176881
banner
  • detoxic
    A méret pedig:jó nagy legyen :D
  • detoxic
    HD Ready

A full elég húzós még :(
  • Istencsászár
    Azért nemárt néhány dolgot az elején eldönteni.

FULL HD avagy HD Ready ?
    Méret?
  • Tikal #46981
    igen, a hangulat az elvarázsolt mintha ott lennénk, a loval utazás is nagyon jo, ja és persze a parkour mindent visz :D
    Remélem összeszedik magukat a második részre, ez a játék többet érdemelt volna, rengeteg lehetőség lenne benne...
  • detoxic
    Sziasztok!
    A napokban-hetekben szeretném rászánni magam egy LCD tv vásárlására...
    Itt sok embernek van,ezért ide írok ;)
    Tehát:Tökéletes legyen rajta az Xbox játékok képe+a DVD filmeket is szépen,jó minőségben jelenítse meg.
    Minél nagyobb legyen! ;) :D
    ui:kb 200 ezrem lesz rá,max 250!
    Segítségeket,tapasztalatokat előre is köszönöm!
  • Istencsászár
    Ha ninnyás non plusz ultra kell akkor csakis Ninja Gaiden 2 ( brutális:) )
  • Istencsászár
    Assassin's Creed egy kellemes demonstráció hopgy mi várható a következő 2 részben, gyönyörű és valóságos a világ... mintha benne lennélél a város és totál átjön a kor hangulata. Az egyetlen nextgen gém amiben a mozgások és animációk szinte tökéletesek, az irányítása pedig nálam viszi a legjobb TPS címet ezen a fronton.

Egy kicsit egyszerű, egy kicsit könnyű, de el lehet vele szórakozni aki vevő egy kis akcióra és kalandra. Én kijátszottam szinte maxra, csak a zászlókat nemcsináltam meg... a vége meg olyan szinten tömeghent márcsak azért is érdemes végigküzdeni magunkat:) látványos!

Reméljük hogy az UBI vette az adást és ezzel a technikai háttérrel egy komolyabb harcrendszerrel, több féle változatosabb küldetéssel és csavaros történettel fog majd meglepni minket.
  • Tikal #46977
    Assassin's Creed.... csalodás.... keresztes háboru idején játszodo gta és hitman keveréke arcade stilusban, nulla történettel, na jo történet talán van, de fantáziatlan küldetések... nincs éjszaka, pickpocket-en kivul egyáltalán van valami normális tolvajlás? Még Niko bellic is álruhát vett mikor besurrant a korházba, itt ilyennek még hire sincs....eddig egy sima hentelés ez a játék, nem is valoszinu hogy végig játszom, nagyot csalodtam.... :(

Ninja-s játékot tudnátok mondani? :)
  • Alwares
    Kúúl, erre már lehet majd telepítgetni, ha akarunk :)
  • Istencsászár
    RIP 20GB Xbox 360 - 60GB console coming to UK this week.

UK, August 11, 2008 - Microsoft is finally laying the 20GB Xbox 360 to rest, soon to be replaced by a new 60GB version come August 15. The new mid-range console will cost the same as the current machine - £199.99 – but obviously consumers now get three times the storage space, meaning they can make the most of Microsoft's ever-expanding Live line-up of downloadable games and movies, among other things.

This 60GB machine will become the mid-level console in Microsoft's canon, with the Elite topping the pile at £259.99 and the Arcade model coming in lowest at £159.99.

"No one device offers the depth and breadth of entertainment that Xbox 360 can deliver and we know consumers need increasingly more and more space to store the amazing digital entertainment content we provide", said Microsoft's Neil Thompson, senior regional director at the company's Entertainment and Devices Division. "Now the Xbox 360 has triple the space to house all your entertainment needs at no extra cost".
  • jaszy
    Naaaaa.....én mondom nyugííííííííí
  • Istencsászár
    Akkoriscsakmondomnyugi:)
  • jaszy
    Kezded előröl.
    Megint egy kérdésre válaszoltam :)
    Nyugikaaaaaaaaaaa......
  • Istencsászár
    Nyugi... tudja mindenki hogy mit szúrt el az MS ezen javítottak mára, a gép nagyon jól muzsikál, jók rá a gémek, akinek pedig nemtetszik az simogassa a PS3at, de azt ne itt ebbe a topikba tegye mert az rendben van hogy a tudtunkra adtad mi a bajod vele, fel is fogta mindenki, el is fogadta nincs ezzel semmi probléma... kár ragozni szerintem. Egy boltos meg legyen pártatlan ha már ezzel foglalkozik ( persze ilyen ugysincs ), de legalább a külvilág fele egy kicsit lehetne visszafogottabb...
  • theone91
    Szarkasztikus voltam... És nem kell felkapni a cukorkát... Szánalom... Téged idézve "PONT"...
  • LordAndrew
    Kondícionálás kérdése. Nálunk a feleségem egyáltalán nem kíváncsi a gépre (pedig mutattam neki a Pinatát) és a linuxos alap Frozen Bubble-nél, valamint a DOSboxban futtatandó-os Xixit-nél bonyolultabb játékra rá sem néz.
  • jaszy
    Mivel ez egy konzolbolt terészetesen, nagy táblán ki van téve az olvasnivaló a 3ledes jelenségröl.
    De az összes pénzt odaadom a microsoft nak, szívességböl árulom, a rezsit, járulékokat kukázásbol fizetem.
    Eszed van e???????????????
  • theone91
    De értékesíted... ;)

