is jó,de 2008 április előtti legyen legjobb lenne 2008-as széria -
Guitar Hero ? _Nem tudom de van wireless gitárom hozzá , szal biztos nem jön be:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D -
OFF: CSocso te amcsiban élsz ? -
ez mind nagyon szep de az rpg egy retegjatek... egy kifejezett celkozonsegnek szolo jatekstilus.
meg lettunk kerdezve melyik jatek a jo.. en pedig leirtam, hogy csak olyan koltson ra penzt aki valoban kivancsi erre a stilusra. Szvsz ez egy full igaz kijelentes.
hozzatettem, hogy en nem olyan ember vagyok es nekem a jatek nagyon gaz.
ha O pedig RPG-t szereti akkor nem kerdeses hogy pgr4 et fog venni avagy mass effectet... de ahogy elnezem nem rpg jatekos az emberunk, ergo inkabb halgasson ram mint rad, aki radulmalna a mass efectre szerencsetlen embert. -
A játékot kétféle kép lehet játszani, jó avagy gonosz. A párbeszédek a történet olyan gyerünk hozz össze egy csapatot és mentsd meg a világot, háttérben a győzelmi amcsi zászlóval és himnusszal... ép ez a jó benne, nem akar senkit meglepni ( bár vannak benne csavarok közepe, vége, de azokat is láttuk már minden filmbe :) ). Lévén hogy rpg döcögősen indul vagyis első órák lényege a párbeszéd az ismerkedés ( amire igen nagy hangsúlyt fektettek a készítők, mert minden főbb karaktert meg tudsz ismerni és tudsz velük dolgokról társalogni ). Aztán ha összeállt a team már jóval több akció van és felpörög a vége pedig zseniális, akciós, látványos. -
De ez attól is függ hogy Regio független-e... -
Nem biztos. Nekem a Mass Effect pl. NTSC-s és simán fut. -
tenyleg? te 'sztan kurva okosakat tudsz mondani.
tudom mi a kulonbseg a role playing es a first person shooter jatekokk kozott, ezt irtam:
kiprobaltam, hatha raerzek: igaz
csak olyanok uljenek le vele jatszani akiket erdekel az ilyen jatek: igaz
( te sem fogsz leulni guitar herozni ha nem erdekel, nem? valakinak unalmas pengetni valaki meg arra eskuszik... valaki erre az rpg re eskuszik. nekem meg nem gyere be)
es igen.. unalmas.. 3 percig a rohadt liftben allni, atmaszkalni a fel vilagot azert hogy dumcsizhassak valakivel :D
jatszottam vele par orat, nem ket percet.. mar volt vagy 6 baratom akik kozul valasztani lehetett hogy kikkel menjek. nekem ez az egesz beszelgetes buzlott.. MINDEN beszelgetes ugyan oda vezetett. megha a kepernyon masok voltak a kerdesek, de a valaszok ugyan oda vezettek, es mondatonkent felbeszakadt a beszelgetes, mert elolvastam mit kerdezhetek.. jol kigondoltam mi lenne a jobb es minden mondando kozott volt par mp szunet.. szvsz ez gaz.
lost planet atvezetoi, beszelgetesei ezerszer jobbak voltak pedig az csak egy fika fps.. -
Hát itthon vettem. Kár... -
Ha USAs boxod van akkor elindul az ntsc -
Xbox 360-ba ha berakok egy NTSC-s játékot, akkor nem fog elindulni?? Itt konkrétan pl az ncaa 09 érdedkelne. Mert addig nem szerzem be amíg nemtom. Vagy ez az ntsc meg pal nem a tv-re vonatkozik? És pl ha lcd monitorra van kötve a box? -
te haver az RPG az nem fps, hogy rohanj és ölj...
-
Mass Effect mint vontatott lassú?:D -
Project Gotham Racing 4 - kinek mi jon be... szvsz a 3. resz ezerszer jobb volt, de inkabb GRID
Tomb Radier:Anniversary - TR jatekok egesz jok
Skate - csak akkor ha szereted az ilyen jatekokat, de meg en is eljatszogattam vele, pedig nem erdekel a gordeszka
Carckdown - a legeslegjobb, legszorakoztatobb az osszes felsorolt kozul.
Mass Effect - RPG = CSAK AKKOR HA TENYLEG RPG-s vagy! probaltam, eroltettem, nem ment... ez SZIGORUAN csak RPG-s embereknek. nem tetszett.. vontatott, lassu, stb -
Sziasztok! A divx támogatásos frissitést akinek nincs internetre kötve a gépe, hogy lehet beszerezni? :| vagy valamelyik játék tartalmazza azt a frissitést? :D köszi. -
Vitát nem akartam a kérdéssel:)
Nos,kipróbáltam a PGR4 et és tényleg nem rossza hangok a grafika az autó belső nézete és irányitása nagyon jó!Szóval jó játék:D
Nekem a forza nagy kedvenc játékom lenne a PGR mellett ha nem kéne ennyit versenyezni libasorban,hogy egy autó meglegyen és ha azt eladom ne szarért vegye meg a "gép".
Forza 2 höz vki ne tudna adni pénz kódot vagy mentést?
Mert van 1 faja cheat ami youtubeon fennt van de nem értem igazán.
-
Hát akkor a kettő játékot ne keverjük össze mert nem egy kategória, a GT5 ellenfele a Forza 3, senki más. PGR4é meg az Grid, NFS meg egyebek, bár ezek jóval gyengébbek nála:) -
borix #46433 Lehet tudni valamit arról,hogy az olvasó meddig bírja átlagos használatnál kb? -
nem soroltam árkádba -
Demoval. Addig nemigen érdekel egy játék amig béta, alfa, és össze vissza peccselik másfél évig ( több kevesebb sikerrel ) + sok embernek szívás az ügy a csiga lassú szerverek miatt mindezt pénzért. Majd ha kijön a full akkor visszatérünk rá ami 2010re esedések, hiszen az E3on erről a csúszásról csicseregtek.
Amugy a kérdésre válaszolj, mert szerintem félreértetted:) -
detoxic #46430 Az egy rakás ssssszzzaaaar...
GRID vagy Forza2 ;) -
Én csak a a szimulátor kategóriát aggatom rá:) Online azért nem rossz, egy "félig kész" játéktól természetesen ez nagyon nem gyenge. Majd 2009 Q4 talán 2010 Q1 közé érkezik a é teljes GT5:) -
Sund #46428 A GT5P előtt térdre rogytam olyan grafikája volt, de -számomra- a világ legunalmasabb autós játéka. A c64-es pit stop 2 jobban lekötött.
A PGR4-et meg nem tom' letenni annyira szórakoztató. Biztos vannak olyanok, akik pont fordítva gondolják, 'szal ez nem az a tipikus fekete-fehér kérdés, ne jelents ki egyetemes igazságként szubjektív véleményt. -
Ugye te játszottál azért náhány órát a GT5 proluge-vel?
-
Ha az árkéd kategóriába sorolod akkor felőlem... -
Gamekapocs azért nem a legjobb oldal khmm. Sőt, néha hajmersztő baromságokat írnak. -
hmm, a "dodzsemszimulátor"? -
Tényleg nem rossz, de azért én tudok nála 1 kiemelkedőbb alkotást mondani--->GT5 Proluge azért nála is jobb