176890
banner
  • dienesoft
    TDU talán?
  • dienesoft
    Szerintem van, mondjuk én Premium-hoz kaptam ilyet.

Más: Esetleg valakinek egy XBOX 360 headset? Nekem nem kell a géphez.
  • theone91
    Az Arcade-hez van SCART adapter? Csak az van a jelenlegi TV-men. -.-
  • Istencsászár
    az alsó miből is van?
  • theone91
    :o
  • Toopac
    A játékban készült screenshotokat lelehet menteni pendrive-ra vagy felejtős?
  • Alwares
    Nem akarok vitát szítani, de én láttam a GT5P-ot egy FullHD-és masinérián is és nekem egyáltalán nem tetszett a grafikája. Valahogy az autókon a HDR úgy világított, még az alagútban is, hogy nagyon nem hatott természetesnek...
  • Pacal17

VS

• Pacal17
    hupsz, melléhánytam
  • Pacal17
    belcső nézet
  • Istencsászár
    GT5be csodaszépek az autók.
  • Pacal17
    szvsz veri a GT5 öt (demo-t)

Mind a 2-t próbáltam. (mind a 2 ből a.... demót XDD)
  • Pacal17
  • Alwares
    Skate baromi nagy játék. Én úgy ültem le hozzá, hogy gyűlölöm az egész gördeszkázást, meg minden lúzert, aki ezzel szarakodik.... Aztán úgy keltem fel a játék mellől, hogy már néztem a netet, hogy hol mennyiért van deszka :D
  • Istencsászár
    Mutass szebbet! ??

• Pacal17
    skate lesz, most nagyon megtetszett az a játék :)

Régen a Tony Hawkokkal nagyon sokat játszottam :D Annak hatására kezdtem el egy rövid ideig deszkázni. Bár csak a kickflippig jutottam el de azért nagy hatssal volt rám az a játék XD

Most az 576 ba csak 7500... megveszem aztán ha megunom elcserélem egy közeli boltba. ennyi.
  • trogerzsiger
    skate, gow az egy menj oszt lőj, annyira nem jó, de ha kel az enyém viheted :-)
  • Pacal17
    én pont annyiért vettem :)

Na emberek, holnap megyek veszek valami jókis stuffot a boxra.
    Skate-t vagy a Gears of Wart vegyem meg?
  • arty
    naja, ha a szimesebb autoterelgetés nem jön be, akkor tényleg unalom :) (pláne h minden kib******* versenyen nyerni kell, vicccccc :( )
  • arty
    boxon sztem a pgr3, kameo és a forza2 érik meg legjobban az árukat :) fillérekért mennek használtban, pedig mind kinézetre, mind tartalomra mintha csak mai játékok lennének! a pgr3-at is szerezd be sztem nyugodtan, ne ijedj meg h nem mai és h van 4. rész is!

(pgr3 csak 5:4/1280x1024es tft monitor mellé nem ajánlott, ott szar lesz a képe, képaránya)
  • trogerzsiger
    ja, de nekem sem jött be demó alapján unalmas szerintem.
  • Minstrel
    érdemes, főleg, hogy 3000Ft körül már megkaphatod
  • james69holden
    nekem pl. nem jött be
    elég unalmasnak tartottam egy idő után
    meg úgy kinézetre se valami szép játék
    de mindenképp érdemes kipróbálnod, sokaknak bejött!
    szedd le pl. a demóját első körben
  • Toopac
    De azért a Forza 2 -t érdemes megvenni srácok ?
  • Toopac
    Hát nézd a régi 6800 geforce-omhoz képest szép a képe! De amugy sem vagyok egy nagy igényű! Csak ne akadozzon semmi többet, ezért is vettem konzolt.
  • Alwares
    Háát ha találsz jó társaságot akkor nagyon, de egyébként olyan be a darálóba- hangulatúak a versenyek.
  • james69holden
    ha még azt mondod hogy a forza2 ronda azt megértem, de hogy a pgr4??
    menj el szemészetre
    részletesen kidolgozott városrészek (több pályarész egy az egybe le van modellezve), durván kinéző időjárási viszonyok és még van rajt AA is ;)
  • trogerzsiger
    Multiba jó a pgr? mert most viszik el a gowom, vagyis mindjárt vagyis holnap feladom, azt abból vennék azt. ha jó.
  • arty
    olyan érzésem van a kommented kapcsán, h valamiért meggyűlölted a játékot és minden oldalrol fikázod :)

A 360 legszebb autos címe egyébként szerintem is.
  • dienesoft
    Örülnék, ha "legalább" ilyen rondák lennének a játékok. :)
  • rooney8
    oké köszi :)
  • detoxic
    PGR4 grafikai orgia?
    Szerintem az egyik legcsúnyább grafikájú xbox autós játék.....
    (bocs,nem kötekedni akarok,de én így láttam,megvettem EREDETIBEN,2 nap mulva majdnem a kukában landolt,de szerencsére sikerült FÉLÁRON eladnom)
  • Alwares
    Nagyjából. Szimulátornál nagyon kell figyelni a fékerőre, a gázadásra, sebesség, kocsi csúszása, kilengés, tapadás, pályaív... azaz minden mint a valóságban mert ezért szimulátor :)
  • Minstrel
    Király a banner, grat
  • rooney8
    Hali!

Az árkád az olyan h csak nyomom a gázt és megyek, a szimulátor pedig amikor mindenre oda kell figyelni (pl fékezések, hogy veszem be a kanyart meg ilyenek)? :)
  • Alwares
    A szimulátorok szimulátorát. Már ami a konzolt illeti ;)
  • Evogordon
    Nem azt mondták hogy szeptemberbe jön az az update?
  • Istencsászár
    Nemlesz részed PGR4 szintű grafikai orgiában, de kapsz egy kellemes szimulátort.
  • Toopac
    Egyetértek a PGR4-el kapcsolatban. Ma vettem meg a boxal együtt. Ahhoz képest hogy árkád piszok jó játék. A hangok, az írányítás. Az analóg gáz adás, kanyarodás, fékezés tuti jó. A Gridben csak a driftelést szerettem. Még berendeltem a Forza 2-t is arra sokan mondják h jó játék! Vélemény ?
  • SpeedXHUN
    ok,köszi!