Gondolom nem sz összes pénz a mikroszoft zsebébe landol.

• jaszy
    Nem mi gyártjuk:) Szégyen lenne.....
  • theone91
    LöL
  • DöflingR
  • Alwares
    Azért grat annak a boltosnak aki a saját maga által árusított gépeket így népszerűsíti...
  • Zozo76
    Persze, mi mas? :)
  • warass
    Háháháhá, figyelmeztettem a topiclakókat nem is olyan régen a problémára, tessék többet ide járni és olvasgatni rendszeresen
  • trogerzsiger
    ezt jó sok embertől hallottuk:D
  • Toopac
    Hááát Srácok jó kis játékmentes hétvégém volt. Megvetettem asszonyal a Forza Motorsport 2 -t Pesten amihez jár a Viva Pinata Játék. Már régóta érdekellt ez autós game. Asszony hazajött pénteken, meglátta az ujj xboxot.... na jött a fikázás!!! Úúúúú micsoda férfi értelmetlen hülyeség, hülye xbox stb stb.....! Aztán délután nézegette a Viva Pinata borítóját és még ugye az eladó mondta neki hogy ez női játék előrukkolt azzal az ötlettel próbáljuk ki! Aha...... a vége az lett egész hétvégn azzal játszott!!!!!!!!! Nem is engedett játszani sem! Buli elött amikor már abbahagyta a játékot és elment készülődni volt 20 percem h kipróbáljam a Forza 2-t! Kééész.... Szóval ezzel csak azt akarom mondani ha van csajod, és van xboxod, akkor a Viva Pinatat-ne vidd a csajod közelébe! De amugy aranyos játék...
  • DanielT
    Csak idő kérdése.
  • jaszy
    A red ring of death re gondoltam. Magyarul 3 piros led...
  • Victorpictor
    Szerencse kérdése.
  • balljuggler
    Valaki fel tudna világosítani ezzel kapcsolatban???
    Idézem:
    "Tuti! Előbb, utóbb eléri a sors a nem HDMI-s 360-okat.
    Ahogy egy Pesti boltostol hallottam "időzített bomba"
    köszi
  • LordAndrew
    Nem megy nekem sem...
  • jaszy
    CORE pack nem cora :), csak a cora álltal összeállítva 2 joy al :) (71.900ft)
  • warass
    Jobb, sokkal! Bár ritkán sikerül ilyen jól egy konzolport PC-re, de azért a GOWon is erősen látszik, hogy bizony ez 360ra lett megírva, azon az igazi
  • jaszy
    Bizony lehet, a Cora ban láttam még CORA pack ot is nevetséges áron...
  • theone91
    Hát akkor a sequel-el együtt vedd már meg a prequel-t :D
  • PoisonChihuahua
    Sziasztok srácok! Próbáljátok ki a BRAID nevű játékot, egyszerűen fantasztikus! Ennek a nyereményjátéknak a kapcsán találtam rá. Tekergetni lehet az időt, mint a Prince of Persia-ban, de itt különféle rejtvényeket kell megfejteni ezzel a képességgel. Egy 2D-s platformer-ről van szó, de elég elvont a játék, pl. klasszikus zene megy a háttérben, festményszerű a grafika illetve rengeteg nem szokványos dolgot lehet találni benne (fura karakterek, hangok, maga az egész "világ" sajátos, stb.). Nekem bejön, tegyetek egy próbát vele. (Egyébként 1800 MS pontért lehet leszedni a teljest.)
  • rooney8
    Én GoW-al csak pc-n játszottam, de valami iszonyatosan jóóó :) Még 1etlen játék sem kötött le annyira mint ez... Gondolom x360-on legalább ilyen jó... :P
  • DöflingR
    Hehe, én is eközött a két játék között vacillálok. a Gow télleg faja, és csak 5k, skate meg nagyon bejövős. De valszeg Skate-et veszem meg:D Gow-ot meg hagyom, majd megveszem a 2. részt:D
  • theone91
    Most én is az előbbi fele hajlok.
  • Minstrel
    GoW szerintem kötelező, ha kedveled az ilyen stílust. Skate-el nem játszottam, de ismertető alapján elég szórakoztatónak tűnik az is.