176882
banner
  • krizoli
    tudom de az kihalt ez meg még nem ezért gondoltam itt választ kaphato
  • FoToS
    Na mit is irtam :)
  • arty
    #45039 ebben!
  • arty
    beirtam, hogy lehet vakon atallitani a boxot 640x480-ba, mivel ugyan igy jartam :)

olvass vissza sztem es akkor komponens kabel se fog kelleni :)
  • xbox attilaK
    Ne flash-elj
  • Kalozoner
    hát ez nem az a topik szerintem..
  • DöflingR
    Fú de ritkán hall az ember arról,hogy valaki Elitet flash-el - én nem is szltam -
  • Pacal17
    Flash? Mi az? Itten ilyet mi nem ismerünk!
  • DöflingR
    Akkor látod, mégis elfelejtettél valamit elrakni xd
  • krizoli
    bocs toom nem ide tartozik de hogy tok ps2-n neten játszani?
  • FoToS
    A plazma annyira nem kultiválja a vga kábelt,de a consol beállitásokban próbáltad é a plazmát vgara állitani:? :)
  • trogerzsiger
    olyat mi nem tudunk. Halljátok mé van az ha vga kábellel össze akarok kötni egy tvt a boxxal azt írja hogy nem támogatott üzemmód? én fasz meg nem hoztam fel a componens kábelt Akkor azt nem is fogja vinni, és szarakodjak sárga-fehér-prios kombóval? :C a tévé egy Samsung hd ready plazma tévé.
  • FoToS
    Szeva mindenkinek. ELitet vennék falsh akinek van vagy tud eladót akkor az irjon már ,de falsh nélkül is jó,de 2008 április előtti legyen legjobb lenne 2008-as széria
  • tarti19
    Guitar Hero ? _Nem tudom de van wireless gitárom hozzá , szal biztos nem jön be:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D
  • teddymac
    OFF: CSocso te amcsiban élsz ?
  • CSOCSO
    ez mind nagyon szep de az rpg egy retegjatek... egy kifejezett celkozonsegnek szolo jatekstilus.

meg lettunk kerdezve melyik jatek a jo.. en pedig leirtam, hogy csak olyan koltson ra penzt aki valoban kivancsi erre a stilusra. Szvsz ez egy full igaz kijelentes.

hozzatettem, hogy en nem olyan ember vagyok es nekem a jatek nagyon gaz.

ha O pedig RPG-t szereti akkor nem kerdeses hogy pgr4 et fog venni avagy mass effectet... de ahogy elnezem nem rpg jatekos az emberunk, ergo inkabb halgasson ram mint rad, aki radulmalna a mass efectre szerencsetlen embert.
  • Istencsászár
    A játékot kétféle kép lehet játszani, jó avagy gonosz. A párbeszédek a történet olyan gyerünk hozz össze egy csapatot és mentsd meg a világot, háttérben a győzelmi amcsi zászlóval és himnusszal... ép ez a jó benne, nem akar senkit meglepni ( bár vannak benne csavarok közepe, vége, de azokat is láttuk már minden filmbe :) ). Lévén hogy rpg döcögősen indul vagyis első órák lényege a párbeszéd az ismerkedés ( amire igen nagy hangsúlyt fektettek a készítők, mert minden főbb karaktert meg tudsz ismerni és tudsz velük dolgokról társalogni ). Aztán ha összeállt a team már jóval több akció van és felpörög a vége pedig zseniális, akciós, látványos.
  • rambuu
    De ez attól is függ hogy Regio független-e...
  • cenobite
    Nem biztos. Nekem a Mass Effect pl. NTSC-s és simán fut.
  • CSOCSO
    tenyleg? te 'sztan kurva okosakat tudsz mondani.

tudom mi a kulonbseg a role playing es a first person shooter jatekokk kozott, ezt irtam:

kiprobaltam, hatha raerzek: igaz

csak olyanok uljenek le vele jatszani akiket erdekel az ilyen jatek: igaz

( te sem fogsz leulni guitar herozni ha nem erdekel, nem? valakinak unalmas pengetni valaki meg arra eskuszik... valaki erre az rpg re eskuszik. nekem meg nem gyere be)

es igen.. unalmas.. 3 percig a rohadt liftben allni, atmaszkalni a fel vilagot azert hogy dumcsizhassak valakivel :D

