176890

-
TDU talán? -
Szerintem van, mondjuk én Premium-hoz kaptam ilyet.
Más: Esetleg valakinek egy XBOX 360 headset? Nekem nem kell a géphez. -
Az Arcade-hez van SCART adapter? Csak az van a jelenlegi TV-men. -.- -
az alsó miből is van? -
:o -
Toopac #46585 A játékban készült screenshotokat lelehet menteni pendrive-ra vagy felejtős? -
Nem akarok vitát szítani, de én láttam a GT5P-ot egy FullHD-és masinérián is és nekem egyáltalán nem tetszett a grafikája. Valahogy az autókon a HDR úgy világított, még az alagútban is, hogy nagyon nem hatott természetesnek... -
VS
-
hupsz, melléhánytam
-
belcső nézet 
-
GT5be csodaszépek az autók. -
szvsz veri a GT5 öt (demo-t)
Mind a 2-t próbáltam. (mind a 2 ből a.... demót XDD) -

-
Skate baromi nagy játék. Én úgy ültem le hozzá, hogy gyűlölöm az egész gördeszkázást, meg minden lúzert, aki ezzel szarakodik.... Aztán úgy keltem fel a játék mellől, hogy már néztem a netet, hogy hol mennyiért van deszka :D -
Mutass szebbet! ??
-
skate lesz, most nagyon megtetszett az a játék :)
Régen a Tony Hawkokkal nagyon sokat játszottam :D Annak hatására kezdtem el egy rövid ideig deszkázni. Bár csak a kickflippig jutottam el de azért nagy hatssal volt rám az a játék XD
Most az 576 ba csak 7500... megveszem aztán ha megunom elcserélem egy közeli boltba. ennyi. -
skate, gow az egy menj oszt lőj, annyira nem jó, de ha kel az enyém viheted :-) -
én pont annyiért vettem :)
Na emberek, holnap megyek veszek valami jókis stuffot a boxra.
Skate-t vagy a Gears of Wart vegyem meg? -
naja, ha a szimesebb autoterelgetés nem jön be, akkor tényleg unalom :) (pláne h minden kib******* versenyen nyerni kell, vicccccc :( ) -
boxon sztem a pgr3, kameo és a forza2 érik meg legjobban az árukat :) fillérekért mennek használtban, pedig mind kinézetre, mind tartalomra mintha csak mai játékok lennének! a pgr3-at is szerezd be sztem nyugodtan, ne ijedj meg h nem mai és h van 4. rész is!
(pgr3 csak 5:4/1280x1024es tft monitor mellé nem ajánlott, ott szar lesz a képe, képaránya) -
ja, de nekem sem jött be demó alapján unalmas szerintem. -
érdemes, főleg, hogy 3000Ft körül már megkaphatod -
nekem pl. nem jött be
elég unalmasnak tartottam egy idő után
meg úgy kinézetre se valami szép játék
de mindenképp érdemes kipróbálnod, sokaknak bejött!
szedd le pl. a demóját első körben -
Toopac #46567 De azért a Forza 2 -t érdemes megvenni srácok ? -
Toopac #46566 Hát nézd a régi 6800 geforce-omhoz képest szép a képe! De amugy sem vagyok egy nagy igényű! Csak ne akadozzon semmi többet, ezért is vettem konzolt. -
Háát ha találsz jó társaságot akkor nagyon, de egyébként olyan be a darálóba- hangulatúak a versenyek. -
ha még azt mondod hogy a forza2 ronda azt megértem, de hogy a pgr4??
menj el szemészetre
részletesen kidolgozott városrészek (több pályarész egy az egybe le van modellezve), durván kinéző időjárási viszonyok és még van rajt AA is ;) -
Multiba jó a pgr? mert most viszik el a gowom, vagyis mindjárt vagyis holnap feladom, azt abból vennék azt. ha jó. -
olyan érzésem van a kommented kapcsán, h valamiért meggyűlölted a játékot és minden oldalrol fikázod :)
A 360 legszebb autos címe egyébként szerintem is. -
Örülnék, ha "legalább" ilyen rondák lennének a játékok. :) -
oké köszi :) -
detoxic #46559 PGR4 grafikai orgia?
Szerintem az egyik legcsúnyább grafikájú xbox autós játék.....
(bocs,nem kötekedni akarok,de én így láttam,megvettem EREDETIBEN,2 nap mulva majdnem a kukában landolt,de szerencsére sikerült FÉLÁRON eladnom) -
Nagyjából. Szimulátornál nagyon kell figyelni a fékerőre, a gázadásra, sebesség, kocsi csúszása, kilengés, tapadás, pályaív... azaz minden mint a valóságban mert ezért szimulátor :) -
Király a banner, grat
-
Hali!
Az árkád az olyan h csak nyomom a gázt és megyek, a szimulátor pedig amikor mindenre oda kell figyelni (pl fékezések, hogy veszem be a kanyart meg ilyenek)? :) -
A szimulátorok szimulátorát. Már ami a konzolt illeti ;) -
Nem azt mondták hogy szeptemberbe jön az az update? -
Nemlesz részed PGR4 szintű grafikai orgiában, de kapsz egy kellemes szimulátort. -
Toopac #46552 Egyetértek a PGR4-el kapcsolatban. Ma vettem meg a boxal együtt. Ahhoz képest hogy árkád piszok jó játék. A hangok, az írányítás. Az analóg gáz adás, kanyarodás, fékezés tuti jó. A Gridben csak a driftelést szerettem. Még berendeltem a Forza 2-t is arra sokan mondják h jó játék! Vélemény ? -
ok,köszi!