jatszottam vele par orat, nem ket percet.. mar volt vagy 6 baratom akik kozul valasztani lehetett hogy kikkel menjek. nekem ez az egesz beszelgetes buzlott.. MINDEN beszelgetes ugyan oda vezetett. megha a kepernyon masok voltak a kerdesek, de a valaszok ugyan oda vezettek, es mondatonkent felbeszakadt a beszelgetes, mert elolvastam mit kerdezhetek.. jol kigondoltam mi lenne a jobb es minden mondando kozott volt par mp szunet.. szvsz ez gaz.
    lost planet atvezetoi, beszelgetesei ezerszer jobbak voltak pedig az csak egy fika fps..
  • galmat
    Hát itthon vettem. Kár...
  • avengir
    Ha USAs boxod van akkor elindul az ntsc
  • galmat
    Xbox 360-ba ha berakok egy NTSC-s játékot, akkor nem fog elindulni?? Itt konkrétan pl az ncaa 09 érdedkelne. Mert addig nem szerzem be amíg nemtom. Vagy ez az ntsc meg pal nem a tv-re vonatkozik? És pl ha lcd monitorra van kötve a box?
  • tarti19
    te haver az RPG az nem fps, hogy rohanj és ölj...
  • Istencsászár
    Mass Effect mint vontatott lassú?:D
  • CSOCSO
    Project Gotham Racing 4 - kinek mi jon be... szvsz a 3. resz ezerszer jobb volt, de inkabb GRID
    Tomb Radier:Anniversary - TR jatekok egesz jok
    Skate - csak akkor ha szereted az ilyen jatekokat, de meg en is eljatszogattam vele, pedig nem erdekel a gordeszka
    Carckdown - a legeslegjobb, legszorakoztatobb az osszes felsorolt kozul.
    Mass Effect - RPG = CSAK AKKOR HA TENYLEG RPG-s vagy! probaltam, eroltettem, nem ment... ez SZIGORUAN csak RPG-s embereknek. nem tetszett.. vontatott, lassu, stb
  • D4nY
    Sziasztok! A divx támogatásos frissitést akinek nincs internetre kötve a gépe, hogy lehet beszerezni? :| vagy valamelyik játék tartalmazza azt a frissitést? :D köszi.
  • SpeedXHUN
    Vitát nem akartam a kérdéssel:)
    Nos,kipróbáltam a PGR4 et és tényleg nem rossza hangok a grafika az autó belső nézete és irányitása nagyon jó!Szóval jó játék:D
    Nekem a forza nagy kedvenc játékom lenne a PGR mellett ha nem kéne ennyit versenyezni libasorban,hogy egy autó meglegyen és ha azt eladom ne szarért vegye meg a "gép".
    Forza 2 höz vki ne tudna adni pénz kódot vagy mentést?
    Mert van 1 faja cheat ami youtubeon fennt van de nem értem igazán.
  • Istencsászár
    Hát akkor a kettő játékot ne keverjük össze mert nem egy kategória, a GT5 ellenfele a Forza 3, senki más. PGR4é meg az Grid, NFS meg egyebek, bár ezek jóval gyengébbek nála:)
  • borix
    Lehet tudni valamit arról,hogy az olvasó meddig bírja átlagos használatnál kb?
  • tarti19
    nem soroltam árkádba
  • Istencsászár
    Demoval. Addig nemigen érdekel egy játék amig béta, alfa, és össze vissza peccselik másfél évig ( több kevesebb sikerrel ) + sok embernek szívás az ügy a csiga lassú szerverek miatt mindezt pénzért. Majd ha kijön a full akkor visszatérünk rá ami 2010re esedések, hiszen az E3on erről a csúszásról csicseregtek.

Amugy a kérdésre válaszolj, mert szerintem félreértetted:)
  • detoxic
    Az egy rakás ssssszzzaaaar...

GRID vagy Forza2 ;)
  • tarti19
    Én csak a a szimulátor kategóriát aggatom rá:) Online azért nem rossz, egy "félig kész" játéktól természetesen ez nagyon nem gyenge. Majd 2009 Q4 talán 2010 Q1 közé érkezik a é teljes GT5:)
  • Sund
    A GT5P előtt térdre rogytam olyan grafikája volt, de -számomra- a világ legunalmasabb autós játéka. A c64-es pit stop 2 jobban lekötött.
    A PGR4-et meg nem tom' letenni annyira szórakoztató. Biztos vannak olyanok, akik pont fordítva gondolják, 'szal ez nem az a tipikus fekete-fehér kérdés, ne jelents ki egyetemes igazságként szubjektív véleményt.
  • tarti19
    Ugye te játszottál azért náhány órát a GT5 proluge-vel?
  • Istencsászár
    Ha az árkéd kategóriába sorolod akkor felőlem...
  • Alwares
    Gamekapocs azért nem a legjobb oldal khmm. Sőt, néha hajmersztő baromságokat írnak.
  • james69holden
    hmm, a "dodzsemszimulátor"?
  • tarti19
    Tényleg nem rossz, de azért én tudok nála 1 kiemelkedőbb alkotást mondani--->GT5 Proluge azért nála is jobb